Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Στις 17/01 παρήγγειλα ένα κινητό από minideal. Στις 11/02 ήρθε το κινητό αλλά είχε πρόβλημα (δε δούλευε το touchscreen σε μεγάλο μέρος της οθόνης). Άνοιξα case και ζήτησα refund (νομίζοντας πως είναι αναγκαστικό) και μου έστειλαν την διεύθυνση επιστροφής. Εγώ έστειλα το κινητό και αυτοί μου απάντησαν σήμερα πως τα θα μου κάνουν full refund μόλις παραλάβουν το κινητό. Το θέμα είναι πως ο μικρός (για τον οποίο πήρα το κινητό), θέλει ξανά το κινητό και όχι τα λεφτά. Τα ερωτήματα μου τώρα είναι : 

1) Πιστεύω πως 100% ο Κινέζος θα χαρεί αν του πω πως θέλω ξανά το κινητό. Να του στείλω στο Paypal ότι θέλω το ίδιο μοντέλο αλλά άλλη συσκευή (άσχετα με το αν θα στείλει την ίδια επισκευασμένη) ;

2) Να δεχτώ το refund και να παραγγείλω ξανά το κινητό από minideal (κερδίζοντας εκ νέου ασφάλεια από Paypal, χάνοντας αρκετό χρόνο όμως)

3) Να δεχτώ το refund και να παραγγείλω το κινητό από άλλο κινεζομάγαζο; 

Ακούω...

Δημοσ.

To Paypal καλύπτει τα έξοδα επιστροφής; Τα 15 μου ευρουλάκια;  :whistle:  :whistle:  :whistle:

Πως; Μόλις φτάσει το πακέτο μου τα πιστώνει στον λογαριασμό;

Μάλλον θα πάρω το refund και θα το παραγγείλω ξανά

Δημοσ.

To Paypal καλύπτει τα έξοδα επιστροφής; Τα 15 μου ευρουλάκια;  :whistle:  :whistle:  :whistle:

Πως; Μόλις φτάσει το πακέτο μου τα πιστώνει στον λογαριασμό;

Μάλλον θα πάρω το refund και θα το παραγγείλω ξανά

To paypal οχι! Τι δουλεια εχει?

Ο πωλητής πρεπει να στα βαλει (αφου εχεις κρατισει την απόδειξη) 

Δημοσ.

Την έχω κρατήσει την απόδειξη... Τελικά το paypal ή ο πωλητής; Γιατί διαβάζω διάφορα σε άλλα forum

Θα δεις  οταν φτασει. Το paypal αναγκαζει τον πωλητη.. δεν νομιζω και δεν εχει λογο το ιδιο να σου στιλει λεφτα

Δημοσ.

Με το τσιγκέλι σας τα βγάζω  :P  :P  :P

Να την στείλω τώρα την φωτογραφία της απόδειξης στο Paypal; Αν ναι, που ακριβώς; Στο support του Paypal; Αν όχι, πότε να την στείλω;

Ευχαριστώ και με συγχωρείτε για τον πρήξιμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...