Προς το περιεχόμενο

Το VLC επιστρέφει εκ νέου στο App Store, σε περιορισμένο όμως κοινό


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η επιστροφή του VLC στο App Store είναι γεγονός, και έτσι ο πιο δημοφιλής media plaυer κάνει μια νέα αρχή στις iOS συσκευές αν και σε περιορισμένη διάθεση, ύστερα από μια προβληματική πρώτη περίοδο η οποία οδήγησε στην απόσυρση της εφαρμογής αρχικά το 2011.Ο λόγος για την απόσυρση της εφαρμογής η οποία ανήκει στην κατηγορία των λογισμικού ανοιχτού κώδικα, ήταν σύμφωνα με τους δημιουργούς οι όροι του App Store της Apple οι οποίοι δεν ήταν συμβατοί με την γενική άδεια δημόσιας χρήσης GNU του κώδικα του VLC. Μετά από μια μακρά περίοδο 2 ετών, το VLC επέστρεψε και πάλι τον Ιούλιο του 2013 για ένα μικρό χρονικό διάστημα όμως αφού και πάλι το Σεπτέμβριο αποσύρθηκε χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς το λόγο.

 

Η έκδοση 2.4.x κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν ένα χρόνο σε διάφορες πλατφόρμες στις οποίες έχει παρουσία το VLC, προσθέτοντας υποστήριξη streaming από Dropbox και Google Drive ενώ η τελευταία έκδοση δε φέρνει σημαντικές αλλαγές παρά μόνο την υποστήριξη φακέλων.

 

Για την ώρα το VLC είναι διαθέσιμο μόνο για όσους είχαν κατεβάσει μια παλαιότερη έκδοση αφού οι δημιουργοί επιθυμούν να υπάρξει μια δοκιμαστική περίοδος από ήδη χρήστες της εφαρμογής πριν προχωρήσουν σε μια πολύ μεγαλύτερη κυκλοφορία.

 

Για όσους δε γνωρίζουν, το VLC ξεχωρίζει για την πολύ μεγάλη υποστήριξη διαφορετικών αρχείων βίντεο και μουσικής τα οποία μπορεί να αναπαράγει χωρίς εξωτερικούς codec μεταξύ των οποίων mp3, mp4, avi, divx, xvid και mkv.

 

Link.png Site: TechCrunch

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ είχα την έκδοση 2.3 αλλά στις αγορασμένες στο AppStore εμφανιζόταν ως 2.4.1. Την έσβησα και την ξανά κατέβασα . Ολα κομπλέ . Καλό φαίνεται ως τώρα , ίσως να μην είναι τόσο smooth όσο η έκδοση 2.3 αλλά για αυτο την βγάλανε δοκιμαστικά.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από τον φάκελο Mobile Application σώστε την εφαρμογή .ipa (VLC 2.3.0.ipa) σε άλλο φάκελο.

 

Το κάνω με τις περισσότερες εφαρμογές επειδή πολλές εξαφανίζονται από το App Store.

 

Επίσης με τα updates γίνονται πιο βαριές, χάνουν χαρακτηριστικά η από δωρεάν γίνονται paid με άλλο όνομα. 

 

Δυστυχώς το iTunes δεν κρατάει αρχείο τις παλαιότερες εκδόσεις παρά μόνο την τελευταία. Μία καλή λύση είναι το Time Machine και επιστροφή σε παλιότερο backup. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πόσα vlc κυκλοφορούν διότι σε αναζήτηση στο apple store βγάζει πολλά 

 

εγώ είχα από παλιά αυτό

 

http://hobbyistsoftware.com

 

 

Δεν είναι το Γνήσιο. Το γνήσιο είναι της VideoLan. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπέρα!στο pc το έχω χρόνια τώρα στο κινητό δεν το έχω δοκιμασει να το κατεβάσω λοιπόν η όχι?πιο θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το vlc player?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...