MultiDoc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αν θες μεγαλύτερη ησυχία και χαμηλότερες θερμοκρασίες, μπορείς με ένα οικονομικό κουλερακι να είσαι μια χαρά. Βέβαια μιας και πρόκειται για κλειδωμένο cpu και το μαμά κουλερ είναι αρκετό.
Physiciant Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Απλά θα σου παίρνει λίγο τα αυτιά. @peterhunder Για δες αυτές http://www.e-shop.gr/gskill-f3-1600c9d-8gao-8gb-2x4gb-ddr3-pc3-12800-1600mhz-ares-dual-channel-kit-p-PER.556220
armin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αν θες μεγαλύτερη ησυχία και χαμηλότερες θερμοκρασίες, μπορείς με ένα οικονομικό κουλερακι να είσαι μια χαρά. Βέβαια μιας και πρόκειται για κλειδωμένο cpu και το μαμά κουλερ είναι αρκετό. Δηλαδη πιστευεις οτι θα κανει παραπανω θορυβο ετσι? Επειδη γενικα εγω θελω να επενδυσω αρκετα στην ησυχια του συστηματος μου. Να φανταστεις αγορασα για κουτι το ftactal design define r4 πιστευεις οτι με τετοιο κουτι θα υπαρχουνε ακομα ηχοι ενοχλητικοι? Διοτι και για σκληρο σκοπευω να παρω τον WD CAVIAR BLACK και αποσο εχω ακουσει ειναι λιγο θορυβωδης...
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια μια ερωτηση επειδη και εγω χτιζω ενα παρομοιο συστηματακι απλα με 1000 ευρω και χωρις οθονη. Για εναν επεξεργαστη σαν τοn i5 4460 η το i5 4690 πιστευετε οτι χρειαζεται να παρω ξεχωριστο cpu cooler ?Δεν αρκει αυτο που ειναι στο κουτι? Ναι πρεπει να παρεις ενα γιατι οι συγκεκριμενοι ανεβαζουν θερμοκρασια σε παιχνιδια αν θα δεις και ποιο πολυ για αυτο αγοραζεις το Cpu cooler σε Intel παρα για τον θορυβο. Σε καποια ατομα πχ το καλοκαιρι χτυπαγανε και 70ρια και 80ρια σε θερμοκρασιες δωματιου. Αλλωστε δεν χρειαζεται να δωσεις και πολλα χρηματα. Απο τους παραπανω χτυπας τον i5 4590 αντι του 4690 και με την χρηματικη διαφορα(αντε και λιγα παραπανω) παιρνεις μια φθηνη ψυκτρα τυπου Themis ή Evo και εισαι αρχοντας. 1
armin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ναι πρεπει να παρεις ενα γιατι οι συγκεκριμενοι ανεβαζουν θερμοκρασια σε παιχνιδια αν θα δεις και ποιο πολυ για αυτο αγοραζεις το Cpu cooler σε Intel παρα για τον θορυβο. Σε καποια ατομα πχ το καλοκαιρι χτυπαγανε και 70ρια και 80ρια σε θερμοκρασιες δωματιου. Αλλωστε δεν χρειαζεται να δωσεις και πολλα χρηματα. Απο τους παραπανω χτυπας τον i5 4590 αντι του 4690 και με την χρηματικη διαφορα(αντε και λιγα παραπανω) παιρνεις μια φθηνη ψυκτρα τυπου Themis ή Evo και εισαι αρχοντας. Μια επιπλεον απορια...αν ειναι να ξοδεψω γυρω στα 134-140 ευρω σε μητρικη δεν πιστευεται οτι αξιζει να προτιμησω την ASUS Ζ87 PRO η οποια ειναι μονο 30 ευρουλακια παραπανω απο την h97 pro. Παρολο που για επεξεργαστη σκοπευω να παρω κλειδωμενο.
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ανεκαθες οι Z μητρικες ειναι μονο για κλειδωμενο επεξεργαστη.Επισης η χρηματικη διαφορα στην πραξη ειναι αυτη απο αν επαιρνες γενικα μια H97 μητρικη,και αν σκεφτεις οτι μπορεις να βρεις H97 μητρικες καλες απο 90ευρω και πανω μιλαμε για 50% διαφορα,που στην ουσια ειναι πεταμενα λεφτα.
peterthunder Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Τελικά νομίζω ότι αυτή θα είναι η τελική σύνθεση. Γνώμες; Τι θα αλλάζατε χωρίς να ανέβει το ποσό;
armin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Τελικά νομίζω ότι αυτή θα είναι η τελική σύνθεση. Γνώμες; Τι θα αλλάζατε χωρίς να ανέβει το ποσό; Συγγνωμη αλλα την συγκεκριμενη καρτα γραφικων πως καταφερες να την βρεις κατω απο 400 ευρω στην ελλαδα ρε μπαγασακο?
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Συγγνωμη αλλα την συγκεκριμενη καρτα γραφικων πως καταφερες να την βρεις κατω απο 400 ευρω στην ελλαδα ρε μπαγασακο? ΤΟ πρωτο ποσο με κιτρινα γραμματα ειναι η συνολικη αξια των πραγματων χωρις ΦΠΑ και απο κατω λεει ποσο παει με ΦΠΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα