Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα εκανα αιτηση για να γραψω πανελληνιες και οτι γινει ας γινει δεν εχω να χασω και τιποτα αν ειμαι και τυχερος και υπαρχει καμια κενη θεση δεν θα με χαλασει να παω

εαν ομως δεν περασω καπου τελικα θα παω μαλλον βουλγαρια και θα εχω περισσοτερο χρονο να σκεφτω τι συγκεκριμενα θελω να κανω

υγ:γνωριζετε κανενα σαιτ για να με βοηθησει στα μαθηματικα κατευθυνσης και γενικης ;

• Like 1
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστοι στα 18 τους ξέρουν ακριβώς τι θέλουν να κάνουν...

Δυστυχώς. Σε αυτό ευθύνονται και οι γονείς μερικές φορές.

• Like 1
Δημοσ.

μου λες 80€ για φαϊ και συγκοινωνία είσαι 30κιλά ή πασχεις από ανορεξία;

Μ'αρέσει το πως χλευάζεις τις δυσκολίες που μπορεί (εφόσον στον παραδεισένιο κόσμο σου τέτοια σενάρια δεν παίζουν) να έχει περάσει κάποιος και ταυτόχρονα αγνοείς κάποια από τα λεγόμενά του ανάλογα με το πως σε συμφέρει. Έχω φίλο που έχασε 15 κιλά μια χρονιά επειδή δεν έβρισκε δουλειά, οι δικοί του δεν είχαν πολλά χρήματα να του στείλουν και κάθε μέρα την έβγαζε με μακαρόνια. Μακάρι να μην έρθεις ποτέ αντιμέτωπος με τέτοιες δυσκολίες στη ζωή σου γιατί από τα λεγόμενά σου δεν σε βλέπω να τη βγάζεις καθαρή.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγώ θα σου λεγα να πας σε ένα ιεκ για μάγειρας και να μην φορτώνεις τον εαυτό σου με αποτυχίες 

για κάτι που δεν αγωνίστηκες ανάλογα. Έτσι κι αλλιώς και σε ΤΕΙ κατασκευής οδοντογλυφίδας να περάσεις 

το πτυχίο σου δεν θα χει μεγαλύτερη αξία στην αγορά εργασίας. Για πανεπιστήμιο του εξωτερικού 

ούτε για πλάκα εκτός κι αν ξέρεις πραγματικά τι θέλεις και τι μπορείς να θυσιάσεις για να το πετύχεις, 

Τα πανεπιστήμια έξω(ειδικά τα αγγλικά) θέλουν διάβασμα και θυσίες εκτός από το κόστος διαβίωσης. 

Αν πας μόνο και μόνο για να πάρεις ένα χαρτί στο δίμηνο είσαι πίσω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...