Καρχαρίαςςς Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα! Είχα ένα απότομο ξύπνημα σήμερα αφού είδα ένα μήνυμα από την cosmote που έλεγε ότι συνδέθηκα στο Internet day pass με χρέωση 1 ευρώ την ημέρα. Το πρόβλημα είναι ότι έχω κλειστά τα δεδομένα και είμαι σε WiFi. Το είχε κάνει άλλη μία φορά και δεν έδωσα σημασία, πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπε ότι δεν είναι δικό τους το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι το έχει προκαλεσει αλλά τα δεδομένα τα έχω κλειστά εδώ και μια εβδομάδα. Σας έχει τύχει;Το κινητό που έχει την κάρτα του what's up είναι ένα motorola Moto g xt1032 αγορασμένο από Αγγλία.
Iris_89 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Αμέτρητες φορές! Πόσα τηλέφωνα έχω κάνει και πόσες επισκέψεις έχω κάνει, έχω χάσει το μέτρημα. Η δική μου συσκευή είναι το s3 4g και ενώ είχα κλειστά τα data συν το sync, με χρέωνε κανονικά 1 ευρώ. Μετά από πολύ κυνηγητό από μεριάς μου, μου εξήγησαν πως φταίει που η συκευή μου είναι 4g, έπρεπε δηλαδή να αλλάξω τις ρυθμίσεις και να το γυρίσω σε 3g (Wcdm/gsm από lte), όπως επίσης μου είπαν πως φταίνε και οι εφαρμογές που συνδέεονται από μόνες τους.. Η αλήθεια είναι πως μόλις άλλαξα το δίκτυο σταμάτησε και η χρέωση.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Αμέτρητες φορές! Πόσα τηλέφωνα έχω κάνει και πόσες επισκέψεις έχω κάνει, έχω χάσει το μέτρημα. Η δική μου συσκευή είναι το s3 4g και ενώ είχα κλειστά τα data συν το sync, με χρέωνε κανονικά 1 ευρώ. Μετά από πολύ κυνηγητό από μεριάς μου, μου εξήγησαν πως φταίει που η συκευή μου είναι 4g, έπρεπε δηλαδή να αλλάξω τις ρυθμίσεις και να το γυρίσω σε 3g (Wcdm/gsm από lte), όπως επίσης μου είπαν πως φταίνε και οι εφαρμογές που συνδέεονται από μόνες τους.. Η αλήθεια είναι πως μόλις άλλαξα το δίκτυο σταμάτησε και η χρέωση.Χαίρομαι που δεν είναι μόνο δικό μου το πρόβλημα. Με ρώτησε ο υπάλληλος αν έχω 4G συσκευη. Μάλλον για αυτό. Απλά εμφανίστηκε έτσι από το πουθενά και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Θα βάλω κάρτα αύριο, πέντε ευρώ ίσα για δοκιμή, αν το κάνει παω για factory reset
Iris_89 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Σίγουρα εμφανίστηκε το θέμα έτσι ξαφνικά? Μήπως κέρδιζες πακετάκια mb από reload it? Γιατί σε μένα μόνο έτσι με χρέωνε.
kpapageo1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Και σε μενα ειχε τυχει 3-4 φορες μεχρι που ψαχνοντας διαβασα οτι apps οπως πχ καιρου σε συνδεουν αυτοματα για να κατεβασουν data. Τοτε ειχα το accu weather, το απεγκατεστησα και δεν μου ξαναετυχε ποτε.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Σίγουρα εμφανίστηκε το θέμα έτσι ξαφνικά? Μήπως κέρδιζες πακετάκια mb από reload it? Γιατί σε μένα μόνο έτσι με χρέωνε.Είχα βάλει 600 λεπτά και στέλνοντας τον αριθμό ενός φίλου μου έδινε 500 mb όπως και σε αυτόν.
parsifal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μου φαίνεται τελικά πως η μόνη σίγουρη λύση σε «ατίθασα» smartphones και εφαρμογές που μπαίνουν Internet ακόμη και με κλειστά τα data είναι η δημιουργία (και επιλογή ως default) ενός επιπλέον APN με εσκεμμένως λανθασμένα στοιχεία. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μου φαίνεται τελικά πως η μόνη σίγουρη λύση σε «ατίθασα» smartphones και εφαρμογές που μπαίνουν Internet ακόμη και με κλειστά τα data είναι η δημιουργία (και επιλογή ως default) ενός επιπλέον APN με εσκεμμένως λανθασμένα στοιχεία.Θα το επιχειρήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα