Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φορουσε 8.1.3 αν δεν κανω λαθος..βασικα μιλαω για 4s και οχι για 4 (sorry)..αλλα μαλλον δεν εχετε δει lags των android!δεν ξερω ρε παιδια,αυτο που ξερω ειναι οτι θα ειναι η πρωτη μου επαφη με iphone γιατι μπουχτισα απο τα κακογραμενα-παρατημενα android και δεν ηθελα να παω σε windowsphone..τωρα αν δεν απογοητευτω θα συνεχισω οσο με παιρνει στο σπορ..το προβλημα με τα android που ειχα ηταν οτι τα παρατουσαν οι εταιριες τους μετα απο γρηγορο χρονικο διαστημα και μετα απο καναν χρονο ακομα και μετα απο hard reset lagαραν αβερτα

Δημοσ.

απο optimus G,σε S3 και τωρα S4..το S3 ηταν μακραν το χειροτερο.αλλα γενικοτερα στα android εχω παρατηρισει οτι βλεπεις ενα αδικαιολογητο κόλλημα για τα specs του κινητου..αποκρίνεται αργα,πολλες φορες οταν θες μα κανεις κληση πατώντας για να μπεις στα τηλεφωνα αργει,γυρνωντας απο το μενου στην αρχικη γ@@@ε στα redraws..καλα για το fb,messanger δεν το συζητω καν...παντως και με φιλαρακια που μιλησα και καποιοι εχουν 4s και ενας το 5 με παρότρυναν να κανω την μεταβαση και οτι αξιζει,το ελπιζω!

Δημοσ.

Καλά, ότι το Android για κάποιον που έχει (ή είχε) iPhone είναι lagόκοσμος δε το συζητάμε. Μόνο ωραία specs έχουν. Στην πράξη λόγω της φιλοσοφίας και της σχεδίασης του λειτουργικού, με λίγη "πραγματική" χρήση αρχίζουν τα προβλήματα. Ακόμα και σε πανάκριβες συσκευές.

Αλλά άλλο αυτό, κι άλλο να λέμε ότι ένα iPhone 4/4S δε lagάρει. Lagάρει του πούστη. :P

Οκ το 4S λιγότερο. Αλλά lagάρει. :P

• Like 1
Δημοσ.

5-5c ιδιο hardware.για αυτον τον λογο το 5 ειναι το καλυτερο.Αφου εχει καλυτερη ποιοτητα υλικων.Μην ακουμε β@@

5-5c ιδιες αναβαθμισεις παιρνουν και στο ios 9 θα ειναι η τελευταια τους

το 5c έχει καλύτερη front facing camera και καλύτερη μπαταρία. Η πλειοψηφία των 5αριων είχε θέμα με την μπαταρία γι αυτο βγήκε και το προγράμμα αντικατάστασης. Το 5c σαφώς και είναι καλύτερο και πιο καινούργιο. Αμα δεν γνωρίζουμε κάποια πράγματα να μην κατηγορούμε και παραπληροφορούμε τον κόσμο.
  • Like 1
Δημοσ.

απο optimus G,σε S3 και τωρα S4..το S3 ηταν μακραν το χειροτερο.αλλα γενικοτερα στα android εχω παρατηρισει οτι βλεπεις ενα αδικαιολογητο κόλλημα για τα specs του κινητου..αποκρίνεται αργα,πολλες φορες οταν θες μα κανεις κληση πατώντας για να μπεις στα τηλεφωνα αργει,γυρνωντας απο το μενου στην αρχικη γ@@@ε στα redraws.

Αυτο που περιγράφεις είναι πρόβλημα των κινητών που ειχες(samsung κυρίως), όχι του Android.

Με ενα lg g2 /nexus 4/nexus 5/xperia z δεν θα ειχες θέμα κ θα ειχες δωσει λιγότερα χρήματα για μεγαλύτερη, πιο παραγωγικη οθόνη.

Δημοσ.

απο optimus G,σε S3 και τωρα S4..το S3 ηταν μακραν το χειροτερο.αλλα γενικοτερα στα android εχω παρατηρισει οτι βλεπεις ενα αδικαιολογητο κόλλημα για τα specs του κινητου..αποκρίνεται αργα,πολλες φορες οταν θες μα κανεις κληση πατώντας για να μπεις στα τηλεφωνα αργει,γυρνωντας απο το μενου στην αρχικη γ@@@ε στα redraws..καλα για το fb,messanger δεν το συζητω καν...παντως και με φιλαρακια που μιλησα και καποιοι εχουν 4s και ενας το 5 με παρότρυναν να κανω την μεταβαση και οτι αξιζει,το ελπιζω!

Προφανως και τα φιλαρακια θα προτεινουν τα Iphone 5 που εχουν αλιμονο αλλωστε...Λες και δεν υπαρχει τιποτα αλλο στην αγορα...Το οτι δεν θες Windows Phone ενω θα μπορουσες με 260ευρω να επαιρνες το 930 σφραγισμενο,καλυτερο σε ολα απο το 5αρι δεν το σχολιαζω γιατι υποθετω οτι εχεις τους δικους σου σοβαρους λογους. Τελος για το 5αρι η Apple σταματησε την παραγωγη του με το 5C εδω και πολυ καιρο γιαυτο και δεν το βρισκεις πουθενα παρα μονο σε κανενα καταστημα αν εχει αποθεμα. Και λες οτι εισαι απαιτητικος χρηστης χωρις καν να αναφερεις τι εννοεις ακριβως,και το γιατι πχ ενα tablet δεν θα σε βολεψει περισσοτερο απο τις 4 ιντσες του Iphone 5

Α και ελπιζω να μην χρειαστει ποτε να χρησιμοποιησεις την εγγυηση γιατι αν χρειαστει.. καλα τρεχαματα :) Και 1 χρονος ενω τα αλλα κινητα εχουν 2 :)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που περιγράφεις είναι πρόβλημα των κινητών που ειχες(samsung κυρίως), όχι του Android.

Και με το lg τα ιδια ειχα.

Και λες οτι εισαι απαιτητικος χρηστης χωρις καν να αναφερεις τι εννοεις ακριβως

windows phone δεν ηθελα γιατι εχουν αθλιο multitasking (βασικα εχουν?? :P ) και γιατι ειναι πολυ μα πολυ πισω στις εφαρμογες.οποτε απορριφθηκε προς το παρον.οτι ειμαι απαιτητικος εννοω οτι θελω fb,messanger,browser καμια 10αρια καρτελες ανοιχτες,email,mobile banking και ολα να τα δουλευω μια το ενα και μια το αλλο.+ να ειναι και φορτωμενο με εφαρμογες που μου χρειαζονται.γενικα σαν να εχω ενα pc σρην τσεπη μου.τωρα κατα ποσο μπορει να με καλυψει ειτε το android,ios,wp αμφιβαλω και για τα 3.

• Like 1
Δημοσ.

windows phone δεν ηθελα γιατι εχουν αθλιο multitasking (βασικα εχουν?? :P ) και γιατι ειναι πολυ μα πολυ πισω στις εφαρμογες.οποτε απορριφθηκε προς το παρον.οτι ειμαι απαιτητικος εννοω οτι θελω fb,messanger,browser καμια 10αρια καρτελες ανοιχτες,email,mobile banking και ολα να τα δουλευω μια το ενα και μια το αλλο.+ να ειναι και φορτωμενο με εφαρμογες που μου χρειαζονται.γενικα σαν να εχω ενα pc σρην τσεπη μου.τωρα κατα ποσο μπορει να με καλυψει ειτε το android,ios,wp αμφιβαλω και για τα 3.

Συγνωμη αλλα αυτα που αναφερεις παραπανω κινητο δεν μπορει να στα προσφερει.Πιο πολυ για laptop ειναι παρα για τετοιες συσκευες,γιατι και τα αξιολογα tablet σε τιμες φτανουν αυτες των μικρων σε specs Laptops. Και ανεφερες στους φιλους σου ολα τα παραπανω και σου ειπαν να παρεις Iphone 5???Α καταλαβα σοβαρα ατομα στον τομεα των συμβουλων κινητου οι φιλοι σου :P

Δημοσ.

Μη τα φοβάσαι τα refurbished. Είναι ίδια με τα "πρώτης σειράς" και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ακόμα πιο αξιόπιστα.

Κατά τ' άλλα όντως καλό θα ήταν να προτιμήσεις iPhone 5C αντί για iPhone 5. Όχι για το λόγο που λέει ο zio10 (το να πετύχεις κάποιο με πρόβλημα είναι τζόκερ φάση) αλλά για το ότι νεότερη συσκευή = περισσότερη ζωή (αναβαθμίσεις, αντοχή στο χρόνο, κλπ).

Τότε πολύς κόσμος με 5άρι έχει πιάσει το τζόκερ....:P

Ferni μάλλον έπρεπε να δεις κανένα utrabook ή κανένα υβριδικό Windows tablet για να κάνεις αυτά που θέλεις

Δημοσ.

Πηγαινοντας σε iphone 5 των 420€, θα εχεις χειρότερο multitasking απο οτι σε lg g2 /Nexus5 κλπ. Ακόμα κ σε απλο browsing με 5 καρτελες θα βλέπεις συχνα refreshes/lag κ δεν θα εμφανίζεται κατευθείαν η προηγουμένως φορτωμενη καρτελα/εφαρμογή οταν επιστρεφεις σε αυτην.

Δημοσ.

Δεν εχει καποια ρυθμιση γι'αυτο?

Δεν νομιζω παντως οτι θα μεινω με safari.σαν τον chrome κανεις!

Δεν υπάρχει ρύθμιση, ειναι εγγενες πρόβλημα λογω της περιορισμενης ram.

Κ ειναι σχεδον σίγουρο οτι θα μεινεις στον safari, γιατι πρωτον στο ios δεν μπορεις να αλλάξεις ποιος θα είναι ο default browser(πχ ποιος θα ανοιγει οταν πατας ενα λινκ σε ενα email) κ γιατι ο Chrome στο ios δεν είναι το ίδιο γρήγορος με τον safari στο ios.

Δημοσ.

το 5c έχει καλύτερη front facing camera και καλύτερη μπαταρία. Η πλειοψηφία των 5αριων είχε θέμα με την μπαταρία γι αυτο βγήκε και το προγράμμα αντικατάστασης. Το 5c σαφώς και είναι καλύτερο και πιο καινούργιο. Αμα δεν γνωρίζουμε κάποια πράγματα να μην κατηγορούμε και παραπληροφορούμε τον κόσμο.

καλυτερη front face καμερα?..που το ειδες αυτο?....γτ μονο στα λογια ισχυει...Ουτε στην πραγματικοτητα ουτε και στα επισημα χαρακτηριστηκα.μπαταρια εχει 1507 αντι για 1440....Αυτη ειναι η διαφορα του hardware εαν θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...