Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω το Alienware m17 με Intel Core I7 4900MQ,Nvidia GTX 780M (4GB GDDR5),

δεν έχει ανοιχτεί καμία φορά,εσωτερικά φοράει δυο σκληρούς hdd 750ριδες,το λαπτοπ αρχικά ήταν ενός φίλου αλλά λόγο καθόλου χρόνου το πήρα εγώ και θέλω να βάλω έναν ssd μέσα διότι έχω κάποια θέματα και όταν έχω πολλά φορτωμένα και όταν ανοίγουν τα windows αργούν και είναι κρίμα ένα τέτοιο λαπτοπ να μην φοράει επάνω του έναν ssd,θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με τι σκληρό να διαλέξω,προσωπικά μέχρι στιγμής έχω κρατήσει τον Samsung αλλά ελπίζω να με διαφωτίσετε.Επίσης από ότι φαίνεται μετά θα έχω και ολόκληρη ιστορία διότι πρέπει να περάσω ξανά τα windows επάνω στον SSD αλλά εντάξει(δεν πιστεύω να έχω κάποιο πρόβλημα).

(Κάτι άσχετο,θέλω να φτιάξω ή να πάρω έτοιμο έναν Nas ξέρει κανείς κάτι σχετικά με το θέμα,αξίζει δηλαδή να πάρω έτοιμο ή οχι?(πιο πολύ με ενδιαφέρει για να βλέπω ταινίες σε 1080p αν είναι εφικτό βέβαια)).

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε,

ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση,

ειλικρινά δεν το ξέρω αυτό αν όντως παίρνει msata ssd αλλά λογικά θα παίρνει γιατί όλα σχεδόν τα μοντέλα παίρνουν,

οπότε προτείνεις για καλύτερα msata ssd;

Ευχαριστω.

Δημοσ.

http://www.notebookcheck.net/Review-Alienware-17-Haswell-Notebook.103755.0.html

Παιρνει.

Αν τους 2 x 750 τους χρειαζεσαι, τοτε πηγαινε σε msata να εχεις 3 δισκους επανω.

Αν καποιον δεν τον χρειαζεσαι, πας σε sata ssd και τον 750αρη τον κανεις εξωτερικο.

Δημοσ.

Επειδή από χώρο χρειάζομαι θα τους αφήσω και τους 2 μέσα οπότε πάω για msata,

απο Nas φίλε ξέρεις τιποτα να προτείνεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...