Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις τιποτα σχετικο?

50 ενσημα θες μεσα στον προηγουμενο χρονο για ασφαλιστικη ικανοτητα για το 15... τουλάχιστον ετσι ειπε ο Στρατούλης. Το ιδιο ισχυσε 2014 και 2013.

Δημοσ.

50 ενσημα θες μεσα στον προηγουμενο χρονο για ασφαλιστικη ικανοτητα για το 15... τουλάχιστον ετσι ειπε ο Στρατούλης. Το ιδιο ισχυσε 2014 και 2013.

α το είπε? Δεν το πήρε το αυτί μου.

ε καλά σιγά μην δε το λεγε.

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω για κάποιον που λήγει το βιβλιάριό του στις 28/2 πόσες μέρες πιο πριν πρέπει να πάει?

Δημοσ.

Απ'οτι μου ειχε πει η υπαλληλος στο ΙΚΑ πας απο πρωτη Μαρτιου οποια μερα θες.

Αν ξερει καποιος κατι περισσοτερο ας το πει να ξερουμε!  :-D

Δημοσ.

α το είπε? Δεν το πήρε το αυτί μου.

ε καλά σιγά μην δε το λεγε.

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω για κάποιον που λήγει το βιβλιάριό του στις 28/2 πόσες μέρες πιο πριν πρέπει να πάει?

Ηλεκτρονικά..
  • Like 1
Δημοσ.

εγω που εχω φιλο κ δουλευει στο ικα με ειπε πλεον δεν ερχεται αυτοκολλητο ουτε χρειαζεται να πας στο ικα για ανανεωση του βιβλιαριου..!γινεται αυτοματα απο το συστημα..!ισχυει τετοιο πραμα?

Δημοσ.

εγω που εχω φιλο κ δουλευει στο ικα με ειπε πλεον δεν ερχεται αυτοκολλητο ουτε χρειαζεται να πας στο ικα για ανανεωση του βιβλιαριου..!γινεται αυτοματα απο το συστημα..!ισχυει τετοιο πραμα?

Όχι αυτόματα.

Μπαίνεις εσύ στο site του ικα, ακολουθείς τα steps και εκτυπώνεις το 'αυτοκόλλητο'/χαρτί.

Πάντως ναι, δεν θα μας στέλνουν πια το αυτοκόλλητο. (μας ενημέρωσε η λογίστρια της εταιρείας)

Δημοσ.

Link.png Site: Εδω διαβασα κ καταλαβα οτι γινεται αυτοματα.κανω λαθος?

edit:εβαλα τα στοιχεια που ζηταει αμα,αμκα,αφμ και εχει ηδη ανανεωθει!

post-226136-0-16949300-1424252562_thumb.jpg

Δημοσ.

Link.png Site: Εδω διαβασα κ καταλαβα οτι γινεται αυτοματα.κανω λαθος?

edit:εβαλα τα στοιχεια που ζηταει αμα,αμκα,αφμ και εχει ηδη ανανεωθει!

:P με μπερδεύεις. Δεν λέει κάπου την λέξη 'αυτόματα'. Λέει ηλεκτρονικά.

Οπότε ο καθένας μας να μπαίνει στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ και να εκτυπώνει το χαρτάκι.

Εκτυπώνουμε την Ασφαλιστική Ικανότητα και είμαστε κομπλέ.

(ε δεν φτάσαμε στο σημείο να γίνεται και αυτό αυτόματα χαχαχ! At least not yet!)

Δημοσ.

Ωραία καλή φάση. Εγώ έχω ασφαλιστική ικανότητα μέχρι 28/2 και δικαιούμαι ανανέωση.

Προς το παρόν δεν υπάρχει στις επιλογές κάτι για ανανεωση, θα εμφανιστεί όταν λήξει η ασφαλιστική μου ικανότητα?

edit:

Βασικά δεν ξέρω αν δικαιούμαι σίγουρα ανανέωση:

Έχω ένσημα από Σεπτέμβριο μέχρι Δεκέμβριο του 2014. Είναι δηλαδή πολύ περισσότερα από 50 αλλά μήπως έπρεπε να έχω κάποια και μέσα στο 2015?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...