Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία καλή φάση. Εγώ έχω ασφαλιστική ικανότητα μέχρι 28/2 και δικαιούμαι ανανέωση.

Προς το παρόν δεν υπάρχει στις επιλογές κάτι για ανανεωση, θα εμφανιστεί όταν λήξει η ασφαλιστική μου ικανότητα?

αυτη την στιγμη δουλευεις? αν ναι, με το αμκα και μονο εχεις ασφαλεια.. 

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα πως τοτε γιατι με ειπε αυτοματα ο φιλος?εχω μπερδευτει δεν ξερω...

Ε μάλλον ο φίλος σου σε είπε έτσι επειδή δεν ξέρει την διαφορά ανάμεσα στην λέξη 'αυτόματα' και 'ηλεκτρονικά'.

Το θέμα είναι ότι είδες και κατάλαβες πώς γίνεται στο site του ΙΚΑ.

Λιγότερη γραφειοκρατία. Όλα καλά.

Yay :D

Δημοσ.

για μακροχρονιους ανεργους παιδια τι γινετε  ανω των 45......(για ανανεωση σε ισχυ του βιβλιαριο ασθενειας)

υπηρχαν τα 4 6μηνα οκ....μετα? μετα τι γινετε αν χρειαστουμε νοσοκομειακη περιθαλψη, χτυπα ξυλο?

("φιλοξενουμενος" στην οικια της μητερας μου )

Δημοσ.

Thanks a loooot nenya!! :-D

Δε το ξερα πως μπορω να το τυπωσω αυτο το χαρτι, ουτε πως μπορει να γινει ηλεκτρονικα!

• Like 1
Δημοσ.

αυτη την στιγμη δουλευεις? αν ναι, με το αμκα και μονο εχεις ασφαλεια..

Όχι δεν δουλέυω, δούλευα μέχρι Δεκέμβριο 2014 και έτσι έχω ασφάλεια μέχρι 28/2/2015.

Πιο συγκεκριμένα, έχω ένσημα από Σεπτέμβριο μέχρι Δεκέμβριο του 2014. Είναι δηλαδή πολύ περισσότερα από 50 αλλά μήπως έπρεπε να έχω ένσημα και μέσα στο 2015 για να δικαιούμαι ανανέωση μετά τις 28/2?

Δημοσ.

Όχι δεν δουλέυω, δούλευα μέχρι Δεκέμβριο 2014 και έτσι έχω ασφάλεια μέχρι 28/2/2015.

Πιο συγκεκριμένα, έχω ένσημα από Σεπτέμβριο μέχρι Δεκέμβριο του 2014. Είναι δηλαδή πολύ περισσότερα από 50 αλλά μήπως έπρεπε να έχω ένσημα και μέσα στο 2015 για να δικαιούμαι ανανέωση μετά τις 28/2?

μπηκες Link.png Site: εδω να δεις  τι γραφει?

Δημοσ.

Μια άλλη σχετική ερώτηση εγώ δεν έχω βιβλιάριο και θέλω να πάω να το βγάλω τι δικαιολογιτικα θέλει? (Έχω τα ενσημα)

Δημοσ.

Νομιζω δεν εχει σημασια να εχεις μεσα στο 2015. Αρκει να εχεις πανω απο 50 ενσημα γενικως.

Προς το παρων δεν εχει βγει καποια ανακοινωση για ανανεωση βιβλιαριου στην ιστοσελιδα του ΙΚΑ.

Λογικα θα βγει σχετικη ενημερωση μετα τις 28/2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...