Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σασ σε ολουσ,

Ειμαι ενασ Νοτιοσ Κορεατησ οπου και λατρευω την Ελλαδα τη χωρα σασ. Τελειωσα τις σπουδεσ μοο στη Ιατρικη και θελω να σπουνδασω στη Ελλαδα για το μεταπτιχιακο μου. 

σασ ζηταω πολλα συγνωμη για οπιο λαθοσ κανω στη Ελληνικη γλωσσα ειναι πολα ξερω,  ειναι πολυ δυσκολη για μενα το μαθενω  εκει στο 2 χρονια εκπαιδειση Ελληνικη.

το μεταπτιχιακο μου το ψαχνω για να ειναι στην Αγγλικη τη γλωσσα για τι θα με ευκολινει παρα πολυ.

θα μπορεσει καποσ απο εσασ ολουσ να μου πορτινει καπια Πανεπιστιμια?

Σασ ευχαριστιω ολουσ παρα πολυ γιατι υπομονι που δοσατε και τη βοηθια θα ειμαι εγνομον σε εσασ!!

Δημοσ.

στην περίπτωση που ρωτάς σοβαρά, νομίζω ότι δεν υπάρχει μεταπτυχιακό ιατρικής στα Αγγλικά στην Ελλάδα.

ΥΓ. Το ς ειναι στο πλήκτρο w στο πληκτρολόγιο

In case you're seriously asking, I think that there isn't a medicine master in English in Greece.

PS. The ς letter (final Σ) is in the w key in the keyboard (for a qwerty keyboard)

Δημοσ.

Σασ ευχαριστιω ολουσ παρα πολυ γιατι υπομονι που δοσατε και τη βοηθια θα ειμαι εγνομον σε εσασ!!

ηθελε οντως μεγαλο κουραγιο αυτο το κειμενο και μετα επεσαν και τα κορεατικα...και για πες μας πως μας βρηκες?εχει φτασει η φημη του ινσομνια μεχρι την μακρινη και εξωτικη κορεα?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...