Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω το φθηνοτερο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ και οχι Preowned,refurbished κλπ iphone 5?

(Κατα προτίμηση ευρωπαικο)

Απο οτι καταλαβα ως νεος αγοραστης apple device παιζει ενα μυστηριοδες παιχνιδακι με τα preowned και refurbished...

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα ειδα αυτα..αν ψαξεις λιγο καλυτερα εκει μεσα βρισκεις απειρα refurbished κατι το οποιο θελω να αποφυγω οπως προειπα

Δημοσ.

Για μεταχειρισμενο μου ειναι πολλα..και να μην εχω εγγυηση.Μαλλον θα προτιμήσω καινουριο 5 παρα μεταχειρισμενο 5s..
Αληθεια με τα refurbished τι γινεται ρε παιδια?Ξερετε τουλ. αν εχουν καινουρια μπαταρια?

Δημοσ.

Τα refurbished είναι  μια χαρά κινητά, δεν υπάρχει λόγος να το φοβάσαι.

Ακόμα και η ίδια η Appole, σε αντικατάσταση, ανακατασκευασμένο δίνει

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάζομαι πως αν ειναι σφραγισμένο θα ειναι και καινούργιο. Δεν ισχύει αυτό;

Κάποτε που μου έδωσαν refurbished iPad από αντικατάσταση δεν ήταν σε συσκευασία.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι θελω να γλυτωσω απο τα lag των android που μου ασπρισαν τα μαλλια..με ενα οσο το δυνατον χαμηλο κοστος,εντος εγγυησης.ειμαι σε σκεψεις ακομα αλλα προς τα εκει κλεινω και με max max max τα 400λιγα..αν εχετε κατι να προτεινετε δεκτο!!!!και χαρα μου να με διευκολεινετε!!

Δημοσ.

Για μεταχειρισμενο μου ειναι πολλα..και να μην εχω εγγυηση.Μαλλον θα προτιμήσω καινουριο 5 παρα μεταχειρισμενο 5s..

Αληθεια με τα refurbished τι γινεται ρε παιδια?Ξερετε τουλ. αν εχουν καινουρια μπαταρια?

Έχει καινούργια στο κουτί τους δεν πουλάνε μόνο μεταχειρισμένα, ή πάρε καινούργιο κ δώσε 460 πόσο κάνει, εγώ αυτό θα έκανα τώρα αν θες το 5, πάρε το 5 :)

Δημοσ.

Ίσως να κοιτάξεις κάποιο μεταχειρισμένο 5s (εννοείται με απόδειξη, εγγύηση, χωρίς κλειδώματα κλπ) ή να δεις το 5c καινούργιο που είναι εντός του budget σου. Το 5c έχει ίδια χαρακτηριστικά με το 5άρι και προσωπικά θα το προτιμούσα κι ας είναι "πλαστικό"

Δημοσ.

Γιατί να πάρεις ένα μοντέλο που έχει σταματήσει να κυκλοφορεί; (και είχε και τα θεματάκια του)

Οταν λες ειχε τα θεματακια του?

Μπορείς να βρεις στα λεφτά που ψάχνεις από τις αγγελίες εδώ 5s καινούργια...το 5 δεν αξίζει κατ' εμέ πλέον

Κανενα link για 5s?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...