Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκετά σκρουτζομάγαζα στέλνουν Κύπρο μια χαρά (μένω Κύπρο 6 μήνες το χρόνο), αν δεν το λένε, απλά πάρε ένα τηλ. και θα σου στείλουν. Μέχρι και Nespresso bussiness series κάψουλες που δεν υπάρχουν μου στέλνει η Nespresso. To e-shop Κύπρου δε στοκάρει παρά ελάχιστα προϊόντα στο Νησί. Όταν κάνεις παραγγελία τα παραγγέλνει ουσιαστικά από το eshop Ελλάδας και βάζει καπέλο. To Public Κύπρου πάλι παίρνει από Public Ελλάδας (έχω πετύχει πολλές φορές ταμπελάκι που αν το βγάλεις από κάτω κρύβεται το αρχικό ταμπελάκι με την τιμή από τα Public Ελλάδας).

Δημοσ.

Αρκετά σκρουτζομάγαζα στέλνουν Κύπρο μια χαρά (μένω Κύπρο 6 μήνες το χρόνο), αν δεν το λένε, απλά πάρε ένα τηλ. και θα σου στείλουν. Μέχρι και Nespresso bussiness series κάψουλες που δεν υπάρχουν μου στέλνει η Nespresso. To e-shop Κύπρου δε στοκάρει παρά ελάχιστα προϊόντα στο Νησί. Όταν κάνεις παραγγελία τα παραγγέλνει ουσιαστικά από το eshop Ελλάδας και βάζει καπέλο. To Public Κύπρου πάλι παίρνει από Public Ελλάδας (έχω πετύχει πολλές φορές ταμπελάκι που αν το βγάλεις από κάτω κρύβεται το αρχικό ταμπελάκι με την τιμή από τα Public Ελλάδας).

για πες μου μερικα να τα χω υποψιν 3-4 που δοκιμασα σκαλωσανε στη φαση εξοδα αποστολης κλπ. για τα υπολοιπα που λες τα ξερω

Δημοσ.

Δε θυμάμαι ονόματα, έχει κάτι μήνες...πάντως γενικά στα περισσότερα απλά τους έπαιρνα τηλ. και κανόνιζα να μου τα στείλουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...