Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα,εχω καιρο να ασχοληθω με τα κινητα και δεν ξερω τι παιζει με τα dual sim. Φιλος θελει να παρει κινητο απο το οποιο ζηταει να εχει:

5"+ οθονη

Dual Sim

Ποιοτικη Οθονη

Πολυ σημαντικη πρεπει να ειναι και η ποιοτητα της καμερας,διοτι θα τραβαει φωτος πολυ συχνα με αυτη

Οσο γινεται να εχει και μια σχετικη καλη μπαταρια

Ειτε android ειτε WP ,δεν υπαρχει προβλημα

+-300,καλυτερα προς τα κατω

Ειναι εφικτη η αγορα απο το εξωτερικο,αλλα τα ψιλοφοβαται τα κινεζικα,ασχετα αμα του ειπα οτι δεν εχει τιποτα να φοβηθει.

Τι προτασεις υπαρχουν με αυτα τα χαρακτηριστικα?

Δημοσ.

Το Meizu νομίζω πληρει τα παντα!! Ευχαριστώ!!

Μετα απο ψαξιμο που εκανα ελεγα να το παρω απο Vickmall ή Pandawill, το θεμα ειναι οτι εχουν γιορτές στην κινα, κατι τετοιο και μαλλον θα μου έρχονταν μετα τις 15 του Μαρτη! Ισχύει κατι τετοιο? Προλαβαίνω λετε?

Δημοσ.

Έχουν κινέζικη πρωτοχρονιά, οπότε ότι και να παραγγείλεις θα σου έρθει μάρτιο. Δεν ξέρω μόνο από ευρωπαϊκή αποθήκη εάν υπάρχει ίδια καθυστέρηση, θα πρέπει να το ρωτήσεις. Υπόψιν όμως από εκεί η τιμή είναι πιο υψηλή απ' ότι από Κίνα.

Δημοσ.

Πωωωω μλκια.. Αλλα τι να κανουμε Μάρτιος it is.. Απο ποια μαγαζι προτεινετε?

vickmall,reportspam αλλά θα σου έλεγα να περιμένεις,ακόμη και τώρα να παραγγειλεις μετά απο 10 μέρες θα το στείλουν περίπου ισως πέσει και  η τιμή μεχρι τότε 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πήρα απο Ελλάδα το lenovo vibez2 (5,5 ίντσες)στα 269 εύρος απο τα public.Σε κινέζικα site έκανε 320-350 δολάρια.γενικά πολύ ευχαριστημένος απο τις πρωτες εντυπώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...