Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας πήρα αυτό το laptop http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/144316-lenovo-g50-45με το πρόγραμμα ψηφιακή αλληλεγγύη και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να του βάλω άλλη μια δυαρα μνήμη(αν έχετε να μού προτείνετε κάποια είστε ευπρόσδεκτοι επίσης μπορώ να βάλω άλλον επεξεργαστ ή οποία άλλη αναβάθμιση μπορώ να του κάνω ααα πείτε μου επίσης κάποιο Καλό DVD/CD player γιατί δεν έχει

Δημοσ.

Μπορείς να το βάλεις αλλη μια 2gb ddr3 στα 1600 γιατι απο οτι έψαξα λίγο εχει 2 slot για ram και επίσης εναν ssd δίσκο που θα πηγαίνει το μηχάνημα πολυ καλύτερα , για επεξεργαστή κάρτα γραφικών κτλπ εκτος οτι στα περισσότερα laptop δεν γίνεται κατα την γνώμη μου δεν αξίζει κιόλας γιατι ενδέχεται να ξεπεράσει την τιμή του laptop

Δημοσ.

DVD εχεις ελεγξει αν παιρνει "εσωτερικο"?

Αν δεν παιρνει, που ειναι πολυ πιθανο, ενα φθηνο και καλο εξωτερικο ειναι το Samsung Slim Portable DVD Writer - Black [sE-208GB/RSBD] στα 35,01 €

Για μνημη, τσεκαρε εδω...

http://www.ec.kingston.com/ecom/config/mfrmod.asp?referid=1779

Βαλε το μοντελο σου (δηλαδη επιλεγεις "Lenovo/ΙΒΜ", μετα "Notebook PCs", και μετα γραφεις "G50-45").

Θα σου βγαλει τις συμβατες μνημες με link στο msystems.gr για να τις αγορασεις, 2αρα απ'οτι ειδα δεν υπαρχει, εχει 4αρα στα 44,00 €.

Αν δε θες -ντε και καλα- αγορα απο το msystems, ψαξε με τον κωδικο της μνημης σε αλλα καταστηματα.

Παντως θα προτεινα να παρεις την συγκεκριμενη kingston, καθως ειναι "certified" και δεν θα εχεις κανενα θεμα με ασυμβατοτητα.

Δημοσ.

Παντως στο site του κωτσοβολου απο τις φωτογραφιες δειχνει οτι εχει dvd/cd, τωρα αν αλλα δειχνουν στις foto και αλλα πουλανε?

Δημοσ.

εχει 1 θεση για σκληρο.οποτε θα πρεπει να παρεις hdd caddy (αν μπορεις να το παραγγείλεις απο ebay θα το βρεις στα 5 ευρο τοσο το πειρα εγω.)για να μπορεσεις να βαλεις εναν ssd και  τον hdd στο λαπτοπ.

εγω σε G555 αυτο εκανα και με τα 4 γιγα μνημη που ειχε και τον ssd παει ποιο καλα και με ποιο ανασα ολο το συστημα.

Δημοσ.

καλησπέρα στην παρεα μια βοήθεια θα ηθελα πήρα και εγώ το συγκεκριμένο laptop το θέμα μου είναι θα ήθελα να προσθέσω και άλλη μνήμη φοράει 2γιγα αγνώστων στοιχείων και θα ήθελα να βάλω μια 4gb σε συνάρτηση με αυτή που έχει θα παίζει παράλληλα ??? μια πρόταση αν είναι εύκολο γιατί μην χαθεί καμιά εγγύηση η να έχω καμία ασυμβατότητα .   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...