megaklhs Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και να μου πείτε εάν γνωρίζει κάποιος.Έχω μια paypal την οποία την έχω και verified και όλα κομπλέ και είχα μέσα 37 ευρώ.Όπως κάνω κάθε φορά πέρασα λοιπόν εχθές τα 37 ευρώ με withdrew στον τραπεζικό λογαριασμό μου.Τα πέρασα εχθές και σήμερα είδα ότι έλεγε στην paypal completed και πήγα στο atm με την κάρτα απο το βιβλιάρειο μου για να κάνω ανάλυψη τα χρήματα.Όμως παρόλο που βλέπω ότι λέει στην paypal τα λεφτά τα πέρασαν στις 11 μιση το σήμερα το πρωί μέχρι τώρα 7μιση το απόγευμα δεν μου τα εμφανίζει στο atm ότι έχω μέσα αυτά τα λεφτά παρά κάτι λίγα απο άλλη φορά και επίσης στην κίνηση της κάρτας δεν έχουν προσθεθεί αυτά τα λεφτά ούτε έχει τραβήξει κάποιος.Είναι τράπεζα Πειραιώς εκεί που περνάω τα λεφτά και δεν υπάρχει περίπτωση για να έχω βάλει λάθος τα στοιχεία κτλ γιατί το έχω αποθηκεύση και μέχρι πρίν λίγες μέρες πέρναγα έτσι λεφτά και μετά απο 2-3 ώρες τα έπερνα απο το atm....Ξέρει κανείς τι γίνετε ;
skar1983 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Στο ebanking φαινονται; Παλαιοτερα που ειχα κανει κατι αναλογο στην ιδια τραπεζα πηρε 2-3 εργασιμες.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μηπως κανεις λαθος για τις 2-3 ώρες? γιατι εγω ξερω οτι ειναι 2-3 μερες
win10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 ακριβώς. Θέλει κανα δυο μέρες στη eurobank που έχω δοκιμάσει,. Στη πειραιώς μπορεί και περισσότερο.
megaklhs Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Όχι παιδιά δεν κάνω λάθος γιατί πρίν λίγες ημέρες πέρασα απο paypal σε λογαριασμό στις 2 και κάτι το μεσημέρι και κατά τις 6 πήγα και τα έβγαλα...κοιτάχτε δεν με ενδοιαφέρει και σε 1 εβδομάδα να μπούν τα λεφτά μου υπάρχει θέμα να τα χάσω ;
inexhale Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θα ανησυχουσα στην θεση σου, συνηθως τα εμβασματα κανουν τουλαχιστον 2-3 μερες για να ολοκληροθουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα