Pap_Lam Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, εδώ και καιρό σκέφτομαι να προχωρήσω ένα βήμα παραπέρα (έχω τελειώσει ΑΤΕΙ Πληροφορικής) και να κάνω μεταπτυχιακές σπουδές. Αναρωτιέμαι όμως τα εξής : 1) Πρέπει να ξέρω άριστα Αγγλικά ή υπάρχουν και προγράμματα μόνο στα Ελληνικά που θα με βόλευε ; 2) Πόσα χρόνια θα μου πάρει να τελειώσω το ελάχιστο ; 3) Έχει σημασία όταν πάρεις το μεταπτυχιακό πλέον αν είσαι από ΑΤΕΙ ή ΑΕΙ ; 4) Ξέρετε τίποτα να τρέχει αυτόν τον καιρό σχετικά με Προγραμματισμό ; 5) Μετά για ντοκτορά τι χρειάζεται ; (Απλά έχω την περιέργεια) 6) Πόσο περίπου κοστίζει το μεταπτυχιακό ; 7) Γίνεται εξ' αποστάσεως ή πρέπει να ξαναγίνω φοιτητής κανονικά ; * Σαφώς και μπορώ να ξεκινήσω να επικοινωνώ με γραμματείες αλλά είπα να ρωτήσω κι εδώ. ** Έχω ακούσει από γνωστό μου, ότι στην Αγγλία σε ένα χρόνο μπορείς και να τελειώσεις, ισχύει ;
mylo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 πρέπει να γίνεις ποιο συγκεκριμένος ωστόσο 1) και ναι και όχι 2)1,5 3)όχι 4) - 5) όρεξη 6) υπολογιζε κανα 5αρι 7)και τα 2 είναι πιθανα
Pap_Lam Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, δεν ήξερα τι άλλο να προσθέσω. 5.000 € για το μεταπτυχιακό μόνο ;; Από το ΕΑΠ αναγνωρίζεται κανονικά-ισότιμα το μεταπτυχιακό σαν να το έκανα σε οποιοδήποτε άλλο Κρατικό Ακαδημαϊκό Ίδρυμα ;
Chrisxxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Εχει και αρκετά φθηνότερα, από 5000, μεταπτυχιακά παντως. Ακόμα και στη σχολή σου κανουν, κατι με social media αν θυμαμαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα