fotodv7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα. Στις 17/01 παρήγγειλα ένα κινητό από minideal. Στις 11/02 ήρθε το κινητό αλλά είχε πρόβλημα (δε δούλευε το touchscreen σε μεγάλο μέρος της οθόνης). Άνοιξα case και ζήτησα refund (νομίζοντας πως είναι αναγκαστικό) και μου έστειλαν την διεύθυνση επιστροφής. Εγώ έστειλα το κινητό και αυτοί μου απάντησαν σήμερα πως τα θα μου κάνουν full refund μόλις παραλάβουν το κινητό. Το θέμα είναι πως ο μικρός (για τον οποίο πήρα το κινητό), θέλει ξανά το κινητό και όχι τα λεφτά. Τα ερωτήματα μου τώρα είναι : 1) Πιστεύω πως 100% ο Κινέζος θα χαρεί αν του πω πως θέλω ξανά το κινητό. Να του στείλω στο Paypal ότι θέλω το ίδιο μοντέλο αλλά άλλη συσκευή (άσχετα με το αν θα στείλει την ίδια επισκευασμένη) ; 2) Να δεχτώ το refund και να παραγγείλω ξανά το κινητό από minideal (κερδίζοντας εκ νέου ασφάλεια από Paypal, χάνοντας αρκετό χρόνο όμως) 3) Να δεχτώ το refund και να παραγγείλω το κινητό από άλλο κινεζομάγαζο; Ακούω...
d_gkal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 1. μη το κανεις 2. ακριβως αυτο 3. αν οχι το 2, τοτε απο αλλο μαγαζι
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Το 3 καλυτερα...να ελαχιστοποιησεις την πιθανοτητα να σ ξανατυχει αλλαζοντας καταστημα! 1
πιτόγυρος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 φίλε μια ερώτηση. το minideal θα σου καλύψει τα μεταφορικά ή όχι;
d_gkal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 το paypal τα καλυπτει. οχι το καταστημα btw το minideal ειναι/ηταν πολυ καλο και αξιοπιστο καταστημα. οπως και το vickmall
fotodv7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 To Paypal καλύπτει τα έξοδα επιστροφής; Τα 15 μου ευρουλάκια; Πως; Μόλις φτάσει το πακέτο μου τα πιστώνει στον λογαριασμό; Μάλλον θα πάρω το refund και θα το παραγγείλω ξανά
newtech Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 To Paypal καλύπτει τα έξοδα επιστροφής; Τα 15 μου ευρουλάκια; Πως; Μόλις φτάσει το πακέτο μου τα πιστώνει στον λογαριασμό; Μάλλον θα πάρω το refund και θα το παραγγείλω ξανά To paypal οχι! Τι δουλεια εχει? Ο πωλητής πρεπει να στα βαλει (αφου εχεις κρατισει την απόδειξη)
fotodv7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Την έχω κρατήσει την απόδειξη... Τελικά το paypal ή ο πωλητής; Γιατί διαβάζω διάφορα σε άλλα forum
newtech Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Την έχω κρατήσει την απόδειξη... Τελικά το paypal ή ο πωλητής; Γιατί διαβάζω διάφορα σε άλλα forum Θα δεις οταν φτασει. Το paypal αναγκαζει τον πωλητη.. δεν νομιζω και δεν εχει λογο το ιδιο να σου στιλει λεφτα
fotodv7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ οφείλω να κάνω κάτι; Να στείλω κάπου την απόδειξη;
fotodv7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Με το τσιγκέλι σας τα βγάζω Να την στείλω τώρα την φωτογραφία της απόδειξης στο Paypal; Αν ναι, που ακριβώς; Στο support του Paypal; Αν όχι, πότε να την στείλω; Ευχαριστώ και με συγχωρείτε για τον πρήξιμο
d_gkal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 ανοιξε case στο παυπαλ. εκει θα τους δειξεις την φωτογραφια οτι το εστειλες πισω (να φαινονται τα στοιχεια καθαρα)
kukukali Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 https://www.paypal.eu/returns/ Μια χαρά επιστρέφει το PayPal τα έξοδα
newtech Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 https://www.paypal.eu/returns/ Μια χαρά επιστρέφει το PayPal τα έξοδα eu?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα