Sf3d0 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα,Έχω σπάσει το digitizer του Xperia SP μου και ψάχνω για κάποιο ανταλλακτικό. Βρήκα πολλά, όμως το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν κάπουα τα οποία έχουν το logo και κοστίζουν περίπου 20 με 30 EU και υπάρχουν και κάποια άλλα χωρίς το logo, που κοστίζουν λιγότερο από €10. Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους; Δε με ενδιαφέρει καθόλου το logo, το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα, δηλαδή η ευαισθησία, η ακρίβεια και η ανθεκτικότητά τους. Τα αυθεντικά αξίζουν τα λεφτά τους ή και τα δύο είναι ίδιας ποιότητας? Μπορώ να ποστάρω τα links από τα sites που βρήκα, για να δείτε κι εσείς και να μου πείτε; Ευχαριστώ a priori!
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Το οτι κάποια έχουν το logo της sony δεν τα κάνει αυτομάτως αυθεντικά. Φαντάζομαι πως σε ebay ότι παίζει κοντά στα 10-20 Ε θα είναι μούφα... Πάντως έχω αγοράσει φτηνιάρικο digitizer και μια χαρά έπαιζε.
ilomir Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 κατά τη γνώμη μου θα επέλεγα κάτι επώνυμο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα