TheGifer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα,Η θεία μου μού ζήτησε να της βάλω ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή ώστε να μπορεί να ελέγχει λίγο τί κάνουν τα παιδιά της, είναι μικρά τα παιδιά της οπότε μου φάνηκε λογικό και είπα να τη βοηθήσω, έψαξα λίγο λοιπόν κ μου φάνηκε ότι το πιο απλό είναι ένα πρόγραμμα που αποθηκεύει κάθε πλήκτρο που πατιέται , παρολαυτά βρήκα πολλά τέτοια κ είναι λίγο περίεργα ή κάνουν πολύ περισσότερα από ότι χρειάζομαιΤί έχετε να προτείνετε; το πιο απλό πρόγραμμαΕυχαριστώ
Demon Lord Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Κάποιο πρόγραμμα για parental control θα ήταν καλύτερο νομίζω αν και δεν έχω κάποιο να προτείνω καθώς δεν χρησιμοποιώ... αλλά ξέρω πως και τα windows έχουν τέτοια επιλογή... 1
TheGifer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Καλώς, θα κοιτάξω αυτό αν είναι, δν περίμενα ότι θα υπάρχει κάτι έτοιμο
jimisvog Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Αν θυμάμαι καποιο μέλος του forum ανέβαζε το link απο ένα τέτοιο πρόγραμμα. Αν το θύμηθώ θα το ποστάρω αλλα προς το παρών δεν θυμάμαι πως λεγόταν. EDIT: http://www.insomnia.gr/topic/559439-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%85/ αυτο εδώ είχα δει
tarantules Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Για δες λίγο και αυτό: K9 Web Protection
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα