Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Θα μπορούσε κάποιος να μου πειεαν το panda will είναι καλοsite για αγορά κινητού lenovo?

Ενδιαφέρονται για το s90 η το golden warrior η το lemο.είναι καλά σα συσκευές και αντιστοιχία Τίμης?έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι αντίστοιχο?

Δημοσ.

Μήπως μπορείτε να κάνετε καποιο σχόλιο για τον επεξεργαστη του?στο σάιτ μου βγάζει και την επιλογή root+install google play.να ζήτησε να κανουν αυτή τη διαδικασία αυτοι?

Δημοσ.

καλό το lenovo golden warrior αλλά όχι και 250..τουλάχιστον εδώ στην ελλάδα.σε ποια τιμή το βρήκες?

Δεν γράφει πουθενά πιο πάνω τιμή ο φίλος μας ή κάποιος άλλος. Εξάλλου εγώ το βλέπω στο reportspam στα 147€

Δημοσ.

Τα lenovo ειναι για πεταμα ενας φιλος μου το πηρε 200€ και μετανειωσε 1000φορές εγω πηρα το lg l9 ii στα 150€ και ειναι 10 φορες καλυτερο το εχω 5 μηνες και πεταει ενω το lenovo σε 10 μερες επαθε κατι στο ακουστικό και κολαει παρα πολυ.Ψαξε καλυτερα για αλλη μαρκα καιι ασε τα Κινέζικα εκτος αν σου αρεσει να πετας τα λεφτά σου.

Δημοσ.

Τα lenovo ειναι για πεταμα ενας φιλος μου το πηρε 200€ και μετανειωσε 1000φορές εγω πηρα το lg l9 ii στα 150€ και ειναι 10 φορες καλυτερο το εχω 5 μηνες και πεταει ενω το lenovo σε 10 μερες επαθε κατι στο ακουστικό και κολαει παρα πολυ.Ψαξε καλυτερα για αλλη μαρκα καιι ασε τα Κινέζικα εκτος αν σου αρεσει να πετας τα λεφτά σου.

Χαχαχαχαχαχα.Πλακα εχεις...

Δημοσ.

Αν σου πω εγώ ότι σε πιάσανε κορόιδο γιατί με τα ίδια λεφτά αγοράζεις φοβερό κινητό από Κίνα, η εταιρεία είναι 3η παγκοσμίως σε πωλήσεις, πρώτη στην Κίνα και εάν συγκρίνεις χαρακτηριστικά είναι 100 φορές καλύτερο από το δικό σου( το έχω κιόλας σαν δεύτερο κινητό)!?

Xiaomi Redmi Note 4G

Http://www.report me for spam/xiaomi-redmi-hongmi-note-4g-qualcomm-snapdragon-msm8928-16ghz-55-inch-ips-hd-screen-android-44-lt-g-34555?currency=EUR

Δημοσ.

Προσπαθώ να αγοράσω το κινητό εδώ και μέρες απο to2c και το paypal μου βγάζει μεγαλυτερο λογαριασμό απ οτι το site:(

Δημοσ.

Προσπαθώ να αγοράσω το κινητό εδώ και μέρες απο to2c και το paypal μου βγάζει μεγαλυτερο λογαριασμό απ οτι το site:(

Λογικό γιατί η τιμή που βλέπεις στο site σε € δεν είναι ενημερωμένο την ίδια ημέρα. Καλύτερα να κοιτάς την τιμή σε δολάριο και να αφήνεις την τράπεζα να κάνει την μετατροπή σε $ από €, αλλιώς χρεώνεσαι παραπάνω από το Paypal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...