akakia Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σας, θέλω να κάνω φόρτωση των Win7 σε Lenovo G50-70 και σε κάποιο στάδιο της εγκατάστασης μου ζητάει να εισάγω άλλο CD με drivers. Μαζί με το λάπτοπ ήρθε ένα CD όμως με drivers που αφορούν στα Win 8.1. Μπορώ να βρω κάπου συγκεντρωμένους οδηγούς για Win7; Ρωτάω εδώ σε περίπτωση που είχε και άλλος το θέμα, γιατί στα διάφορα σαπορτ-σαητς βρίσκω αποσπασματικά οδηγούς για τα διάφορα εξαρτήματα του λαπτοπ και είναι ολοκληρη διαδικασία να τους κατεβάσω όλους έναν-έναν
xristoforos89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 To laptop δεν εχει τον sata driver. Tσεκαρε εδω.
SPANK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Πήγαινε στο bios και γύρνα το ahci σε ide
akakia Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Η δεύτερη λύση με έβγαλε στην ίδια οθόνη, που ζητάει οδηγούς.. Η πρώτη μου δείχνει ότι δεν βρίσκει το σωστό οδηγό, παρ'ότι κατέβασα το αρχείο το συγκεκριμένο για Win7x64 μάλλον θα οδηγηθώ στην απεχθή λύση των win8
David20 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Η δεύτερη λύση με έβγαλε στην ίδια οθόνη, που ζητάει οδηγούς.. Η πρώτη μου δείχνει ότι δεν βρίσκει το σωστό οδηγό, παρ'ότι κατέβασα το αρχείο το συγκεκριμένο για Win7x64 μάλλον θα οδηγηθώ στην απεχθή λύση των win8 http://support.lenovo.com/gr/el/products?type=Laptops-and-netbooks&c=1 Απο δω δεν θα βρεις ακρη δηλαδη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα