Προς το περιεχόμενο

Paypal ;;;

1kost1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Θέλω να σας κάνω μια απλή (χαζή) ερώτηση για όσους κάνουν αγορές από εξωτερικό. Βασικά εγώ είμαι τελείως αρχάριος και επειδή θέλω να πάρω κάτι μέσω paypal (εξωτερικό), (δεν θέλω να μπλέξω με καρτες πιστωτικές για ευνόητους λόγους…. ) και επειδή συνεργάζομαι με την τράπεζα Πειραιώς, αν πάρω προπληρωμένη κάρτα webuy από την Πειραιώς, μπορώ να ανοιξω Paypal  και να κάνω αγορές;;;;;; :-( :huh:

Δημοσ.
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/455725-webuy-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CF%82/

Καλύτερα βγάλε μία debit, η συγκεκριμένη είναι εικονική κάρτα (ανώνυμη), και συνήθως στις συναλλαγές μέσω paypal χρειάζεται ονοματεπώυνυμο.

Δημοσ.

Χμμμμμ! Μου βάζεις «δύσκολα»!!! Αυτήν την  debit από την βγάζουν;;;; είμαι βλέπετε αρχάριος και λίγα ξέρω για αγορές εξωτερικού….. :fear:

Δημοσ.

Θα πας στην Πειραιώς και θα ζητήσεις έκδοση χρεωστικής κάρτας, θα έχεις μαζί και όποια δικαιολογητικά χρειάζεται (ταυτότητα, πρόσφατη φορολογική δήλωση και ένας λογαριασμός ΔΕΚΟ), και θα πάρεις εκείνη την στιγμή την κάρτα μαζί με στοιχεία e-banking, θα χρειαστεί να την ενεργοποιήσεις βάζοντας έστω 5 ευρώ μέσα. Μετά θα ξαναδιαβάσεις το πρώτο link που σου έστειλα για τα βήματα στην paypal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...