haris_216 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Mαλλον συμπληρωματικα θα τα ελεγα. Εμενα μου αρεσουν και αυτα τα φωτιστικα τοιχου. http://www.artease.gr/fotistika_decorative_lighting_products/wall/index.html Κι εμένα μου αρέσουν πολύ. Αλλά φωτιστικά δεν τα λες. Μάλλον διακοσμητικά.
therock Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Φωτογραφια χωρου δε παιζει γιατι ειναι αδειος χωρος με μπαζα μεσα, οποτε δεν ειναι ενδεικτικος Αν φτιαξω μια δικια μου ξυλοκατασκευη να στεγασω μεσα τους λαμπτηρες θα βγαλω τπτ καλο
bluesattack Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Tελικα ποιο ειναι το προβλημα με την οροφη ?
kirileman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Φωτογραφια χωρου δε παιζει γιατι ειναι αδειος χωρος με μπαζα μεσα, οποτε δεν ειναι ενδεικτικος Αν φτιαξω μια δικια μου ξυλοκατασκευη να στεγασω μεσα τους λαμπτηρες θα βγαλω τπτ καλο Υπό αυτές τις συνθήκες (χωρίς κανένα στοιχείο για τον χώρο, διαστάσεις, καθαρό ύψος, ανοίγματα, λεπτομέρειες για το ύφος του χώρου, χρώματα, υλικά κλπ) ουσιαστικά δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε. Οποιαδήποτε πρόταση μπορεί να είναι καλή για κάποιο άλλο σαλόνι, αλλά εντελώς ακατάλληλη για το δικό σου (που δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί, αλλά βρίσκεται σε μια "ομιχλώδη" κατάσταση μέσα στο μυαλό σου). Και εδώ που τα λέμε, συμβουλές διακόσμησης και αρχιτεκτονικού φωτισμού από φόρουμ δε δίδονται.
bluesattack Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Αν δε παει σε δικια του κατασκευη εκει ειναι που δεν εχουν νοημα οι προτασεις.Οχι μονο γιατι δεν υπαρχουν πληροφοριες για τα παραπανω αλλα και γιατι στην ιδιοκατασκευη το μονο οριο ειναι η φαντασια.Αρκει να γκουγκλαρει wall lamp diy
whodatinsomniaK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Το τί άλλο υπάρχει στο σαλόνι του, δε μας ενδιαφέρει καθόλου, έτσι; Βγάλε καμιά φωτογραφία να δούμε τί ταιριάζει.Για να του προτείνουν φωτιστικά κρεβατοκάμαρας για το σαλόνι, μάλλον πόρνες.
De@th L0rd Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Έλα ρε εντάξει όχι και σαρκοφάγοι... Κανένα κιωνα μπορεί. 2 ετών είναι μόνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα