Anorymous Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Καλύτερα να μην μιλήσεις με εισαγγελέα αλλά με δικηγόρο για τις λύσεις που μπορούν να υπάρξουν. Αν είχα άτομο με τέτοια ψυχολογικά θα έκανα προσπάθεια όταν μου μιλήσει όχι μόνο να μην του απαντάω αλλά να μην τον κοιτάζω καν. ναι γιατι αν θελει ο σαικο να σε καθαρισει δεν μπορει αν δεν του μιλας, εδω αλλη εχουν φαι ανθρωπο για κατι που εχει γινει πριν 10 χρονια και ξαφνικα του την βαρεσε.
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 ναι γιατι αν θελει ο σαικο να σε καθαρισει δεν μπορει αν δεν του μιλας, εδω αλλη εχουν φαι ανθρωπο για κατι που εχει γινει πριν 10 χρονια και ξαφνικα του την βαρεσε. Δεν είναι εκεί το point μου, ούτε μου λέει κάτι αυτό. Όσο και να τον βρίσεις δεν αλλάζει κάτι ούτε στην συμπεριφορά του, χαλάς την ημέρα σου και ο άλλος δεν διορθώνεται. Επίσης σε περίπτωση που η κατάσταση ξεπεράσει κάποια όρια και τον χτυπήσεις εκεί μετά μπορεί να σου κάνει μήνυση και θα έχει το πάνω χέρι. Γι' αυτό λοιπόν ούτε που γυρνάς να τον κοιτάξεις και επιπλέον αν δεν σταματήσει ας μιλήσει ο ts και με δικηγόρο για να τον συμβουλέψει τι μπορεί να κάνει νόμιμα αν ξεφύγει η κατάσταση.
Anorymous Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είναι εκεί το point μου, ούτε μου λέει κάτι αυτό. Όσο και να τον βρίσεις δεν αλλάζει κάτι ούτε στην συμπεριφορά του, χαλάς την ημέρα σου και ο άλλος δεν διορθώνεται. Επίσης σε περίπτωση που η κατάσταση ξεπεράσει κάποια όρια και τον χτυπήσεις εκεί μετά μπορεί να σου κάνει μήνυση και θα έχει το πάνω χέρι. Γι' αυτό λοιπόν ούτε που γυρνάς να τον κοιτάξεις και επιπλέον αν δεν σταματήσει ας μιλήσει ο ts και με δικηγόρο για να τον συμβουλέψει τι μπορεί να κάνει νόμιμα αν ξεφύγει η κατάσταση. φυσικα δεν κανει τιποτα αν τον βρίσει και δεν πρεπει να το κανει, απλα αν δεν κανει τιποτα παλι δεν θα βρει ακρη. Απειρες οι ιστοριες με τραγικα συμβαντα στις ειδησεις που η γειτονια ηξερε αλλα δεν εκανε τιποτα.
AntiCambeR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Η μαζευετε υπογραφες και τον κλεινετε σε ψυχιατρειο η τον αποφευγετε οσο μπορειτε και εχετε το νου σας μην κανει καμια τρελα.Αυτος οτι μαλακια και να κανει ουτε καν φυλακη θα μπει,σε ψυχιατρειο το πιθανοτερο.Ι 5 psycho.Αν ομως τον κοπανησει καποιος θα εχει συνεπειες,εκτος και αν παει να κανει καμια τρελα και ο αλλος ισχυριστει οτι βρισκοταν σε αμυνα. Ακομα και οι normal ανθρωποι κανουν εγκληματα οταν τους "γυρναει το μυαλο",φαντασου αυτος που του εχει ηδη γυρισει και ειναι σε επικινδυνο level. Οσο για τους κουτσομποληδες ανθρωπους ανεξαρτητου ηλικιας η φυλλου ειναι απο τα χειροτερα ειδη. Καπου ειχα διαβασει το εξης: "Υπαρχει τροπος να μην σε κρινουν: Να μην κανεις τιποτα,να μην λες τιποτα και να εισαι 1 τιποτα" Αλλα ακομα και ετσι καποιος θα σε κουτομπολεψει,ακομα και η ιδια η λεξη ειναι αηδια.
Mau-Maus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ρωτήστε για σιγουριά τον peradwthe αλλά νομίζω πως αν πας εισαγγελέα τον στέλνει με εισαγγελική στο κοντινότερο ψυχιατρείο για εκτίμηση. Δεν πας εσυ σε εισαγγελα και ο εισαγγεας τον στελνει στο ψυχιατρειο για εκτιμηση ! αν ηταν ετσι θα στελναμε οποιον δεν γουσταραμε για εκτιμηση ! αυτος πρεπει να παει η να τον πανε στον εισαγγελεα με καποιον τροπο , ο εισαγγελεας του μιλαει στο γραφειο του προσωπικα , εξεταζει μαρτυριες , καταγγελειες στην αστυνομια κτλ και επειτα κρινει αν θα τον στειλει στο ψυχιατρειο για εκτιμηση με εισαγγελικη διαταγη η οχι .. ναι εχει την δυνατοτητα να το κανει ..
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 φυσικα δεν κανει τιποτα αν τον βρίσει και δεν πρεπει να το κανει, απλα αν δεν κανει τιποτα παλι δεν θα βρει ακρη. Απειρες οι ιστοριες με τραγικα συμβαντα στις ειδησεις που η γειτονια ηξερε αλλα δεν εκανε τιποτα. Ναι, ισχύει. Πάντως υπάρχουν πολλά είδη τρέλας και ψυχολογικών. Ο κολλητός μου μένει σε μια πολυκατοικία η οποία ανήκει σε μια δημόσια ψυχιατρική κλινική και σχεδόν όλοι οι άνθρωποι που μένουν και νοικιάζουν εκεί εκτός από την οικογένεια του φίλου μου και άλλον ένα, είναι όλοι με ψυχοφάρμακα και υπο παρακολούθηση από γιατρό. Από αυτά που μου λέει κατα καιρούς το συνηθέστερο πρόβλημα που υπάρχει είναι μερικοί να κατεβαίνουν στην είσοδο και να κατουράνε στο υπόγειο ή μπροστά από το ασανσέρ, μια φορά είχαν χέσει κιόλας. Οι άνθρωποι είναι ήσυχοι και δεν κάνουν φασαρίες, βέβαια παίζει ρόλο οτι είναι με φάρμακα αλλιώς δε ξέρεις τι μπορεί να γινόταν....
AntiCambeR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Και γιατι μενει εκει και δεν φευγει ο κολλητος σου?
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θέλουν να μετακομίσουν οι γονείς του για δικούς τους λόγους, τους έχουν κάνει εκπτώσεις στο ενοίκιο και κάποια άλλα πράγματα
Anorymous Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ναι, ισχύει. Πάντως υπάρχουν πολλά είδη τρέλας και ψυχολογικών. Ο κολλητός μου μένει σε μια πολυκατοικία η οποία ανήκει σε μια δημόσια ψυχιατρική κλινική και σχεδόν όλοι οι άνθρωποι που μένουν και νοικιάζουν εκεί εκτός από την οικογένεια του φίλου μου και άλλον ένα, είναι όλοι με ψυχοφάρμακα και υπο παρακολούθηση από γιατρό. Από αυτά που μου λέει κατα καιρούς το συνηθέστερο πρόβλημα που υπάρχει είναι μερικοί να κατεβαίνουν στην είσοδο και να κατουράνε στο υπόγειο ή μπροστά από το ασανσέρ, μια φορά είχαν χέσει κιόλας. Οι άνθρωποι είναι ήσυχοι και δεν κάνουν φασαρίες, βέβαια παίζει ρόλο οτι είναι με φάρμακα αλλιώς δε ξέρεις τι μπορεί να γινόταν.... Ακριβως επερναν φαρμακα και εμενα ενας θειος μου τωρα ειναι αγγελουδι πριν ομως μπει σε κλινική ειχε κανει την ζωη μας κολαση ειδικα της γιαγιας μου της κακομοιρας που δεν ηθελε να τον βαλει σε κλινικη επειδη ηταν παιδι της και αυτο ειναι το μεγαλυτερο λαθος που κανουν πιο πολλοι.
AntiCambeR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Τι γινετε ρε παιδια,η καθε πολυκατοικια εχει τουλαχιστον 1 τρελο η 1 τοξικομανη η και τα 2? Εγω μενω σε 3οροφη πολυκατοικια στον 1ο οροφο.Στον 2ο μενει 1 χωρισμενη που εχει προβλημα με τα νευρα της που βγαζει μισος χωρις λογο.Πολυ κομπλεξικια.Εχει αγορασει το διαμερισμα οποτε δεν προκειται να φυγει.Την ακουω που ανεβαινει τις σκαλες καποια πρωινα που γυρναει απο την δουλεια και μουρμουραει-βριζει.Οταν ανοιγει την πορτα της πολυκατοικιας και του διαμερισματος της κοπαναει σαν να την κυνηγουν και πρεπει να κλειδωθει για να μην την πιασουν. Αδιαφορω πληρως και την αποφευγω γενικα,ουτε καν καλημερα.Βασικα θα ηθελα να της δωσω 1 καλο χαστουκι.Αν ηταν αντρας θα ειχαμε τσακωθει σιγουρα. Ο 3ος οροφος ειναι ακομα στο ενοικιο και καθε τοσο ερχονται και το νοικιαζουν διαφορετικα ατομα.Ετσι ηταν και πριν ο 2ος οροφος πριν αγοραστει απο την μαλακισμενη και καθε φορα που νοικιαζονταν οι 2 οροφοι αναρωτιεμαι τι φρουτο θα ερθει.Καποιοι normal που νοικιασαν πχ καποιος με την κοπελα του,εφυγαν μετα απο λιγο καιρο γιατι βρηκαν καλυτερα η φθηνοτερα η για οποιονδηποτε αλλον λογο.Τωρα δηλαδη μενει να αγοραστει και ο 3ος οροφος απο καποιον παλαβο. Οποτε αν πας πχ να νοικιασεις καποιο διαμερισμα δεν ξερεις τι τρελους θα συναντησεις. Η μονοκατοικια δεν εχει αυτα τα μειονεκτηματα.
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Έτσι είναι, και στην πολυκατοικία που τώρα μένει ο θείος μου, παλαιότερα όταν ζούσε και η γιαγιά μου εμένε και ένας που είχε ψυχολογικά με καρκίνο, αργότερα πέθανε. Σχετικά συχνά σε κάθε πολυκατοικία όλο και κάποιον παράξενο θα συναντήσεις εκεί, όχι κατ΄ ανάγκη με ψυχολογικά αλλά μπορεί με παράξενη/αντικοινωνική συμπεριφορά η οποία να σου δημιουργεί υποψίες οτι κάτι έχει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα