Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καλύτερη πορεία κατα τη γνώμη μου: δίνεις πανελλήνιες. Ανεξαρτήτως αποτελεσματος μπαινεις στρατό και ξεμπερδευεις, και αμέσως εχεις αποκτήσει 2 εμπειρίες ζωης και εχεις κερδίσει και χρονο να σκεφτείς με τι θα σου άρεσε να ασχοληθείς.

Επειδή παίζεις video games δε σημαίνει οτι πρεπει να γίνεις τεχνικός υπολογιστών, και επειδή φτιαχνεις μια ωραία μακαροναδα για την κοπελιά σου δε σημαίνει οτι θα γίνεις μάγειρας. Σκέψου καλά τι θα σου άρεσε να κανεις -ίσως και για μια ζωη- και μας ξαναρωτας τοτε, πιο κατασταλαγμενος. Εγώ στα 25 μου αποφάσισα να αλλάξω τομέα και να κάνω 2ο πτυχίο στο εξωτερικο, το Σεπτέμβρη πάω Ολλανδία. Βιασύνη λοιπον δεν υπάρχει, διάβασε για τις εξετάσεις σου, πήγαινε στρατό, βρες μια δουλεια του ποδαριού για τα έξοδα σου και ΣΚΕΨΟΥ! Ακόμα και στα 20 να ξεκινήσεις να γίνεις κάτι, είναι νωρίς!

• Like 2
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οσο για το 3, αν σε ενδιαφερει ο βαθμος του απολυτηριου, να ξερεις πως αν δε γραψεις καλα φετος θα στον κατεβασει τραγικα.... οποτε το νου... αυτο το λαθος εκανα περσυ και ειμαι αποφοιτος πλεον με απολυτηριο 14... ξεφτιλα, το μετανιωνω...... δεν ξερω αν χρειαζεται το απολυτηριο καπου, παντως ξερω πως καποιος αν εχω να ανταγωνιστω εναν ΄΄ισοτιμο΄΄ και εχει 18 απολυτηριο, σιγουρα θα με φαει

Δημοσ.

για οσους δεν διαβασαν τα προηγουμενα ποστ ξαναθυμησω πως ειμαι μεταναστης οποτε δεν παω στρατο

τωρα με το τι θελω να κανω εχω καταληξει να ειμαι αναμεσα σε κατι που εχει σχεση με υπολογιστες και οικονομικα

τι ακριβως ειναι οι τηλεποικοινωνιες ;

Δημοσ.

Μαλακίες τίποτα σημαντικό. 

Απο την στιγμή που αποφάσισες να ασχοληθείς με πληροφορική, το καλύτερο που εχεις να κάνεις ειναι να πας Computer Science ωστε να πάρεις γενικές -και ειδικές- γνώσεις γύρω απο την πληροφορική και όταν με το καλό τελειώσεις, αποφασίζεις τότε!

Δημοσ.

για οσους δεν διαβασαν τα προηγουμενα ποστ ξαναθυμησω πως ειμαι μεταναστης οποτε δεν παω στρατο

τωρα με το τι θελω να κανω εχω καταληξει να ειμαι αναμεσα σε κατι που εχει σχεση με υπολογιστες και οικονομικα

Μετανάστης από ΕΕ ή εκτός;

Γιατί έλεγες για φθηνές ή δωρεάν σπουδές σε σκανδιναβικές χώρες αλλά αυτά ισχύουν για πολίτες της ΕΕ από όσο ξέρω.

Υπηκοότητα δε γίνεται να πάρεις ή δε σε ενδιαφέρει;

• Like 1
Δημοσ.

ναι αν έχει πάει κανονικά, οι πιο μεγάλοι από αυτόν έκαναν 3μηνα, αλλά στην ηλικία του παίζουν φουλ 9μηνα

• Like 1
Δημοσ.

και το τρελο νεο της ημερας πανω στο ψαξιμο βρηκα αγγελια για σεφ σε ξενοδοχειο με μισθο 2400!!!!! απο μαιο μεχρι οκτωβρη :shock:

Και λιγα που ειναι για σεφ τα 2400,η κουζινα δεν ειναι ευκολη υποθεση,ποσο μαλλον σε καλοκαιρινη σεζον, και σεφ δεν ειναι κατι που θα μαθεις σε μια σχολη.βοηθος μαγειρα ΙΣΩΣ βγεις απο σχολη,σεφ πολλοι δεν καταφερνουν να φτασουν ποτε.

• Like 3
Δημοσ.

Επισης για να φτασεις αυτο τον μισθο και να λεγεσαι σεφ, εχεις να περασεις απο αρκετα σταδια…..

Δεν βγαινεις απο την οποια σχολη σεφ, και σε περιμενει αυτος ο μισθος…... :-)

• Like 2
Δημοσ.

Ε αναλογα με τον ανθρωπο ειναι αυτα και το τι εχει δει,δουλεψει,τι διαθεση εχει και τι ικανοτητες,εχω τυχει να δουλεψω και σεφ 25 ετων που χωρις να ειναι γνωστης πολλων ειδων κουζινας το μαγαζι που διοικει στη κηφισια παει πολυ καλα και το γνωριζουμε οι περισσοτεροι.

Εχω δει και 40αρη με ταξιδια κ ενα βιογραφικο νααα που συνεχιζει σαν Α γιατι δεν θελει να αναλαβει ευθυνη,εχει να ξανει πολυ με τις εμπειριες και τα @@ του καθενα.

Δημοσ.

... Εσύ απ όσα έγραψα αυτό κατάλαβες? Δεν έχω λόγια...

μου λες 80€ για φαϊ και συγκοινωνία είσαι 30κιλά ή πασχεις από ανορεξία;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...