Dimis599 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπον παιδες, μια απλη ερωτηση Πριν απο κανα τριωρο ψαχνοντας για νεο smartphone πετυχα σε ενα μαγαζι το Lg g3 S (η mini) να εχει τιμη 24 ευρω. Καταλαβα προφανως οτι επροκειτο για λαθος και απλα ηθελαν να του κανουν εκπτωση 20 ευρω (απο 260 στα 240, αλλα κατεληξε 24). Οντας επιχειρηματικο πνευμα αγορασα 3. Και μ ηρθαν κανονικα τα μαιλ και αποθηκευσα και το εγγραφο π επιβεβαιωνει την παραγγελια. Τωρα ομως π ελεγχξα το λαθος ειχε διορθωθει και εχω μεγαλη απορια τι θα κανουν με την παραγγελια μ. Ξερει κανενας τι υποχρεωσεις εχει το μαγαζι απο νομικης πλευρας? Μπορουν να μην ολοκληρωσουν την παραγγελια η δεσμευονται απο τους ορους χρησης? Ευχαριστω προκαταβολικα
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Θα σου ακυρώσουν τις παραγγελίες (όπως είναι και το λογικό και σωστό για μένα και για τους περισσότερους νομίζω) 1
shine Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 ρε φίλε τι το ψάχνεις; τζάμπα σπαταλάς την ώρα σου. περιμένεις δηλαδή να το πάρεις σ αυτη΄την τιμή; 1
Dimis599 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 καθολου λογικο και καθολου σωστο. Το διεθνες δικαιο περι της αγορας απο αποσταση τονιζει πως αν εχει συμφωνηθει η τιμη δν μπορει να κανει καμια πλευρα πισω. Με αλλα λογια, μετα την απομακρυνση απο το ταμειο, τον πουλο
shine Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 να στο θέσω κάπως αλλιώς. πας να αγοράσεις ένα προιόν και κάνεις λάθος. αντί για 5€ δίνεις 50€ και φεύγεις. πως θα σου φανεί όταν γυρισεις πίσω να σου πει ο ταμίας...μετα την απομακρυνση απο το ταμειο, τον πουλο;
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δεν πρόκειται να τα πάρεις. Κάπου θα το λέει κιόλας ότι δεν ευθύνονται για τυπογραφικά λάθη ή ότι οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ή ότι μπορούν να ακυρώσουν μια παραγγελία. Πάντως αφού το είδες σαν "επιχειρηματική ευκαιρία" έπρεπε να παραγγείλεις πιο πολλά
Dimis599 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Λαθος παρομοιωση. Δεν εχει να κανει με τα συναισθηματα μου. Παω σε ενα μαγαζι, παω κατι στο ταμειο, το αγοραζω και πληρωνω να μου το παραδωσουν σπιτι μ. Και ξαφνικα 12 ωρες μετα με παιρνουν τηλ και μου λενε πως πρεπει να πληρωσω τα τριπλασια γτ εγινε λαθος ενω εχω μια αποδειξη π λεει το αντιθετο. Ο ΣΩΣΤΟΣ καταστηματαρχης επωμιζεται το λαθος του και τα βγαζει απο την τσεπη του η απο την τσεπη αυτου π εκανε το λαθος. Ο πελατης εχει παντα δικιο. Τεσπα, θα σας πω ρε κακεντρεχεις ανθρωποι τι εγινε, ΑΥΡΙΟ
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μα αφού σου λέμε εμείς από τώρα τι θα γίνει, γιατί δεν μας ακούς;
infin1tyGR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Παω σε ενα μαγαζι, παω κατι στο ταμειο, το αγοραζω και πληρωνω να μου το παραδωσουν σπιτι μ. Και ξαφνικα 12 ωρες μετα με παιρνουν τηλ και μου λενε πως πρεπει να πληρωσω τα τριπλασια γτ εγινε λαθος ενω εχω μια αποδειξη π λεει το αντιθετο. Μόνο που εδώ ούτε το πλήρωσες ούτε απόδειξη έχεις. Μόνο ένα αυτοματοποιημένο email έλαβες που επιβεβαιώνει την παραγγελία. Επίσης, αν δεις στην κατηγορία «Προσφορές» του φόρουμ, αρκετά καταστήματα έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα στο να ακυρώνουν παραγγελίες, είτε έγινε σκόπιμα το λάθος στην τιμολόγηση είτε όχι. 1
coolerman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Επιχειρηματικό μυαλό, θα πάρεις τα 3!! Θα πέσει άκυρο,και τέλος. 1
Neo106 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπον παιδες, μια απλη ερωτηση Πριν απο κανα τριωρο ψαχνοντας για νεο smartphone πετυχα σε ενα μαγαζι το Lg g3 S (η mini) να εχει τιμη 24 ευρω. Καταλαβα προφανως οτι επροκειτο για λαθος και απλα ηθελαν να του κανουν εκπτωση 20 ευρω (απο 260 στα 240, αλλα κατεληξε 24). Οντας επιχειρηματικο πνευμα αγορασα 3. Και μ ηρθαν κανονικα τα μαιλ και αποθηκευσα και το εγγραφο π επιβεβαιωνει την παραγγελια. Τωρα ομως π ελεγχξα το λαθος ειχε διορθωθει και εχω μεγαλη απορια τι θα κανουν με την παραγγελια μ. Ξερει κανενας τι υποχρεωσεις εχει το μαγαζι απο νομικης πλευρας? Μπορουν να μην ολοκληρωσουν την παραγγελια η δεσμευονται απο τους ορους χρησης? Ευχαριστω προκαταβολικα Επιχειρηματικο μυαλο? Γιατι εγω νομισα οτι εισαι Ελληναρας. 2
jmirko15 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Επιχειρηματικο μυαλο? Γιατι εγω νομισα οτι εισαι Ελληναρας. Ναι μόνο Έλληνες σκέφτονται έτσι.
Neo106 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Ναι μόνο Έλληνες σκέφτονται έτσι. Δεν εγγραψα πουθενα Ελληνας.
Fulgore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπον παιδες, μια απλη ερωτηση Πριν απο κανα τριωρο ψαχνοντας για νεο smartphone πετυχα σε ενα μαγαζι το Lg g3 S (η mini) να εχει τιμη 24 ευρω. Καταλαβα προφανως οτι επροκειτο για λαθος και απλα ηθελαν να του κανουν εκπτωση 20 ευρω (απο 260 στα 240, αλλα κατεληξε 24). Οντας επιχειρηματικο πνευμα αγορασα 3. Και μ ηρθαν κανονικα τα μαιλ και αποθηκευσα και το εγγραφο π επιβεβαιωνει την παραγγελια. Τωρα ομως π ελεγχξα το λαθος ειχε διορθωθει και εχω μεγαλη απορια τι θα κανουν με την παραγγελια μ. Ξερει κανενας τι υποχρεωσεις εχει το μαγαζι απο νομικης πλευρας? Μπορουν να μην ολοκληρωσουν την παραγγελια η δεσμευονται απο τους ορους χρησης? Ευχαριστω προκαταβολικα Ε ναι αλιμονο ενα πχ δεν σου εφτανε μπας και σου πουνε εστω για καποια εκπτωση απο μεριας τους για το λαθος και παλι το αγορασεις φθηνοτερα,εκει πηγες και εκανες και 3 παραγγελιες....
_chris_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Είναι απλά τα πράγματα. 3 αγόρασες, 3 θα πάρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα