Προς το περιεχόμενο

Μνήμη 512 RAM και πρόβλημα στο τείχος προστασίας

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο φορητό μου με xp home έχω ήδη 512 ΜΒ ram και θελω να μαθω εκτός απο το γρηγορο μπουταρισμα που εχω πως θα αξιοποιησω καλυτερα το σύστημά μου΄. Επίσης στο τείχος προστασίας των xp από τις υπηρεσίες δεν ενεργοποιείται όπως πρώτα και βγάζει σφάλμα 1086, πιθανό εξαρταται απο αλλη υπηρεσια που απενεργοποιησα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ορισμένες γνωμες και ευχαριστω.

Δημοσ.

an kai den katalavaino kai poli tis erotiseis tha prospathiso na apantiso :)

1) to grigoro boot den einai toso simantiko, dokimase na trekseis kapoia varia programmata opos photoshop, autocad kai alla sxediastika h 3d animation kai tha katalaveis ti simainei poli mnimi :)

2) an ennoeis to firewall tha elega na min xrisimopoieis afto ton windows, kai na valeis kapoio allo, ego proteino to outpost firewall, vresto sto http://www.agnitum.com

:)

Δημοσ.

Θελω γνωμη φιλε για την επιλογη των προχωρημενων στο Υπολογιστης μου που θα δωσω βαρυτητα σε cpu και μνημη:σε προγραμματα,υπηρεσιες ή cache ωστε να ξεκουραζεται ο επεξεργαστης.

Δημοσ.

Afto to exo kanei idi apla i8ela na min kourazetai i cpu mou. A gia to firewall ton XP giati exo sfalma 1068 stin enegopoihsh tis uphresias. Exo ki alla firewall alla 8a ta balo meta..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...