Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γαμω ειναι το iphone 5 ολα βλακειες ειναι... εγω εχω το iphone 5 απο το Δεκεμβρη του 2012 και δεν εχει κολησει σε τιποτα ουτε 1 δευτερολεπτο... Android SUCKS!

THEY HATE US CAUSE THEY AIN'T US.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι αγαπητε δεν ειναι ετσι.Υπαρχουν πολλα κινητα που εχουν μπαταριες πανω απο 3000 ,πχ Ζ2,G2,Lumia 1520 κλπ ή ακομα εχει βγει και κινητο με 4000 νομιζω. Το οτι η Apple επιλεγει για τους δικους της λογους να ανεβαζει τοσο λιγο την μπαταρια σε καθε μοντελο δεν σημαινει οτι ολες οι εταριες ετσι κανουν. Ειναι πραγματα που τα γνωριζες απο την αρχη για αυτο το κινητο και στα λεγαμε πριν το αγορασεις,οτι ενα απο τα αρνητικα του ειναι η μπαταρια του οπως και να το κανεις.

Επιτρεψε μου να πω οτι απο την εμπειρια μου σε κινητα και μπαταριες τα mah δεν μου λενε τιποτα απολυτως!

στο s3 ειχα παρει μπαταρια με πολλα παραπανω mah και τελικα αποδειχθηκε και αυτο μουφα,επισης φιλος μου σε lumia εκανε το ιδιο και παλι τιποτα.και δεν μιλαω για μπαταριες κατωτατης ποιοτητας με παραπανω mah..ας μου πει καποιος οτι με χρηση fb,δεδομενων κλπ βγαζει 3η μερα να τον παραδεχτω!γιατι 2η βγαζουν ψιλοανετα οσο ειναι καινουρια και τους κανουμε πιο λογικη χρηση..οι μπαταριες τεχνολογικα εχουν μεινει πολυ πισω,οφειλουμε να το παραδεχτουμε!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ομοιοπαθης...ψαχνω 5ς και θα κατεληγα σε 5 λογω εξωφρενικων απαιτησεων στα 5ς.

Μισο ρε παιδια. 485 εχει τωρα νεο. Πως μου ζηταε 380 για 5ς που εκλεισε χρονο κιολας?

Και αχρησιμοποιητο να ηταν αμα ανοιχτει η συσκευασια δε χανει το 30 τοις εκατο της αξιας? αρα?

Σκοπευα να επαιρνα 5ς μεταχ βοηθωντας και καποιο παλικαρι να παρει κανενα αλλο κιν αλλα θα σκασω τα 485 skroutzoμαγαζο και να τελειωνει η φαση. Ημαρτον

Ποια η γνωμη σας

(Και γω ειχα ναυαρχιδα διετιας αλλα την σκοτωσα για 130 ευρω προσφατα)

Δημοσ.

(αρκετες φορες)  οταν φτανη 14% και σβηνη το κηνιτο ? καμια λυση? (εχωω αλαξη και μπαταρια)

Δημοσ.

(αρκετες φορες)  οταν φτανη 14% και σβηνη το κηνιτο ? καμια λυση? (εχωω αλαξη και μπαταρια)

Calibration ειναι αυτο που πρεπει να κανεις!δεν γνωριζει η ενδιξη σου σε τι κατασταση βρισκεται η μπαταρια σου στην ουσια!ψαξε για καποιο προγραμμα και γενικοτερες πληροφοριες θα βρεις απειρα θεματα

Μισο ρε παιδια. 485 εχει τωρα νεο. Πως μου ζηταε 380 για 5ς που εκλεισε χρονο κιολας?

Και αχρησιμοποιητο να ηταν αμα ανοιχτει η συσκευασια δε χανει το 30 τοις εκατο της αξιας? αρα?

Σκοπευα να επαιρνα 5ς μεταχ βοηθωντας και καποιο παλικαρι να παρει κανενα αλλο κιν αλλα θα σκασω τα 485 skroutzoμαγαζο και να τελειωνει η φαση. Ημαρτον

Ποια η γνωμη σας

Τα λεφτα που ζητανε για τα μεταχειρισμενα ειναι πολυ τσιμπιμενα γι'αυτο και εγω πηγα σε 5αρι καινουριο.δινεις 100 περιπου παραπανω αλλα εισαι με ζελατινη και εγγυηση και κανουρια μπαταρια

Δημοσ.

Calibration ειναι αυτο που πρεπει να κανεις!δεν γνωριζει η ενδιξη σου σε τι κατασταση βρισκεται η μπαταρια σου στην ουσια!ψαξε για καποιο προγραμμα και γενικοτερες πληροφοριες θα βρεις απειρα θεματα

Τα λεφτα που ζητανε για τα μεταχειρισμενα ειναι πολυ τσιμπιμενα γι'αυτο και εγω πηγα σε 5αρι καινουριο.δινεις 100 περιπου παραπανω αλλα εισαι με ζελατινη και εγγυηση και κανουρια μπαταρια

Καλα και 400ευρω για Iphone 5 ειναι εν μερη κλεψια για να δωσεις σημερα εστω αν ειναι καινουργιο.

Δημοσ.

Καλα και 400ευρω για Iphone 5 ειναι εν μερη κλεψια για να δωσεις σημερα εστω αν ειναι καινουργιο.

Εγω παντως θα ελεγα οτι αξιζει.το να δωσεις 300-400 για ναυαρχιδα android 1000 φορες καλυτερα για το 5-5s.το μοναδικο μειωνεκτημα οι ιντσες

Δημοσ.

για apple μιλαμε παντα χεχε

ακουστε λογικη

πας 380 μεταχ 5ς? οποτε λες δινω 400 για 5. μετα λες δε δινω 470 για 5ς? ε μετα λες δε δινω 500 για μεταχ 6αρι? και παει λεγοντας...δυστυχως

μια ερωτηση γιατι ξεχναω.το ιος του 5 θα ειναι μεχρι Σεπτεμβρη 2016? ουσιαστικα για εναμιση ετος ακομα? ενω του 5ς για 2.5 ετη?

η λογικη λεει 5ς η 6..που θα το πουλησεις και καλα σε κανα χρονο..ενω το 5ς σε ενα ετος δε θα εχει 250?

Δημοσ.

Εγω παντως θα ελεγα οτι αξιζει.το να δωσεις 300-400 για ναυαρχιδα android 1000 φορες καλυτερα για το 5-5s.το μοναδικο μειωνεκτημα οι ιντσες

Οσο και αν αγαπαω το Ios,το παραπανω μην το γραψεις παραεξω γιατι θα γελανε και οι πετρες....

Δημοσ.

Ποια η γνωμη σας

Είνσι γνωστό ότι έχουν υψηλή τιμή μεταπώλησης τα iphone! 385 είναι κάλως πολλά, γύρω στα 350 είναι νορμάλ και λογικά μπορείς να βρεις με τόσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...