Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θελω να μου προτεινεται ενα μηχανικο πληκτρολογιο μεχρι 120 ευρο,ευχαριστω!

κατοχος g15

http://www.skroutz.gr/c/68/keyboards.html?keyphrase=mechanical+keyboard

Ψάξου καλύτερα Μόνος σου.Αλλα αν θές θα σου πρότεινα:

http://www.skroutz.gr/s/4535940/CoolerMaster-Quickfire-Ultimate.html

http://www.skroutz.gr/s/288335/Razer-BlackWidow-Ultimate-2014.html(υπερβαση 5€)

http://www.skroutz.gr/s/286068/Razer-BlackWidow-2014.html

http://www.skroutz.gr/s/4385860/Corsair-Vengeance-K70.html(Δεν το συζηταμε οτι αν μπορεις να περιμενεις λιγο καιρο οι να ανεβεις 30€ πας σε αυτο το απιστευο.)

Πρινα αγοράσεις διάβασε και για reviews

Δημοσ.

θελω να μου προτεινεται ενα μηχανικο πληκτρολογιο μεχρι 120 ευρο,ευχαριστω!

κατοχος g15

Εχεις καταληξει τι διακοπτες θα παρεις? Το Razer Blackwindow ειναι μαπα οποτε το συκγεκριμενο μη το κοιτας.

Δημοσ.

Θα μπορουσες να κοιταξεις και αλλα παρομοια θεματα με το δικο σου που ειχαν ανοιξει εδω και καιρο,να εχεις μια ιδεα τι τουλαχιστον παιζει στην αγορα απο μοντελα κλπ. Δειξτε λιγο ενδιαφερον και εσεις ρε παιδια μην τα περιμενετε ολα ετοιμα...

Δημοσ.

Για να έχεις μια ιδέα..

a) Μπλε διακόπτες-> Typing

B) Κόκκινοι διακόπτες-> Gaming

c) Μαύροι διακόπτες και για τα δύο

d) Καφέ διακόπτες και για τα δύο με μόνη διαφορά απ' τους μαύρους η δύναμη που απαιτείται για να πιέσεις το κουμπί. Στους καφέ είναι 45g ενώ στους μαύρους 60g αν δε κάνω λάθος

• Thanks 1
Δημοσ.

Για να έχεις μια ιδέα..

a) Μπλε διακόπτες-> Typing

B) Κόκκινοι διακόπτες-> Gaming

c) Μαύροι διακόπτες και για τα δύο

d) Καφέ διακόπτες και για τα δύο με μόνη διαφορά απ' τους μαύρους η δύναμη που απαιτείται για να πιέσεις το κουμπί. Στους καφέ είναι 45g ενώ στους μαύρους 60g αν δε κάνω λάθος

Μαυροι δεν ειναι τοσο για typing παντως. Μονο οι καφε θεωρουνται γενικης χρησης και αρα και για τα δυο.Black και κοκκινοι ειναι περισσοτερο για παιχνιδια και οπως λενε μερικοι οι μαυροι ειναι στην ουσια οι σωστοι μπλε διακοπτες για παιχνιδια :P

Δημοσ.

Οι μαύροι δε μοιάζουν με μπλε πιο πολύ σκληρούς κόκκινους θα τους ελεγες.

Πλεον τους έχω συνηθίσει και για τα δύο, αλλά από την αρχή με βολεψαν πιο πολύ για παιχνίδια παρά για πληκτρολόγηση

Δημοσ.

μπορεις να πας σε ενα Public και να δοκιμασεις μερικα πριν αγορασεις ;) . εγω παντος δεν ειδα και καμια τρελη διαφορα αναμεσα στους διακοπτες.

• Like 1
Δημοσ.

Οι μαύροι δε μοιάζουν με μπλε πιο πολύ σκληρούς κόκκινους θα τους ελεγες.

Πλεον τους έχω συνηθίσει και για τα δύο, αλλά από την αρχή με βολεψαν πιο πολύ για παιχνίδια παρά για πληκτρολόγηση

Κοιταξε να δεις αντικειμενικα και εγω απο τους μαυρους του Trigger σου στους καφε του Logitech μπορω να πω οτι οντως απαξ και μπεις στο κολπο των μηχανικων πληκτρολογιων και γενικα συνηθισεις μετα οτι διακοπτες και να σου δωσουν θα κανεις την δουλεια σου σχεδον το ιδιο και σε gaming και σε παιχνιδια. Παντως να πω την αληθεια ειναι και ψιλο μλκιες αυτα που γραφουν για ειδικους διακοπτες παιχνιδιων καθως οποιο μηχανικο και να εχεις κανει μια χαρα για παιχνιδια με οτι διακοπτες και να φοραει και αυτο μπορει να το φανταστει καποιος αν σκεφτει πχ τα παιχνιδια που εχει παιξει αν θα εβλεπε διαφορες αν ειχε πχ τους κοκκινους διακοπτες.Δηλαδη η Razer πχ με τους ταχα μου δικους της διακοπτες για παιχνιδια ειναι για πολλες μουτζες,λες και μπορεις να δεις την διαφορα στα περισσοτερα παιχνιδια που ουτως ή αλλως...

Δημοσ.

Μαζί σου, αλλά εμένα αυτοι που είναι clicky δε θα μου άρεσαν σε παιχνίδια, μου αρέσουν αλλά περισσότερο για να γράφω κείμενο. Δε λέω ότι δε θα έπαιζα με τέτοιους ή θα είχα θέμα, απλά δε θα το προτιμούσα

Πάντως κανένας από αυτούς δε φτιάχτηκε με σκοπό το gaming, πλην ίσως τους κόκκινους που ζητήθηκαν από τη cherry αποκλειστικά για αυτή τη χρήση και όπως είπα και πριν στην ουσία είναι λιγοτερο σκληροί μαύροι.

Της Razer είναι καραγκιοζια από την άποψη ότι μείωσαν σημαντικά το κόστος, αλλά όχι τη τιμή τους

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως Qsi οταν ειχα τους μαυρους με ποναγαν τα χερια μου πιο παλια οταν πχ ημουν στο Insomnia και εγραφα σε πολλα θεματα ή ακομα και οταν εκανα μια εργασια για την σχολη.Βεβαια το καλο ειναι οτι απο το πολυ γραψιμο με τα μηχανικα απο τοτε που τα πηρα εχω μαθει τυφλο συστημα :P

Δημοσ.

Εμένα δε με απασχόλησε καν το θέμα, γενικά έχω χοντροδάχτυλα και έχω πολύ συχνά το πρόβλημα του να παταω πράγματα κατά λάθος

Οποτε η αυξημένη αντίσταση για μένα είναι πολύ θετική συν ότι τα κοπαναω όταν γράφω, το τερματίζω τελείως.

Θα επέλεγα ξανά σκληρούς διακόπτες ακόμα και πράσινους αντί για μπλε

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα δε με απασχόλησε καν το θέμα, γενικά έχω χοντροδάχτυλα και έχω πολύ συχνά το πρόβλημα του να παταω πράγματα κατά λάθος

Οποτε η αυξημένη αντίσταση για μένα είναι πολύ θετική συν ότι τα κοπαναω όταν γράφω, το τερματίζω τελείως.

Θα επέλεγα ξανά σκληρούς διακόπτες

To παθαινα και εγω παλια αυτο με το Trigger,ενω τωρα στο Logitech τα πληκτρα μου φενεται οτι εχουν ελαχιστα περισσοτερη αποσταση μεταξυ τους και αρα κανω λιγοτερα λαθη απο οτι παλια με το Trigger.Ισως ειναι και θεμα συνηθειας αλλα λεμε τωρα :P Και εγω παντως μικρα χερια δεν εχω :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...