FatCap Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Γειας σας, ειχα παρει κατι παππουτσια και επειδη δεν μου κανουν θελω να τα γυρισω πισω. Μπορει να με βοηθησει κανεις για το πως ακριβως θα το κανω αυτο;
arc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Επικοινώνησε με τον πωλητη και ζήτησε του ευγενικά αυτό που θες. Δεδομένου οτι το ebay ειναι παζάρι και οχι κατάστημα, το βλέπω δύσκολο να δεχτεί αλλαγή. Εννοείται οτι το κόστος αποστολής ειναι δικό σου. Αν τα παπούτσια δεν ήταν αυτά που πλήρωσες θα μπορούσες ευκολα να διεκδικήσεις τα χρήματα που πλήρωσες, αλλά η αλλαγή γνώμης είναι αλλο θέμα.
bratsos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Εφόσον αυτό που έλαβες είναι ότι περιγράφηκε από τον πωλητή., δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.<br><br><br><br><br> Μπορείς να ανοίξεις return case στο ebay. Άμα ο πωλητής δεν σου απαντήσει σε τυχόν παράκληση σου.<br><br><br><br><br> Αμα όμως δεν λάβεις το id return (RMA) από τον πωλητή, δεν πρέπει να τα στείλεις πίσω.<br><br><br><br><br> Διότι αυτό το id πρέπει να αναφέρεις στην αποστολή του δέματος.<br><br><br><br><br> Σημείωσε ότι η Ελλάδα το τελωνειακό σύστημα είναι από τα ποιο ακριβά και διεφθαρμένα. Φρόντισε να λέει return ή gift.<br><br><br><br><br> Χρεώνουν με το κιλό 50 ευρώ περίπου...<br><br><br><br><br> Στη Ρωσία ακόμα χειρότερα... Γιαυτό μερικοί πωλητές την κάνουν excluded...<br><br><br><br><br><br> Όλα αυτά πρέπει να γίνουν το πολύ σε 30 μέρες από την ημέρα που το αγοράσες ( όχι που το παραλαβές)<br><br><br><br> Αμα το πόσο για τα δικά σου δεδομένα που χάλασες για τα παπούτσια είναι μικρό, καλύτερα κράτησε τα και χάρισε τα κάπου αλλού.<br><br><br><br> Εξαιτίας τέτοιων καταστάσεων μερικοί πωλητές κάνουν excluded τη Ελλάδα...<br><br><br><br> Sent from my GT-I9505 using Insomnia
FatCap Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπον ειχα στειλει mail αλλα δεν απαντησε και ανοιξα case και μου απαντησε αυτο το ebay. " Good news! We issued you a full refund of EUR 52.80 on Feb 26, 2015. The refund includes the purchase price plus original shipping and has been credited to your PayPal account. Please log in to PayPal and view the History page if you don't see it in your PayPal balance" 1)Οτι εξοδα πληρωσω θα μου τα δωσει το ebay; Αν ισχυει πως θα δουν ποσα ειναι τα εξοδα αποστολης; 2)Οσο για το τελωνειο αν γραψω returned δεν υπαρχει καμια περιπτωση να πληρωσω; 3)Τι χρειαζεται το δεμα για να το στειλω πισω; 4)Δεν εχω παρει καποιο RMA απο τον πωλητη ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα