Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mαλλον συμπληρωματικα θα τα ελεγα.

Εμενα μου αρεσουν και αυτα τα φωτιστικα τοιχου.

http://www.artease.gr/fotistika_decorative_lighting_products/wall/index.html

Κι εμένα μου αρέσουν πολύ.

Αλλά φωτιστικά δεν τα λες. Μάλλον διακοσμητικά.

Δημοσ.

Φωτογραφια χωρου δε παιζει γιατι ειναι αδειος χωρος με μπαζα μεσα, οποτε δεν ειναι ενδεικτικος

Αν φτιαξω μια δικια μου ξυλοκατασκευη να στεγασω μεσα τους λαμπτηρες θα βγαλω τπτ καλο

Δημοσ.

Φωτογραφια χωρου δε παιζει γιατι ειναι αδειος χωρος με μπαζα μεσα, οποτε δεν ειναι ενδεικτικος

Αν φτιαξω μια δικια μου ξυλοκατασκευη να στεγασω μεσα τους λαμπτηρες θα βγαλω τπτ καλο

Υπό αυτές τις συνθήκες (χωρίς κανένα στοιχείο για τον χώρο, διαστάσεις, καθαρό ύψος, ανοίγματα, λεπτομέρειες για το ύφος του χώρου, χρώματα, υλικά κλπ) ουσιαστικά δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε. Οποιαδήποτε πρόταση μπορεί να είναι καλή για κάποιο άλλο σαλόνι, αλλά εντελώς ακατάλληλη για το δικό σου (που δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί, αλλά βρίσκεται σε μια "ομιχλώδη" κατάσταση μέσα στο μυαλό σου). Και εδώ που τα λέμε, συμβουλές διακόσμησης και αρχιτεκτονικού φωτισμού από φόρουμ δε δίδονται.

Δημοσ.

Αν δε παει σε δικια του κατασκευη εκει ειναι που δεν εχουν νοημα οι προτασεις.Οχι μονο γιατι δεν υπαρχουν πληροφοριες για τα παραπανω αλλα και γιατι στην ιδιοκατασκευη το μονο οριο ειναι η φαντασια.Αρκει να γκουγκλαρει wall lamp diy

Δημοσ.

Το τί άλλο υπάρχει στο σαλόνι του, δε μας ενδιαφέρει καθόλου, έτσι; Βγάλε καμιά φωτογραφία να δούμε τί ταιριάζει.

Για να του προτείνουν φωτιστικά κρεβατοκάμαρας για το σαλόνι, μάλλον πόρνες.
  • 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...