Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry οντως ξεφυγα λιγο απο το θεμα,αλλα η τεχνολογια δεν ειναι απολυτη και συγκεκριμενη (ευτυχως)..υπαρχουν παντα ανταγωνιστες και ευκολα μπαινεις στο τρυπακι της συγκρισης

Συγνωμη που θα στο πω αλλα αν πραγματικα σκεφτοσουν οπως γραφεις παραπανω δεν θα κοιταζες καν για Iphone 5 στα 400ευρω....

Να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους. Ουτε προκειται για την χρηση που το θες οπως σου ειπαν και τα αλλα παιδια να σε καλυψει το Iphone 5. 

Οσο για την κατασταση στο Insomnia και τις προτιμησεις ναι το εχουμε παρει χαμπαρι οτι μονο το Android υπαρχει,οποιος παιρνει Iphone ή Windows ειναι ειτε πλουσιος/πεταει τα λεφτα του ειτε χαζος για χανει τις απειρες εφαρμογες του Android. 

Και με το lg τα ιδια ειχα.

windows phone δεν ηθελα γιατι εχουν αθλιο multitasking (βασικα εχουν?? :P ) και γιατι ειναι πολυ μα πολυ πισω στις εφαρμογες.οποτε απορριφθηκε προς το παρον.οτι ειμαι απαιτητικος εννοω οτι θελω fb,messanger,browser καμια 10αρια καρτελες ανοιχτες,email,mobile banking και ολα να τα δουλευω μια το ενα και μια το αλλο.+ να ειναι και φορτωμενο με εφαρμογες που μου χρειαζονται.γενικα σαν να εχω ενα pc σρην τσεπη μου.τωρα κατα ποσο μπορει να με καλυψει ειτε το android,ios,wp αμφιβαλω και για τα 3.

Παντως με την οθονη των 4ιντσων δεν προκειται να κανεις τα παραπανω αυτο ειναι το σιγουρο. Εγω πχ ειχα το Ipod touch 5th gen και η οθονη του δεν βολευει για ολα αυτα που λες αυτο ειναι σιγουρο.Γιαυτο και η Apple ανεβηκε τοσο σε ιντσες στα επομενα Iphone.

• Like 1
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρελαβα χθες τελικα.παρατηρησα οτι κατα την διαρκεια της νυχτας απο 28% μπαταρια επεσε το πρωι που ξυπνησα στο 14.μπορω να ρυθμισω κατι η θα στρωσει;ειχα ενεργη την υπηρεσια τοποθεσιας,αλλα δεδομενα και wifi κλειστα

Δημοσ.

Δεν τρολλαρω καθολου αγαπητε,ρωτα ποσα ατομα εχουν τρεχαματα μετα τον πρωτο χρονο εγγυησης και θα καταλαβεις τι εννοω :) Και επισης και για την Arvato δεν ακουγονται και λιγα.

3 χρονια κατοχος 3 συσκευών apple και εχω στείλει συσκευη με 22 μηνες στο δυναμικό της. ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ σε 2 εργασιμες, αλλα προσεξε, εγω δε μιλησα για την αρβατο...

φιλος με 5αρι που του πεταξε μετα απο υπερθερμανση το "-1" επισης απο παρασκευη σε δευτερα ειχε αντικατασταση...

Παρελαβα χθες τελικα.παρατηρησα οτι κατα την διαρκεια της νυχτας απο 28% μπαταρια επεσε το πρωι που ξυπνησα στο 14.μπορω να ρυθμισω κατι η θα στρωσει;ειχα ενεργη την υπηρεσια τοποθεσιας,αλλα δεδομενα και wifi κλειστα

εφαρμογές κλείνε και την υπηρεσία τοποθεσιας επελεξε που θα χρησιμοποιείται... παντως 10-14% κατα τη διαρκεια της νυχτας ειναι αρκετό, σε εμενα τρώει τόσο μόνο οταν εχω εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκηνιο και στο καπακι βαρανε κανενα 40λεπτο τα ξυπνητηρια και δε ξυπναω... :P

Δημοσ.

εφαρμογές κλείνε και την υπηρεσία τοποθεσιας επελεξε που θα χρησιμοποιείται... παντως 10-14% κατα τη διαρκεια της νυχτας ειναι αρκετό, σε εμενα τρώει τόσο μόνο οταν εχω εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκηνιο και στο καπακι βαρανε κανενα 40λεπτο τα ξυπνητηρια και δε ξυπναω... :P

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι η υπηρεσια τοποθεσιας,ολα τα αλλα ηταν κλειστα.αν και παλι τρωει τοσο τοτε υπαρχει περιπτωση να εχει ελλατωμα?πρεπει να το παρατηρισω κλεινωντας και αυτο σημερα το βραδυ..τις εφαρμογες εκτος απο διπλο πατημα του κουμπιου και κλεισιμο κλεινουν καπως αλλιως?ετσι σταματαν να τρεχουν στο παρασκηνιο η ειναι σαν τα android που ακομα και να τις κλεισεις απο το multitask τρεχουν συνεχως καποιοες απο αυτες?

Δημοσ.

Κατι θα έτρεχε στο παρασκήνιο. Εμένα κατα τη διάρκεια της νύχτας με wifi ανοιχτό (ενημερώνει mail) καίει περίπου 7-10% (μαζί με τα ξυπνητήρια που Βαράνε κανένα τέταρτο μέχρι να ξυπνήσω). Τα ποσοστά ίδια και στο 5αρι που είχα και στο 5s που έχω τώρα...

Δημοσ.

Σε λειτουργια πτησης μου εφαγε 1% σε 6-7 ωρες.ικανοποιημενος!θα δοκιμασω και χωρις πτηση με απενεργοποιημενη τν τοποθεσια.οσο για τον σαφαρι που εγινε ποστ σε βιντεο πιο πανω εμενα δεν δουλευει ετσι!κραταει φορτωμενες τις σελιδες χωρις refresh.μεχρι στιγμης παμε καλα

Δημοσ.

comple και σε κανονικη λειτουργια κατα την διαρκεια της νυχτας 8~ ωρες η καταναλωση ηταν 1%..αυτο που "εφταιγε" τελικα ηταν η προσβαση τοποθεσιας-> 14% σε 7 ωρες την πρωτη νυχτα

• Like 1
Δημοσ.

comple και σε κανονικη λειτουργια κατα την διαρκεια της νυχτας 8~ ωρες η καταναλωση ηταν 1%..αυτο που "εφταιγε" τελικα ηταν η προσβαση τοποθεσιας-> 14% σε 7 ωρες την πρωτη νυχτα

Δεν εφταιγε αυτο, τυχαιο ηταν.

Και ανοιχτη να εχεις την προσβαση τοποθεσιας , οταν δεν τρεχει εφαρμογη που να χρειαζεται το gps , τοτε ουσιαστικα ειναι κλειστο το gps οποτε δεν καταναλωνει μπαταρια για αυτο.

Επισης, το να παιρνει καποιος κινητο των 420€ και να ανοιγοκλεινει data, wifi και gps με ξεπερναει....

Δημοσ.

Σε λειτουργια πτησης μου εφαγε 1% σε 6-7 ωρες.ικανοποιημενος!θα δοκιμασω και χωρις πτηση με απενεργοποιημενη τν τοποθεσια.οσο για τον σαφαρι που εγινε ποστ σε βιντεο πιο πανω εμενα δεν δουλευει ετσι!κραταει φορτωμενες τις σελιδες χωρις refresh.μεχρι στιγμης παμε καλα

Το θεμα ειναι αγαπητε οτι εχει τραγικη μπαταρια ουτως ή αλλως το Iphone 5 αν δεν το ειχες ψαξει πριν την αγορα. Παλι καλα που εχει μικρη οθονη και χαμηλη αναλυση αλλιως η μπαταρια του ουτε για μιση μερα δεν θα σου εβγαζε με κανονικη χρηση και λιγο Wifi.

Δημοσ.

Επαναλαμβανω:

το να κλεινεις την προσβαση τοποθεσιας(δηλαδη να κλεινεις το gps), δεν προσφερει σχεδον τιποτα στην αυτονομια.

Και ανοιχτη να εχεις την προσβαση τοποθεσιας, το gps ειναι κλειστο και δεν καταναλωνει οταν δεν τρεχεις εφαρμογες που χρειαζονται το gps.

Για το wifi και τα data εχει νοημα να τα κλεινεις για να γλυτωνεις μπαταρια, απλα τοτε εχεις ενα dumbphone αντι για smartphone των 420€.

• Like 1
Δημοσ.

ευτυχως δεν εχω κανενα θεμα με την μπαταρια πλην αυτου που ανεφερα αλλα βρηκα τι φταιει οπως ανέφερα..τραβουσε gps για διαφορες εφαρμογες και καταναλωνε μπαταρια,πραγμα λογικο..κατα τα αλλα 2η μερα νορμαλ χρηση και υπολογιζω να παω μεχρι αυριο μεσημερι-απογευμα με το 35% που μου απομενει.οποτε 2-2.5 μερες με ικανοποιει προς στιγμην αλλα θα πεσει με τον καιρο :(

οσο για τις μπαταριες ας μην κοκορευομαστε-κοροιδευομαστε!!!πονεμένη ιστορια για ολους δυστυχως,παρολο που η τεχνολογια εκανε τεραστιαααα προοδο θεωρω πως οι μπαταριες ειναι πολυ μα πολυ πολυ πισω και φταινε αυτες και μονο αυτες γιατι πλεον και οι επεξεργαστες αλλα και οι οθονες εχουν φτασει να εχουν την χαμηλοτερη δυνατη καταναλωση

Δημοσ.

ευτυχως δεν εχω κανενα θεμα με την μπαταρια πλην αυτου που ανεφερα αλλα βρηκα τι φταιει οπως ανέφερα..τραβουσε gps για διαφορες εφαρμογες και καταναλωνε μπαταρια,πραγμα λογικο..κατα τα αλλα 2η μερα νορμαλ χρηση και υπολογιζω να παω μεχρι αυριο μεσημερι-απογευμα με το 35% που μου απομενει.οποτε 2-2.5 μερες με ικανοποιει προς στιγμην αλλα θα πεσει με τον καιρο :(

οσο για τις μπαταριες ας μην κοκορευομαστε-κοροιδευομαστε!!!πονεμένη ιστορια για ολους δυστυχως,παρολο που η τεχνολογια εκανε τεραστιαααα προοδο θεωρω πως οι μπαταριες ειναι πολυ μα πολυ πολυ πισω και φταινε αυτες και μονο αυτες γιατι πλεον και οι επεξεργαστες αλλα και οι οθονες εχουν φτασει να εχουν την χαμηλοτερη δυνατη καταναλωση

Οχι αγαπητε δεν ειναι ετσι.Υπαρχουν πολλα κινητα που εχουν μπαταριες πανω απο 3000 ,πχ Ζ2,G2,Lumia 1520 κλπ ή ακομα εχει βγει και κινητο με 4000 νομιζω. Το οτι η Apple επιλεγει για τους δικους της λογους να ανεβαζει τοσο λιγο την μπαταρια σε καθε μοντελο δεν σημαινει οτι ολες οι εταριες ετσι κανουν. Ειναι πραγματα που τα γνωριζες απο την αρχη για αυτο το κινητο και στα λεγαμε πριν το αγορασεις,οτι ενα απο τα αρνητικα του ειναι η μπαταρια του οπως και να το κανεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...