Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στυλιστικα ειμαι ασχετος και ψαχνω ιδεες για τι φωτιστικο να βαλω στο Σαλονι. Προυποθεση οτι θα μπει στον απεναντι τοιχο και δε θα κρεμεται απο ταβανι. Δωστε μου τα φωτα σας

Δημοσ.

:-)  ωραία!

Ψάξε σκρουτζ να δεις καμιά τιμή (δεν ξέρω να σου πω πού παίζουν οι τιμές στις απλίκες...)

Αν μένεις Αθήνα κοντά Φιλαδέλφεια, Αγ.Ανάργυρους κλπ. έχω δει ένα μεγάλο μαγαζί με όλων των ειδών τα φωτιστικά και έγραφε απ'έξω για εκπτώσεις πάνω απο 50%. Μπορείς να πας να δεις και από κοντά ξερωγώ. ( http://www.texnofotistiki.gr/about.asp )

Γενικά έρευνα αγοράς κάνε.

Καλά ψώνια!

Δημοσ.

Βασικα ομως οι απλικες νομιζω φωτιζουν διαδρομους και μικρα τμηματα χωρου, εγω θελω να φεγγει προς ολο το σαλονι, γιατι πεφτει πολυ σκοταδι

Δημοσ.

Βασικα ομως οι απλικες νομιζω φωτιζουν διαδρομους και μικρα τμηματα χωρου, εγω θελω να φεγγει προς ολο το σαλονι, γιατι πεφτει πολυ σκοταδι

Και ποιο ειναι το προβλημα με το να βαλεις  φωτιστικο οροφης που θα φωτιζει ομοιομορφα ? 

Αν βρεις και φωτιστικα τοιχου που να αντεχουν σχετικα μεγαλη λαμπα (η αλλαξεις ξερω γω καμμια καλωδιωση) και βαλεις δυο τρια ε γινεται δουλεια. 

Δημοσ.

Mαλλον συμπληρωματικα θα τα ελεγα.

Εμενα μου αρεσουν και αυτα τα φωτιστικα τοιχου.

http://www.artease.gr/fotistika_decorative_lighting_products/wall/index.html

εχουν καποια ιδιαιτερη ονομασια; Εκτος απο αυτο το μαγαζι και 2 στο ικεα που βλεπω πως εχουν, ποια άλλα μαγαζια έχουν;;; Απο τιμές τι λεει;

• Like 1
Δημοσ.

Λολ γιατί με έκανες quote; Δεν τα θέλω εγώ αυτά :P

Αυτά που έλεγε ο bluesattack θα μου άρεσαν όμως για σαλόνι κ κρεβατοκάμαρα.

Δημοσ.

βαλε και ροοστατη και κοιτα να μην ανεβαζει θερμοκρασια, για να μπορεις να πεταξεις κανα υφασμα για να αλλαζεις χρωμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...