MRgeldidram7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 τελικα εκανα αιτηση για να γραψω πανελληνιες και οτι γινει ας γινει δεν εχω να χασω και τιποτα αν ειμαι και τυχερος και υπαρχει καμια κενη θεση δεν θα με χαλασει να παω εαν ομως δεν περασω καπου τελικα θα παω μαλλον βουλγαρια και θα εχω περισσοτερο χρονο να σκεφτω τι συγκεκριμενα θελω να κανω υγ:γνωριζετε κανενα σαιτ για να με βοηθησει στα μαθηματικα κατευθυνσης και γενικης ; 1
Dare-Devil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστοι στα 18 τους ξέρουν ακριβώς τι θέλουν να κάνουν... Δυστυχώς. Σε αυτό ευθύνονται και οι γονείς μερικές φορές. 1
Scullbag Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 μου λες 80€ για φαϊ και συγκοινωνία είσαι 30κιλά ή πασχεις από ανορεξία; Μ'αρέσει το πως χλευάζεις τις δυσκολίες που μπορεί (εφόσον στον παραδεισένιο κόσμο σου τέτοια σενάρια δεν παίζουν) να έχει περάσει κάποιος και ταυτόχρονα αγνοείς κάποια από τα λεγόμενά του ανάλογα με το πως σε συμφέρει. Έχω φίλο που έχασε 15 κιλά μια χρονιά επειδή δεν έβρισκε δουλειά, οι δικοί του δεν είχαν πολλά χρήματα να του στείλουν και κάθε μέρα την έβγαζε με μακαρόνια. Μακάρι να μην έρθεις ποτέ αντιμέτωπος με τέτοιες δυσκολίες στη ζωή σου γιατί από τα λεγόμενά σου δεν σε βλέπω να τη βγάζεις καθαρή.
WorldOfGlass Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Εγώ θα σου λεγα να πας σε ένα ιεκ για μάγειρας και να μην φορτώνεις τον εαυτό σου με αποτυχίες για κάτι που δεν αγωνίστηκες ανάλογα. Έτσι κι αλλιώς και σε ΤΕΙ κατασκευής οδοντογλυφίδας να περάσεις το πτυχίο σου δεν θα χει μεγαλύτερη αξία στην αγορά εργασίας. Για πανεπιστήμιο του εξωτερικού ούτε για πλάκα εκτός κι αν ξέρεις πραγματικά τι θέλεις και τι μπορείς να θυσιάσεις για να το πετύχεις, Τα πανεπιστήμια έξω(ειδικά τα αγγλικά) θέλουν διάβασμα και θυσίες εκτός από το κόστος διαβίωσης. Αν πας μόνο και μόνο για να πάρεις ένα χαρτί στο δίμηνο είσαι πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα