WannaCry Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 1. Έχεις βάλει τις ρυθμίσεις του BIOS στα default? 2. Δοκίμασες να το ξεκινήσεις με άλλες μνήμες? Μου έχει τύχει να κολλά στο ίδιο σημείο, με προβληματικές μνήμες. Και με την αρχικές ρύθμιης και να την παραμετροποιήσω και εγώ αλλα τίποτα Δοκιμασε να κλεισεις (disabled) μεσα απο το bios ολες τις μη αναγκαιες συσκευες. Πχ το μοντεμ, τη καρτα δικτυου, τη καρτα ηχου και το dvd-drive... Αν μια στο τοσο εχει καει καμια ενσωματομενη καρτα ηχου ή δικτυου ενσωματομενη και μπλοκαρει την μητρικη... Να τον ξεκινησεις μονο με τα απολυτως απαραιτητα για να αναψει. Μην βαλεις σκληρο δισκο ή ολες τις μνημες. Μια μνημη ραμ αρκει. Αμα παλι τιποτα δοκιμασε σε αλλο σλοτ τη μνημη ραμ, τελικα αλλαξε με τη δευτερη μνημη την ιδια διαδικασια. Αφου τελικα παρει μπρως και πεταξει το μηνυμα " system boot failure " ή looking from network OS ή τιποτα παρομοιο, σημαινει οτι ο υπολογιστης ξεκολλισε ! Βαλε ενα φλασακι ή αμα δεν εχεις αναγκαστικα συνδεσε το dvd παλι και μπουταρε απο εκει, καποιο χοιρινο ή κανενα live linux. Καλη τυχη... Τα έβγαλα όλα αλλα μάταια. Άλλαξα ram άλλαξα slot τα έκανα όλα disable από μέσα. Το reset που είχα κάνει με την μπαταρία έγινε, όταν περνάω τις δικες μου ρυθμίσεις (F2) και κάνω save κανοντας το restart παραμένουν. Αλλα με αποτέλεσμα όταν κάνει το restart να ξανά βγαίνει στο ίδιο σημείο.
sil_unique Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 στο error code βγάζει resource conflict. αφαίρεσες modem, wireless & bluetooth και συνεχίζει να το βγάζει;
bratsos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δεν κραταει ρυθμισεις, τη να πω, δες οπτικα αμα η μητρικη πλακετα του υπολογιστη σου εχει κανενα φουσκωμενο πυκνωτη ή κανενα καμμενο τσιπακι πουθενα... Αμα δεν βγαλεις ακρη, ετοιμασου για νεα μητρικη, την παλια μην την πεταξεις, ισως την φτιαξω με καμια ταρζανια και την κρατησω '-' Μενεις αττικη ?
WannaCry Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Να με και εγώ ! Sorry για την καθυστέρηση μια κάτι δουλειές μια που το παλικάρι δεν ήξερε τι θα κάνει με το laptop. στο error code βγάζει resource conflict. αφαίρεσες modem, wireless & bluetooth και συνεχίζει να το βγάζει; Ναι. Έβγαλα και την mob τελείως στον αέρα, γυμνή και μου πετούσε το ίδιο error Δεν κραταει ρυθμισεις, τη να πω, δες οπτικα αμα η μητρικη πλακετα του υπολογιστη σου εχει κανενα φουσκωμενο πυκνωτη ή κανενα καμμενο τσιπακι πουθενα... Αμα δεν βγαλεις ακρη, ετοιμασου για νεα μητρικη, την παλια μην την πεταξεις, ισως την φτιαξω με καμια ταρζανια και την κρατησω '-' Μενεις αττικη ? Όχι όλα στην πένα. Την έκανα και ένα πλύσιμο μήπως έχει κάτι κα ίντεν το βλέπω το μάτι μου αλλα κανένα αποτέλεσμα. Όχι είμαι μένω ρόδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα