Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω κανει ενα account στο paypal με διευθυνση honk kong για αγορες απο το xbox live.οταν παω να συνδεσω την καρτα μου μου βγαζει το εξης μυνημα αφου εχω συμπληρωσει τα στοιχεια 

'

''The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.''

η καρτα μου ειναι visa απο την πειραιως..χρεωστικη δηλαδη!κ την εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες για αγορες απο eshop Του εξωτερικου.την στιγμη που εκανα την συνδεση,σημερα δλδ η καρτα δεν ειχε χρηματα μεσα.μηπως παιζει ρολο αυτο?

οποιος μπορει ας βοηθησει..ευχαριστω!

Δημοσ.

τι εννοεις με διευθυνση honk kong????

αρχικα, πρεπει να γινει verified ο λογαριασμος σου και η καρτα σου. Αυτο γινεται με τη χρεωση της καρτας σου. Μετά θα μπορεις να κανεις αγορες. 

Γενικα ομως πρεπει να εχεις λεφτα στη καρτα, δλδ στο λογαριασμο που ειναι αυτη συνδεδεμενη.

Δημοσ.

με διευθυνση απο το hong kong,οαοι ασχολουνται με xbox live κανουν το συγκεκριμενω τροπο για να αγοραζουν φθηνοτερα..απλα δν μπορω να καταλαβω γτ δεν δεχεται την καρτα

Δημοσ.

ρε ανθρωπε μενεις ελλαδα και εβαλες διευθυνση στο χονγκ κονκ? 

Το καταλαβαινεις πως οοοοοοοτι και αν παραγγειλεις δε θα σου ερθει;

Δε δεχεται τη καρτα γιατι δεν εχεις λεφτα μεσα

Δημοσ.

@ts

Φροντισε να εχει υπολοιπο τουλάχιστον 5 ευρώ κατά την σύνδεση paypal με την κάρτα.

Βάλε ελληνική διεύθυνση και σίγουρα σωστό τκ.

Αφου ενεργοποιηθεί συνδεση (τετραψήφιο, κλπ) πήγαινε και βάλε οτι διευθυνση θες

• Like 1
Δημοσ.

ρε ανθρωπε μενεις ελλαδα και εβαλες διευθυνση στο χονγκ κονκ? 

Το καταλαβαινεις πως οοοοοοοτι και αν παραγγειλεις δε θα σου ερθει;

Δε δεχεται τη καρτα γιατι δεν εχεις λεφτα μεσα

φιλε μου για αγορες απο xbox live μπορεις να βαλεις την κονσολα region hong kong και να αγοραζεις απο το marketplace παιχνιδια γτ ειναι πιο φθηνα,αρκει να εχεις paypal με μια διευθυνση απο εκει..οι αγορες π εκανα ηταν απο την visa και ασχετες με το θεμα..απλα  θελω να ξερω αν ο μονος λογος ειναι το οτι τωρα δν εχει χρηματα..

@ts

Φροντισε να εχει υπολοιπο τουλάχιστον 5 ευρώ κατά την σύνδεση paypal με την κάρτα.

Βάλε ελληνική διεύθυνση και σίγουρα σωστό τκ.

Αφου ενεργοποιηθεί συνδεση (τετραψήφιο, κλπ) πήγαινε και βάλε οτι διευθυνση θες

οκ φιλε μου,ευχαριστω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...