johnbond Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Πριν λίγο καιρό κάποιος παράτησε ένα σκύλο έξω απο το σπίτι μου.. Δε λέω,είναι καλός και συμπαθής, αλλά το θέμα είναι οτι όλη η περιοχή έρχεται και τον ταίζει με αποτέλεσμα να μαζεύονται και άλλοι σκύλοι για να φάνε..Επιπλέον έχει ανοίξει σακούλες με σκουπίδια και ο δρόμος έχει γίνει χωματερή. Υπάρχει κάποια φιλοζωική οργάνωση στην Αττική να απευθυνθώ ώστε να τον πάρουν και να ψάξουν για οικογένεια να τον υιοθετήσει;Είναι ένας καλός και αγαπητός σκύλος,πιστεύω θα βρει κάποιον να τον θέλει. Υπάρχει κάποια άλλη λύση;Θα μπορούσα να τον πάρω με το αυτοκίνητο και να τον πάω μια βόλτα αλλού αλλά έτσι απλά θα μεταθέσω το πρόβλημα σε κάποιον άλλο. Φυσικά λύση μπόγια δε την συζητώ καν,δεν ξέρω κιόλας αν υπάχει μπόγιας στην Ελλάδα,αλλά δεν αποκλείεται κάποιος άλλος στη γειτονιά να προβεί σε άσχημες ενέργεις αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.
JohnConstantine Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Πριν λίγο καιρό κάποιος παράτησε ένα σκύλο έξω απο το σπίτι μου.. Δε λέω,είναι καλός και συμπαθής, αλλά το θέμα είναι οτι όλη η περιοχή έρχεται και τον ταίζει με αποτέλεσμα να μαζεύονται και άλλοι σκύλοι για να φάνε..Επιπλέον έχει ανοίξει σακούλες με σκουπίδια και ο δρόμος έχει γίνει χωματερή. Υπάρχει κάποια φιλοζωική οργάνωση στην Αττική να απευθυνθώ ώστε να τον πάρουν και να ψάξουν για οικογένεια να τον υιοθετήσει;Είναι ένας καλός και αγαπητός σκύλος,πιστεύω θα βρει κάποιον να τον θέλει. Υπάρχει κάποια άλλη λύση;Θα μπορούσα να τον πάρω με το αυτοκίνητο και να τον πάω μια βόλτα αλλού αλλά έτσι απλά θα μεταθέσω το πρόβλημα σε κάποιον άλλο. Φυσικά λύση μπόγια δε την συζητώ καν,δεν ξέρω κιόλας αν υπάχει μπόγιας στην Ελλάδα,αλλά δεν αποκλείεται κάποιος άλλος στη γειτονιά να προβεί σε άσχημες ενέργεις αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Αυτο ειναι συχνο φαινομενο δυστυχως..... Οπου ειναι απομερα με λιγα σπιτια τους αφηνουνε και μετα εξαφανιζονται. Βαλε μια αγγελια τωρα που ειναι νωρις σε διαφορα group του facebook και του twitter μηπως και θελησει κανεις να τον υιοθετησει και που ξερεις και τα υπολοιπα καποιος να τα νοιαστει. Οσο πιο μικρα τοσο πιο ευκολα τα παιρνουνε διοτι ειναι μικρα και μαθαινουνε ευκολα . Οποτε οτι κανεις κανε το και γρηγορα.!
johnbond Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Το θέμα είναι οτι δεν είναι μικρός ο σκύλος αυτός...Χωρίς να ξέρω πολλά απο σκύλους τον κόβω τουλάχιστον 7 ετών. Δεν δείχνει πάντως να έχει κάποια αρρώστια,να πεις οτι τον άφησαν γι'αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα