stavros34 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδια εχω ενα λαπτοπ dell καινουργιο και θελω να κανω την αναβαθμιση σε windows 8.1 αλλα ουτε στο store υπαρχει η ενημερωση ουτε μπορώ να την κανω μεσα απο συνδεσμους στο σαιτ της microsoft. Μου βγαζει οτι εχω τα windows 8 enterprise και δεν ξερω πως να την κανω την αναβαθμιση. κανενας οδηγος ή καποιος να βοηθησει βημα βημα?
mixmixtouta Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Κάνε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και επέλεξε εξατομίκευση, απο αριστερά κλίκαρε το Αλλαγή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας, βάλε τικ στο Υπολογιστής και μετά εφαρμογή και οκ. Σου δημιούργησε το κλασσικό εικονίδιο Υπολογιστής στην επιφάνεια, δεξί κλικ πάνω του και Ιδιότητες, απο αριστερά κάτω κλικάρεις το windows update, απο αριστερά έλεγχος για ενημερώσεις (ίσως να έχει κάποιες ενημερώσεις που εκκρεμούν) κάνε συνεχώς update τα windows, κάποια στιγμή θα έρθει και το 8.1 που θα έιναι αρκετά μεγάλο (900mb)
stavros34 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω να δω αν θα βγει. κατι αλλο: προσθηκη δυνατοτητων στα windows 8.1 που βγαζει εκει τι ειναι?
mixmixtouta Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις κάποιες εξτρά λειτουργίες, όπως net framework 3.5 κτλ κτλ
stavros34 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 εγινε παιδια μετα απο 20 επαννεκινησεις....γιατι δεν βγαζουν 20 ενημερωσεις μαζι να τις κανεις και επρεπε να γινουν μια μια? οτι ναναι...ευχαριστω παντως.
mixmixtouta Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Οι πρώτες ενημερώσεις ετοιμάζουν το έδαφος για την μεγάλη, έτσι είναι με τα updates τι να κάνουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα