Ferni Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Για τα lags των android εχω βρει χιλιαδες videos για τα lags των iphone γιατι δεν βρισκω κατι?οτι βρηκα τουλ. ηταν fake μονο ο τιτλος μιλουσε για lag και μεσα τπτ
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δεν υπάρχει ρύθμιση, ειναι εγγενες πρόβλημα λογω της περιορισμενης ram. Κ ειναι σχεδον σίγουρο οτι θα μεινεις στον safari, γιατι πρωτον στο ios δεν μπορεις να αλλάξεις ποιος θα είναι ο default browser(πχ ποιος θα ανοιγει οταν πατας ενα λινκ σε ενα email) κ γιατι ο Chrome στο ios δεν είναι το ίδιο γρήγορος με τον safari στο ios. Πες τα γιατι μαλλον καποιοι ξεχνανε ποσο κλειστο ειναι το Ios σε σχεση με το Android
paylidis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Α και ελπιζω να μην χρειαστει ποτε να χρησιμοποιησεις την εγγυηση γιατι αν χρειαστει.. καλα τρεχαματα Και 1 χρονος ενω τα αλλα κινητα εχουν 2 trollαρεις ετσι; αντικατασταση μεσα σε 2 εργασιμες μονο απο apple μεσω infoquest εχω δει... Η καλυτερη εγγυηση που είχα ποτε!
haHa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Για τα lags των android εχω βρει χιλιαδες videos για τα lags των iphone γιατι δεν βρισκω κατι?οτι βρηκα τουλ. ηταν fake μονο ο τιτλος μιλουσε για lag και μεσα τπτΑκριβώς πιο πανω είδες το video με τα lag/refreshes του ipad air, αλλα τωρα λες οτι δεν βρηκες video. Δεν νομίζω οτι θα βρεις video με lag για το nexus 5. Αντίθετα, θα βρεις για το iPhone 5 με ios 8,πχ refreshes σε browsing, αργο πληκτρολόγιο SwiftKey/swipe με lag κλπ.
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 trollαρεις ετσι; αντικατασταση μεσα σε 2 εργασιμες μονο απο apple μεσω infoquest εχω δει... Η καλυτερη εγγυηση που είχα ποτε! Δεν τρολλαρω καθολου αγαπητε,ρωτα ποσα ατομα εχουν τρεχαματα μετα τον πρωτο χρονο εγγυησης και θα καταλαβεις τι εννοω Και επισης και για την Arvato δεν ακουγονται και λιγα. 2
Ferni Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δεν νομίζω οτι θα βρεις video με lag για το nexus 5. Αντίθετα, θα βρεις για το iPhone 5 με ios 8,πχ refreshes σε browsing, αργο πληκτρολόγιο SwiftKey/swipe με lag κλπ. Δεν θα ελεγα οτι ειναι lag το refresh στον σαφαρι,ειναι επιλογη τους για καποιον λογο..η αλλιως bug..οταν λεω lag εννοω το στιγμιαιο κολλημα απο εναλλαγη προγραμματος σε αρχικη οθονη,πατωντας την κληση να κανει 1sec να αποκριθει κλπ κλπ.αυτο σε ios δεν το εχω δει ενω σε ολα μου τα android το εχει κανει αμετριτες φορες..νομιζω οτι το κυριο προβλημα τους ειναι η κακιστη διαχειριση ραμ και τα προγραμματα που τρεχουν στο background χωρις να τερματιζονται με τπτ και για κανεναν λογο.
zio10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θα ελεγα οτι ειναι lag το refresh στον σαφαρι,ειναι επιλογη τους για καποιον λογο..η αλλιως bug..οταν λεω lag εννοω το στιγμιαιο κολλημα απο εναλλαγη προγραμματος σε αρχικη οθονη,πατωντας την κληση να κανει 1sec να αποκριθει κλπ κλπ.αυτο σε ios δεν το εχω δει ενω σε ολα μου τα android το εχει κανει αμετριτες φορες..νομιζω οτι το κυριο προβλημα τους ειναι η κακιστη διαχειριση ραμ και τα προγραμματα που τρεχουν στο background χωρις να τερματιζονται με τπτ και για κανεναν λογο. Θα το δεις και στο ios
haHa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν θα ελεγα οτι ειναι lag το refresh στον σαφαρι,ειναι επιλογη τους για καποιον λογο..η αλλιως bug..οταν λεω lag εννοω το στιγμιαιο κολλημα απο εναλλαγη προγραμματος σε αρχικη οθονη,πατωντας την κληση να κανει 1sec να αποκριθει κλπ κλπ.αυτο σε ios δεν το εχω δει ενω σε ολα μου τα android το εχει κανει αμετριτες φορες..νομιζω οτι το κυριο προβλημα τους ειναι η κακιστη διαχειριση ραμ και τα προγραμματα που τρεχουν στο background χωρις να τερματιζονται με τπτ και για κανεναν λογο.Μπορεις να ονομασεις οπως θελεις την καθυστερηση. Το σιγουρο ειναι οτι με iphone 5 θα δεις πιο συχνες καθυστερησεις οταν εναλλασεις προγραμματα ή αρκετα tab στον browser. Τωρα αν αυτες τις καθυστερησεις δεν θελεις να τις πεις lag , ειναι δικο σου θεμα.Το σιγουρο ειναι οτι ειναι καθυστερησεις που δεν θα εβλεπες τοσο συχνα σε ενα nexus 5, που ειναι φθηνοτερο και με μεγαλυτερη/πιο παραγωγικη οθονη. Kαι δεν "ειναι επιλογη τους" η καθυστερηση, ειναι εγγενης αδυναμια λογω μικρης ποσοτητας ram. Kατι που εμφανιζει πχ πολυ σπανιοτερα το ipad air 2(οπως και το nexus 5), λογω 2gb ram. Tελος, πολλες καθυστερησεις/lag μπορει να δεις οταν χρησιμοποιεις καποιο ευχρηστο/γρηγορο πληκτρολογιο στο ios, οπως το swiftkey/swype. Στο nexus 5 δεν βλεπεις τετοιες καθυστερησεις. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2015 από haHa
Ferni Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Τελικα απο οσους μου απαντησαν εδω ποιος εχει ή ειχε στην κατοχη του iphone και τελικα τι προτιμαει?γιατι απο οσο καταλαβαινω η ζυγαρια γερνει προς android (που εγω ακομα δεν μπορω να κρινω χωρις να εχω δουλεψει και ios).παντως τα καλα κα τα κακα του android μπορω να τα εκτιμησω και να τα αναγνωρισω!
jmirko15 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Τελικα απο οσους μου απαντησαν εδω ποιος εχει ή ειχε στην κατοχη του iphone και τελικα τι προτιμαει?γιατι απο οσο καταλαβαινω η ζυγαρια γερνει προς android (που εγω ακομα δεν μπορω να κρινω χωρις να εχω δουλεψει και ios).παντως τα καλα κα τα κακα του android μπορω να τα εκτιμησω και να τα αναγνωρισω! Το να ρωτάς κάτι τέτοιο σε forum που έχει 95% ανδροιδ χρήστες (με ένα 5% από αυτούς να είχε/έχει και iPhone) δεν υπάρχει νόημα.
haHa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Τελικα απο οσους μου απαντησαν εδω ποιος εχει ή ειχε στην κατοχη του iphone και τελικα τι προτιμαει?γιατι απο οσο καταλαβαινω η ζυγαρια γερνει προς android (που εγω ακομα δεν μπορω να κρινω χωρις να εχω δουλεψει και ios).παντως τα καλα κα τα κακα του android μπορω να τα εκτιμησω και να τα αναγνωρισω!Εγω ειμαι χρηστης ios από το 2007 μεχρι σήμερα και android απο το 2011. Υ.Γ.: Μην πιστεύεις οτι οπως ειναι το Samsung touchwiz(rom της Samsung που στηρίζεται στο android) ειναι ολα τα Android. Δες ενα nexus που δεν εχει τα εξτρα της Samsung για να κρινεις. Επισης, δοκιμασε να βαλεις cyanogenmod στο samsung σου για να φύγουν τα οποια κολλήματα εχει.
kirileman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Επισης, δοκιμασε να βαλεις cyanogenmod στο samsung σου για να φύγουν τα οποια κολλήματα εχει. Και να εμφανιστούν άλλα προβλήματα. 1
atheatos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ρε topic starter ρωτά πρώτα σε ένα άλλο topic εκτός Apple για android και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος έλα και απο εδώ. Το να συζητάς τέτοια θέματα σε Apple topic ειναι επικίνδυνο στο insomnia. Πέρα ότι θα σε πάρουμε στο λαιμό μας δεν θα μπορούμε να σε αποζημιώσουμε .... Πήγαινε πρώτα ρωτά για το Android άλλου και ασχολησου μονο με Apple εδώ χωρις να κανεις συγκρίσεις όμως. Δεν αξίζει. Ρωτά για το συγκεκριμενο θέμα και όχι για άλλα... 1
Ferni Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ρε topic starter ρωτά πρώτα σε ένα άλλο topic εκτός Apple για android και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος έλα και απο εδώ. Το να συζητάς τέτοια θέματα σε Apple topic ειναι επικίνδυνο στο insomnia. Πέρα ότι θα σε πάρουμε στο λαιμό μας δεν θα μπορούμε να σε αποζημιώσουμε .... Πήγαινε πρώτα ρωτά για το Android άλλου και ασχολησου μονο με Apple εδώ χωρις να κανεις συγκρίσεις όμως. Δεν αξίζει. Ρωτά για το συγκεκριμενο θέμα και όχι για άλλα... Sorry οντως ξεφυγα λιγο απο το θεμα,αλλα η τεχνολογια δεν ειναι απολυτη και συγκεκριμενη (ευτυχως)..υπαρχουν παντα ανταγωνιστες και ευκολα μπαινεις στο τρυπακι της συγκρισης
atheatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Sorry οντως ξεφυγα λιγο απο το θεμα,αλλα η τεχνολογια δεν ειναι απολυτη και συγκεκριμενη (ευτυχως)..υπαρχουν παντα ανταγωνιστες και ευκολα μπαινεις στο τρυπακι της συγκρισηςNo worries, απλά σε Apple threads καραδοκούν αυτοί που δεν θέλουν άτομα να ασχολούνται με Apple και ψάχνονται για καταρρίψουν το οποίο επιχείρημα φέρνει κάποιος για την αγορά Apple. Ιδίως αν πέσεις σε σχολια με αυτο που συμπαθούνε περισσότερο τοτε έχουν παραπάνω λόγους να σε πείσουν και με το δίκιο τους , ότι κανεις λάθος που αναζητάς κάτι σε Apple.Ειλικρινά δεν βοηθάτε όσοι ανοίγετε αυτά τα θέματα εδώ πέρα να απαντήσουμε στο θέμα που αφορά τα Apple. Με το να σχολιάζεται αρνητικά τα υπόλοιπα προϊόντα του ανταγωνισμού, όταν αυτός ο ανταγωνισμός καραδοκεί ποτε θα επισκεφθείτε εσείς ενα Apple topic,για να σας διορθώσουν, δεν βοηθάει την κατάσταση. Δεν ξέρω αν σε αλλά thread για android πχ. γράφουν ανακρίβειες για Apple αν παραμονεύει κάποιος φανατικός με Apple και τους τι λέει και έρχονται απο εδώ για εκδίκηση. Αλλά να ξέρεις δεν ειναι καλό να δίνεις τροφή για σχόλια, πέρα απο αυτά που θες να μάθεις. Δεν γράφουμε εδώ για να κριτικάρουμε τους άλλους αλλά τα Apple. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα