GreyHorse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ο σωστος μπαριστα αλεθει τον καφε χειροκινητα, η πιεση και η ροη εξαρταται απο το κοψιμο του καφε δεν βγαζουν ολα τα χαρμανια το ιδιο διαφερουν σε αρωμα, σωμα και κρεμα. Το αφρογαλο πρεπει να ξεχωριζει σε γαλα και αφρο, δεν πρεπει να ξεπερνα τους 70 βαθμους και φυσικα δεν χρησιμοποιούμε ποτε δευτερη φορα το ιδιο γαλα. Ελληνικος με ακροφυσιο ειναι νεροζουμι ο σωστος ελληνικος θελει χόβολη η γκαζακι. Έλα, άσχετε, είπαμε κόφτο. Αμφιβάλλω αν υπάρχουν 10 άτομα στην Ελλάδα που "αλέθουν τον καφέ με συγκεκριμένο τρόπο" και αν το κάνουν το κάνουν για προσωπική χρήση. Είπαμε στην ελλαδα ολοι ειναι παντογνωστες ξερουν να φτιαχνουν τα παντα ,ειναι υδραυλικοι ηλεκτρολογοι μηχανικοι προπονητες διαιτητες κτλ κτλ κτλ σιγα μην κολλούσανε στον καφε Ε ναι, γιατί ως γνωστό στο εξωτερικό κάθε πόλη έχει και ένα πανεπιστήμιο που με τριετείς σπουδές γίνεσαι κάτοχος μπάτσελορ μπαρίστα. 3
spyros007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δεν φτανει που ειστε άσχετοι με το αντικειμενο λετε και παπαρ@@ς . Κοφτετο γιατι εκτίθεστε περισσότερο ασχετοι. υπαρχει ολοκληρο θεμα στο υπαρχον forum Μοn dieu, τι μηδενισμός, τι εκβαραθρισμός των πάντων. Μερικοι ξέρουν και ξέρουν ότι ξέρουν. Και ότι λενε δεν το λένε με υπεροψία. άντε τώρα να ουμε χαμουρια Δηλαδης να ουμε ρε μαγκα για σπαστα και ξαναριχτα
Anorymous Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Έλα, άσχετε, είπαμε κόφτο. Αμφιβάλλω αν υπάρχουν 10 άτομα στην Ελλάδα που "αλέθουν τον καφέ με συγκεκριμένο τρόπο" και αν το κάνουν το κάνουν για προσωπική χρήση. Ενταξει οτι πεις μαστερ του εσπρεσο και θεε του καφε
YPARXOUNPARAPOLLATADRWMENA Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 . http://www.urbandictionary.com/define.php?term=barista
spyros007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδης τι μας λεει το εγκυρότατο και διεθνως αναγνωρισμένο site,χτεσινε τυπε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Kαμια δουλεια δεν ειναι ντροπη, μη μασας προπερσινε 2
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ο ελληνικός/τούρκικος σε πληροφορώ είναι δυσκολότερος στο να φτιαχτεί και να τον πετύχεις, όταν δεν τον κάνεις στη μηχανή που κάνεις τον αφρόγαλα βέβαια που τον κάνουν οι σημερινοί "μπαρίστες" που τόσο εκθέτεις. Εκεί βασικά με το μάτι πετυχαίνεις την κατάλληλη δόση καφέ και ζάχαρης αναλόγως τα γούστα του πελάτη, και το ψήσιμο να τον βγάλεις στην κατάλληλη στιγμή. Θα σε στεναχωρήσω.
liopyr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 TON ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΙΣ ΟΧΙ ΤΟ ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ 3
Miracle Worker Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ο καφετζής είναι αφεντικό, είναι αυτός που έχει καφενέ. Το παιδί που φτιάχνει τον καφέ δεν λέγεται καφετζής, λέγεται μπαρίστα ή παιδί του καφέ. Μάθετε πρώτα την ορολογία: καφετζής > barista. 5
Donalhioy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ο καφετζής είναι αφεντικό, είναι αυτός που έχει καφενέ. Το παιδί που φτιάχνει τον καφέ δεν λέγεται καφετζής, λέγεται μπαρίστα ή παιδί του καφέ. Μάθετε πρώτα την ορολογία: καφετζής > barista. μεχρι και τωρα που γραφω το μηνυμα 4 ατομα εχουμε λιωσει στο γελιο... εχω διαβασει σε αυτο το θεμα κοτσανες και κοτσανες... αυτη παιρνει το βραβειο με κλειστα ματια! να σε καλα... υ.γ η θεια στο μπουγατσατσιδικο που κανει μονο τους καφεδες ειναι και αυτη barista?.. 2
Silverage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ο καφετζής είναι αφεντικό, είναι αυτός που έχει καφενέ. Το παιδί που φτιάχνει τον καφέ δεν λέγεται καφετζής, λέγεται μπαρίστα ή παιδί του καφέ. Μάθετε πρώτα την ορολογία: καφετζής > barista. Αν είναι δυνατόν! Αν δηλαδή έφτιαχνε μόνο χυμούς θα λεγόταν παιδί του χυμού; Και αν έφτιαχνε μόνο τσάι, παιδί του τσαγιού; 2
GreyHorse Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 μεχρι και τωρα που γραφω το μηνυμα 4 ατομα εχουμε λιωσει στο γελιο... εχω διαβασει σε αυτο το θεμα κοτσανες και κοτσανες... αυτη παιρνει το βραβειο με κλειστα ματια! να σε καλα... υ.γ η θεια στο μπουγατσατσιδικο που κανει μονο τους καφεδες ειναι και αυτη barista?.. Αν είναι δυνατόν! Αν δηλαδή έφτιαχνε μόνο χυμούς θα λεγόταν παιδί του χυμού; Και αν έφτιαχνε μόνο τσάι, παιδί του τσαγιού; Σε λίγο θα διαβάσουμε πως καφεπώλης είναι μόνο όποιος πουλά αλεσμένο καφέ ή σε κόκκους.Αφήστε να ζήσουν το όνειρό τους μωρέ. Αφού τους χτυπά στραβά το καφετζής και καφεπώλης, ελληνικότατα, αφήστε τους σε όνειρα θερινής νυχτός να οργιάζουν ότι είναι ΚαιΓαμώΤουςΕπαγγελματίεςΝαΓαμήσωΤαΠτυχίαΣαςΕγώΕίμαιΜΠΑΡΙΣΤΑΣ!!! Θα σε στεναχωρήσω.Δεν την έχω δοκιμάσει την μηχανή και δεν ξέρω τι ποιότητας καφέ ετοιμάζει, ούτε έχω πετύχει σε κάποιο μαγαζί για να παραγγείλω, ή δεν την έχω προσέξει. 2
zio10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ρε σεις μήπως έκανε πλάκα ο Miracle Worker;
aris1986 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Καταρχας τι κολλήσατε στην ονομασία barista δεν μπορώ να καταλαβω... Να πας σε Β.Π και να δεις τον wannabe Β.Π δημοτη μαναβη, που ζει σε λαϊκη περιοχη και να σου πει εχω μπουτικ φρούτων εκει γελας λιγο, αλλα με τη λεξη barista πολυ μισος βγάλατε... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα