Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκετά είχαν ελαττωματική μπαταρία, αρκετά ελαττωματικό power button (στα φτιάχνουν δωρεάν αυτά αλλά γιατί να μπλέξεις), κάποια θέμα με το σήμα τους και πολλά (μαύρα κυρίως) ξεβάφουν με το παραμικρό...μπορεί να ήταν στις πιο παλιές παρτίδες αυτά αλλά δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. Τα 5c και τα 5s βγήκαν πιο απροβλημάτιστα γενικά

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μη τα φοβάσαι τα refurbished. Είναι ίδια με τα "πρώτης σειράς" και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ακόμα πιο αξιόπιστα.

Κατά τ' άλλα όντως καλό θα ήταν να προτιμήσεις iPhone 5C αντί για iPhone 5. Όχι για το λόγο που λέει ο zio10 (το να πετύχεις κάποιο με πρόβλημα είναι τζόκερ φάση) αλλά για το ότι νεότερη συσκευή = περισσότερη ζωή (αναβαθμίσεις, αντοχή στο χρόνο, κλπ).

Δημοσ.

Πάρε το 5c έχει ελάχιστα καλύτερο hardware από το 5 και είναι και φθηνότερο. Μπορεί να είναι πλαστικό αλλά είναι εξαιρετικής ποιότητας. Ούτε που θα το καταλάβεις

• Like 1
Δημοσ.

5-5c ιδιο hardware.για αυτον τον λογο το 5 ειναι το καλυτερο.Αφου εχει καλυτερη ποιοτητα υλικων.Μην ακουμε β@@

5-5c ιδιες αναβαθμισεις παιρνουν και στο ios 9 θα ειναι η τελευταια τους

Δημοσ.

5-5c ιδιο hardware.για αυτον τον λογο το 5 ειναι το καλυτερο.Αφου εχει καλυτερη ποιοτητα υλικων.Μην ακουμε β@@

5-5c ιδιες αναβαθμισεις παιρνουν και στο ios 9 θα ειναι η τελευταια τους

Διαφωνώ στην καλύτερη ποιότητα υλικών, για μένα είναι μόνο θεωρητικά καλύτερη :)

Δημοσ.

Διαφωνώ στην καλύτερη ποιότητα υλικών, για μένα είναι μόνο θεωρητικά καλύτερη :)

ποσο καλυτερο ποιοτικα μπορει να ειναι το πλαστικο απο το αλουμινιο?...

Δημοσ.

Τελικα παρηγγειλα το 5αρι..ελπιζω να καλυψει τις αναγκες μου..γιατι ειμαι πολυ απαιτητικος χρηστης!για το χειροπιαστο υλικο δεν θα μιλησω καν,με εχει καλυψει νομιζω στο 100%..το λειτουργικο-λογισμικο αναμενω!

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι θελω να γλυτωσω απο τα lag των android που μου ασπρισαν τα μαλλια..με ενα οσο το δυνατον χαμηλο κοστος,εντος εγγυησης.ειμαι σε σκεψεις ακομα αλλα προς τα εκει κλεινω και με max max max τα 400λιγα..αν εχετε κατι να προτεινετε δεκτο!!!!και χαρα μου να με διευκολεινετε!!

Αν θελεις να γλυτωσεις το lag, γιατι πας σε iphone 5 με 420€?

Και παραπάνω λεφτα θα δώσεις και lag, refreshes σε browsing κλπ θα εχεις.

Δωσε κανα 300αρι για Nexus5/lg g2 /xperia z2 για να μην εχεις lag και να εχεις κ ανετη, παραγωγικη οθονη για browsing.

Διαφορετικά αν θελεις ios χωρις lag, πηγαινε σε iphone 5s, αλλα παλι θα εισαι με μικρη/μη παραγωγικη οθονη.

Δημοσ.

ποσο καλυτερο ποιοτικα μπορει να ειναι το πλαστικο απο το αλουμινιο?...

Για μένα αρκετά καλύτερο. Μύθος είναι το αλουμίνιο, ειδικά σε ipad και iphone 5 στραβώνει και φθείρεται πανεύκολα.

Τέλος πάντων, τώρα επέλεξε ο φίλος. Μεγειά και καλοδούλευτο! :)

Δημοσ.

Αν θελεις να γλυτωσεις το lag, γιατι πας σε iphone 5 με 420€?

Και παραπάνω λεφτα θα δώσεις και lag, refreshes σε browsing κλπ θα εχεις.

Δωσε κανα 300αρι για Nexus5/lg g2 /xperia z2 για να μην εχεις lag και να εχεις κ ανετη, παραγωγικη οθονη για browsing.

Διαφορετικά αν θελεις ios χωρις lag, πηγαινε σε iphone 5s, αλλα παλι θα εισαι με μικρη/μη παραγωγικη οθονη.

Θα εχω lag στο iphone?

OMG θα αυτοκτονήσω αν γινει κατι τετοιο...

(Ενταξει για την οθονη οι 4" μαλλον ειναι λιγες..παω απο 4.7 σε 4,σιγουρα θα μου κακοφανει πιστευοντας οτι το ιδανικοτερο για κινητο μιλωντας ειναι οι 5")

Δημοσ.

ρε φίλε τι περιμένεις σε κινητό που κυκλοφορεί 2έτη +? προφανώς και θα κολάει. του χρόνου ακόμα χειρότερα ;)

Δημοσ.

Εγω παντως και 4αρι δουλεψα και δεν νιωθει μια..σε αντιθεση με ορισμενα (αν οχι ολα,αλλα ας μην ειμαι υπερβολικος) android..

αφηστε που συνεχως τους δινουν updates και δεν το παρατησαν ενω φτασαν στο 6αρι..

επισης αν δειτε τα specs των android και τα συγκρινετε ακομα και με το 6αρι η διαφορα ειναι τεραστια..οποτε τα specs δεν κανουν το κινητο,αλλα το λειτουργικο τελικα ειναι αυτο που μετραει.η ολη φαση μου θυμιζει win vista για να οθησουν τους κατασκευαστες να ανεβασουν τα specs τους!

• Like 1
Δημοσ.

Ε όχι ότι δε κολλάει και το iPhone 4. Πάνω στο γραφείο μου το έχω ακόμα!!!

Εκτός κι αν λες άδειο, με φρέσκια εγκατάσταση του iOS και δοκιμές με χαζο-εφαρμογούλες. Εκεί ναι, πάσο, δε κολλάει. Αλλά οτιδήποτε βαρύ (π.χ. Facebook) το γονατίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...