Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,προσφατα εγκατεστησα το προγραμμα geek στο κινητο μου κ εχω μια απορια εαν παραγκειλω ενα usb flash drive (stick) των 512 GB με 20 € θα μου ερθει η ειναι απατη

αν μπορει καποιος να με βοηθησει σε αυτο επειδη ειμαι νεος και δεν εχω ξανα παραγκειλει σε αυτο το site

Δημοσ.

καλυτερα να δεις τις αξιολογησεις που εχουν που περιπου 1 στις 3 ειναι αρνητικη και απο χρηστες που εχασαν τα λεφτα τους.. το δε wish εχει ακομα χειροτερες και απορω πως η γενικη βαθμολογια του ειναι τοσο καλη οταν στα reviews επικρατουν τα 1 και 2 αστερια απο χρηστες που τολμησαν να ψωνισουν απο εκει.

και δεν εχουν καμια σχεση με το ebay, εκτος απο το γεγονος οτι επισης προκειται για eshops.

το καλυτερο φλασακι παντως που μπορεις να παρεις για τα λεφτα του ειναι ενα 128αρι οπου οι τιμες κυμαίνονται στα 55-65 ευρω. απο εκει και πανω οι τιμες ανεβαινουν κατακορυφα και οχι αναλογικά και δεν αξιζει.

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι αλλο,μηπως εχει αγορασει κανεις ρουχα απο την εφαρμογη wish να μου πει αν τα στελνουν κανονικα η αν ειναι καποια απατη αυτο το πρόγραμμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...