voidcriminal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Θα ήθελα κάποιος να μου προτείνει κανένα forum όπου μπορείς να παραθέτεις κείμενα για το υπερφυσικό και να σου λένε τις γνώμες τους οι άλλοι ο λόγος που δεν ποστάρω το κείμενο που θέλω εδώ είναι πως πιστέυω ότι ξεφέυγει αρκετά (δεν έχει υβριστικό περιεχόμενο απλά πιστέυω οτι είναι λίγο extreme).
NikosKallithea Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Θα ήθελα κάποιος να μου προτείνει κανένα forum όπου μπορείς να παραθέτεις κείμενα για το υπερφυσικό και να σου λένε τις γνώμες τους οι άλλοι ο λόγος που δεν ποστάρω το κείμενο που θέλω εδώ είναι πως πιστέυω ότι ξεφέυγει αρκετά (δεν έχει υβριστικό περιεχόμενο απλά πιστέυω οτι είναι λίγο extreme). http://www.insomnia.gr/ 2
πιτόγυρος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 εγώ πάντως πατατάκια έχω (με ρίγανη) 6
Donalhioy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 ποσταρε εδω.. οταν ακουω σε μια προταση "υπερφυσικο" και "extreme" αρπαζω με την μια το ποπκορν.. 5
gatokoritso Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε θα σου έλεγα αλλα μιας και εισαι εδώ γιατί να σε στειλω αλλού? Ποσταρε και μην φοβάσαι έχουν δει τα μάτια μας...τι συνέβη?
Donalhioy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 τουλαχιστον ενα link να μην χασουμε την.............. ερευνα? 1
gatokoritso Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Γράψε να τελειώνουμε!τι θες παρακάλια? Τόσος κόσμος περιμένει! 1
d_gkal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ελα και μπηκε η παρασκευη λεμεεεεεεεεε 2
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Βλέπεις ένα γατοκόριτσο να σου λέει γράψε κάτι με τόση προσμονή κοντεύοντας να πέσει γονατιστή, κι εσύ τη σνομπάρεις?? Ένα σεντόνι θα είχα γράψει και δυο παπλώματα. 2
Donalhioy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 και θελουμε την πιο extreme εκδοση.. να μαθουμε και τιποτα.. και αναλογα το ποσο extreme ειναι και σε πιο θεμα... θα σου πω και το site που να την ποσταρεις... 1
GreekMonkey Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μην το γράψεις εδώ. Επίτηδες σε παροτρύνουν οι υπόλοιποι για να γελάνε μετά μαζί σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα