AchIGreek Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Χαιρετώ insomniacs, Δεν ξέρω 100% αν αυτό το thread είναι το καλύτερο μέρος για να βάλω την ερώτηση μου, αλλά μιας και είναι Internet related ελπίζω να με συγχωρήσει ο admin, αν όντως το έχω βάλει λάθος. Επανέρχομαι λοιπόν μετά από χρονιαίο ινσομνιακό λήθαργο στο forum για να ζητήσω την βοήθεια σας σε ένα tool το οποίο έχω δημιουργήσει σαν ένα freemium SaaS. To project λέγετε socialytics.io και βρίσκετε αυτή την στιγμή σε κλειστό Alpha Release με ορισμένες εταιρίες και διαφημιστικές που δραστηριοποιούνται στην μεγαλόνησο στο Facebook. Σκοπός του tool είναι να βοηθήσει οποιοδήποτε social media marketeer, community editor κ.ο.κ να παίρνει μια άμεση και γενική ιδέα / ανάλυση της διαδικτυακής του παρουσίας καθώς και συγκεκριμένων ανταγωνιστών αλλά και του industry του οποίου ο ίδιος είναι μέλος. Όσοι ασχολείστε με τον τομέα αυτό θα σας ακούγετε γνώριμο και πιθανόν σας παραπέμπει προς Social Bakers. Εν συντομία το tool μας είναι, μεν, πολύ κοντά σε αυτή την υπηρεσία και σκοπός μας είναι να τους ανταγωνιστούμε, αλλά, σε μια πιο προσεγμένη και πελατοκεντρική προσέγγιση που θα προσφέρει Business Intellegince - με Marketing και psychographic user analysis παρά μια απλά ποσοτική ανάλυση δεδομένων. Θέλοντας λοιπόν να επεκτείνω το Alpha Release μου με περισσότερο data, θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποια λίστα με τις "μεγάλες" Ελληνικές σελίδες στο Facebook είτε κάποιος απο εσάς που ενδιαφέρετε να εμπλακεί / βοηθήσει σε αυτό το project, είτε απλά να με παραπέμπεται σε κάποιο άλλο σύνδεσμο. Ευχαριστώ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα