Adon1s Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Περιμένω στο εγγύς μέλλον να γίνει κάτι αντίστοιχο με ριάλιτυ σχετικά με τον κλάδο των ιδιοκτητών και εργαζομένων σπεσιαλιστών στον τομέα των "butique κρεάτων" Ή και παρουσίαση των παρόχων υπηρεσιών περιποίησης ονύχων ποδών και χεριών , maniqiurist κλπ
tehAllantin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Παληκαρι....... :-D The blond girl with the white blouse wants the D of that bald guy. Περιμένω στο εγγύς μέλλον να γίνει κάτι αντίστοιχο με ριάλιτυ σχετικά με τον κλάδο των ιδιοκτητών και εργαζομένων σπεσιαλιστών στον τομέα των "butique κρεάτων" Ή και παρουσίαση των παρόχων υπηρεσιών περιποίησης ονύχων ποδών και χεριών , maniqiurist κλπ σου φαίνεται περίεργο το ότι μπορούν να υπάρξουν boutique κρεάτων; Ποια η ανάγκη σου να χλευάσεις (το οτιδήποτε) ;; 3
spyros007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Οι περισοτεροι εδω μεσα που κανουν υποτιμητικα σχολια αν τους βαλεις να σου φτιαξουν εσρεσο (οχι με αυτοματη μηχανη)θα σου βγαλουν ενα νεροπλημα που ουτε για σφουγαρισμα δεν θα κανει.Κατα τα αλλα βεβαια τα ξερουν ολα και τα κανουν καλητερα απο όλους τούς αλλους .Απο το να πληρωσουν ψυχαναλυτή τούς ερχεται φτηνότερα να βγαζουν τα απωθημένα τούς πισω απο το πληκτρολογιο ανώνυμα
Donalhioy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Οι περισοτεροι εδω μεσα που κανουν υποτιμητικα σχολια αν τους βαλεις να σου φτιαξουν εσρεσο (οχι με αυτοματη μηχανη)θα σου βγαλουν ενα νεροπλημα που ουτε για σφουγαρισμα δεν θα κανει.Κατα τα αλλα βεβαια τα ξερουν ολα και τα κανουν καλητερα απο όλους τούς αλλους .Απο το να πληρωσουν ψυχαναλυτή τούς ερχεται φτηνότερα να βγαζουν τα απωθημένα τούς πισω απο το πληκτρολογιο ανώνυμα δεν ειναι δα και εφαμιλλο καμιας τεχνης.. μην το αναγαγουμε και σε επιστημη...ημαρτον καλο καφε και καλη μηχανη να εχεις φτανει.. ακομα και γευσιγνωστες να βαλεις μετα διαφορα δεν θα καταλαβουν.. να μου πεις για τους latte art τυπους να σου πω ναι.. αλλα ο barista τουλαχιστον στην ελλαδα ειναι κατι αναμεσα στην κυρα μαρια που ειχε το κυλικειο στο απθ και στον 18χρονο ποζερα που κανει καφε στην καφετερεια του χωριου.. πρωτη φορα τον ορο μπαριστα τον ακουσα πριν "4 περιπου χρονια?" απο ξαδερφακο που οταν εκανε φραπε ο αφρος ηταν σχεδον ολοκληρο το ποτηρι! και μεσα σε περιπου 2 μηνες στα μικελ ειχε γινει εξπερ.. και καλα.. 1
gpgalanis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Σπυρο μας έβαλες στη θέση μας. Ακου εκεί να κοροϊδεύουμε το λειτούργημα του barista! 6
tehAllantin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 ολα ειναι τεχνη αν αυτο που κανεις το αγαπάς και το ζεις και το κάνεις με μεράκι. 2
tehAllantin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 ετσι το βλέπεις εσύ. Στον κοσμο μας υπάρχουν overachievers και underachievers. τερμα οφτοπικ για αλλη μια φορα... 1
tomato9 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 δυο ειναι τα υψιστα λειτουργηματα: ενα του barista και το αλλο του ωbarista 1
ADHD Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Καταρχη σε αλυσιδες οπως mikel starbucks κτλπ δεν ειναι εντελως αυτοματοποιημενη διαδικασια για να ειναι παντα ιδιος ο καφες?? Οποτε τι εννοουμε ακριβως barista σε μια τετοια αλυσιδα εφοσον δεν παιρνει καμια πρωτοβουλια.? Εκτος αν barista λεμε απλα αυτον που κανει τον καφε. Δεν γνωριζω βεβαια οποτε ρωταω. 2
Adon1s Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 ετσι το βλέπεις εσύ. Στον κοσμο μας υπάρχουν overachievers και underachievers. τερμα οφτοπικ για αλλη μια φορα... μμμάλιστα..
GreyHorse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Και το γκούντα δεν είναι κασέρι, χαίρω πολύ http://el.m.wiktionary.org/wiki/%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B6%CE%AE%CF%82 Φχαριστημένος τώρα; Και επειδή μου την έσπασες να στη σπάσω κι εγώ ενημερώνοντάς σε ότι δεν προφέρεται γκούντα αλλά γγχόουντα. Οπότε ναι, γκούντα ούτε κασέρι είναι ούτε η ολλανδική πόλη από την οποία πήρε την ονομασία του.
Pa0ki Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 http://el.m.wiktionary.org/wiki/%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B6%CE%AE%CF%82 Φχαριστημένος τώρα; Και επειδή μου την έσπασες να στη σπάσω κι εγώ ενημερώνοντάς σε ότι δεν προφέρεται γκούντα αλλά γγχόουντα. Οπότε ναι, γκούντα ούτε κασέρι είναι ούτε η ολλανδική πόλη από την οποία πήρε την ονομασία του. Το λινκ δε μου λέει κάτι Το να μην το έχεις ακούσει ποτέ ή ακόμη και λάθος να είναι ως όρος, δε συμαίνει ότι δεν χρησιμοποιείται όπως και νά 'χει: υπάλληλος που είναι υπεύθυνος για την παραγωγή των εδεσμάτων και των ροφημάτων σε καφετέρια, μπαρ, κυλικείο κλπ Οπότε και αυτός που φτιάχνει ροφήματα μόνο, μια χαρά μπουφετζή τον λες Δεν υπάρχει ελληνική λέξη που να αρχίζει με φχ Σιγά μη μου την έσπασες κιόλας, συζήτηση κάνουμε Να φανταστώ εσύ προφέρεις taekwondo=τεκουοντο, samsung= σαμσονκ, ibiza= εμπιθα ε?
GreyHorse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Το λινκ δε μου λέει κάτι Το να μην το έχεις ακούσει ποτέ ή ακόμη και λάθος να είναι ως όρος, δε συμαίνει ότι δεν χρησιμοποιείται όπως και νά 'χει: υπάλληλος που είναι υπεύθυνος για την παραγωγή των εδεσμάτων και των ροφημάτων σε καφετέρια, μπαρ, κυλικείο κλπ Οπότε και αυτός που φτιάχνει ροφήματα μόνο, μια χαρά μπουφετζή τον λες Δεν υπάρχει ελληνική λέξη που να αρχίζει με φχ Σιγά μη μου την έσπασες κιόλας, συζήτηση κάνουμε Να φανταστώ εσύ προφέρεις taekwondo=τεκουοντο, samsung= σαμσονκ, ibiza= εμπιθα ε? Ε δεν μπορώ και δεν ξέρω πως να γράψω με ελληνικά γράμματα την προφορά του ολλανδικού g. Βασικά και το u δεν προφέρεται ου αλλά κάτι ενδιάμεσο σε ι και ου αλλά ούτε και αυτό γράφεται με ελληνικούς χαρακτήρες. Για να επανέλθουμε στο θέμα μας υπάλληλος που είναι υπεύθυνος για την παραγωγή των εδεσμάτων και των ροφημάτων σε καφετέρια, μπαρ, κυλικείο κλπ εδεσμάτων ΚΑΙ ροφημάτων. Αυτός που κάνει ροφήματα μόνο δεν είναι μπουφετζής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα