kabouras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 συνεχιζω να μην ειμαι σιγουρος αν τα δεματα επιδιδονται κατ οικον... (ισως ειναι επιλογη ειδικης μεταχειρησης) ενω οι επιστολες σιγουρα επιδιδονται κατ οικον νομιζω αυτη θα ειναι και η ουσιωδης διαφορα αλλα αν καποιος γνωριζει εμπεριστατωμενα ας ενημερωσει! 1
cosmos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δεν διάβασα όλλλλλα τα προηγούμενα...αλλά είναι ενας υπάλληλος που η γαμωδουλειά του είναι να εξυπηρετεί τις αποστολές δεμάτων και γραμμάτων...θα του έπεφτε ο πωπός να ενημερώσει τους τρόπους και τα κόστη?Γι αυτό εξάλλου πληρώνεται.Και γιατί άραγε σε όλες τις περιπτώσεις ο υπάλληλος επιλέγει την πιο ακριβή απ τις δύο επιλογές ε? 1
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δεν διάβασα όλλλλλα τα προηγούμενα...αλλά είναι ενας υπάλληλος που η γαμωδουλειά του είναι να εξυπηρετεί τις αποστολές δεμάτων και γραμμάτων...θα του έπεφτε ο πωπός να ενημερώσει τους τρόπους και τα κόστη?Γι αυτό εξάλλου πληρώνεται.Και γιατί άραγε σε όλες τις περιπτώσεις ο υπάλληλος επιλέγει την πιο ακριβή απ τις δύο επιλογές ε? Δεν είναι πάντα έτσι. Όπως έγραψα και παραπάνω εμένα μου πρότειναν οι ίδιοι την πιο φτηνή επιλογή όσες φορές χρειάστηκε να στείλω δέμα
cosmos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Και σε μένα το ίδιο, όσες φορές χρειάστηκα, με ενημέρωσαν για τις επιλογές που υπήρχαν μέσα σε 15 δευτερόλεπτα και γινόταν η αποστολή. Για την συγκεκριμένη περίπτωση μιλάω και για όσες αναφέρθηκαν στο τόπικ από άλλα παιδιά που είχαν παρόμοιο θέμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα