black_field Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 http://www.esoterica.gr/forums/default.asp http://www.metafysiko.gr/forum/
Mikeasdf Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μολις μου τελειωσαν τα ποπ-κορν γιατι εβλεπα Flash, ειδα αυτο το τοπικ. Ηταν barbecue
star12 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 εγω πιστευω στους λυκανθρωπους.εσεις τι λετε ειπαρχουν;
Unabomber Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 εγω πιστευω στους λυκανθρωπους.εσεις τι λετε ειπαρχουν; Aμε, υπαρχουν…. 1
Lucifer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Αν η γλώσσα δεν είναι θέμα, creepypasta.com και το nosleep του reddit. Η κύρια διαφορά τους είναι πως το πρώτο δημοσιεύει και αξιολογεί (μέσω των αναγνωστών) ιστορίες βάσει "ποιότητας", το δεύτερο ενώ έχει βαθμολογία λειτουργεί ως αληθοφανές φόρουμ. Που σημαίνει πως ο πρωταγωνιστής δε γίνεται να ποστάρει ψόφιος και πως μπορεί να είναι σε μορφή τακτικών updated post του στυλ "παιδιά έχω πιάσει φάντασμα στο σπίτι", "παιδιά δοκίμασα αυτά που μου είπατε και μου έφερε μια καρέκλα στη μάπα, τώρα είμαι στου κολλητού μου" κτλ. edit, διαβάζω το πως το έγραψα και ανησυχώ με το πόσο nolifer είμαι τα τελευταία 2 χρόνια με τη φάση. 3
gatokoritso Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Lu πως και ξεχασες το /x/? Αν και δεν παίζει να γράψει αφού δεν άντεξε εδώ...
Lucifer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Lu πως και ξεχασες το /x/? Δεν έχει σύστημα αξιολόγησης. Έχει;;;
gatokoritso Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Όχι άλλα έχει πιο πολύ πλάκα και το βρισίδι πέφτει πιο γρήγορα
voidcriminal Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Σορρυ παιδια ειχα χασει τον κωδικο μου το κειμενο το παραθετω εδω λοιπον δεκτη καθε κριτικη Ξυπνάω.Κοιτάω δεξιά και αριστερά.Ένα απλό δωμάτιο είναι.Περνώντας από το κατώφλι της πόρτας ρίχνω μία τελευταία ματιά σε κάτι που φαίνεται να λάμπει με ένα απαλό φως. Βρίσκομαι στο μονοπάτι.Αριστερά και δεξιά,ζώα όλων των ειδών κάνουν ότι κάνανε από πάντα:τρώνε, παίζουν, αναπαράγονται.Ένα φίδι λίγο πιο πέρα μου κεντρίζει το ενδιαφέρον -μοιάζει να γεύεται ευχαριστημένο ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ-.Δοκιμάζω και γω, τι μπορεί να πάει στραβά άλλωστε;Μετά την πρώτη μπουκιά όλα σκοτεινιάζουν.Από την απόλυτη γαλήνη στο απόλυτο χάος σε δευτερόλεπτα.Νιώθω ότι βρίσκομαι στο κέντρο, ότι άρρωστες και παράλληλα κακοπροαίρετες μάτιες πέφτουν πάνω μου. Ακούω μπερδεμένες ψυχρές φωνές να μου λένε:<< θα τον ασπαστείς, θα τον ενστερνίστεις>>. ΤΟΝ νιώθω πίσω μου! Γυρίζω και το μόνο που διακρίνω μέσα στο σκοτάδι που τον περικλύει είναι το χαμόγελό ΤΟΥ,τόσο αποκρουστικό όσο και τρομακτικό.Τρέχω.Προσπαθώ τουλάχιστον.Ναι βρίσκομαι στο ίδιο σημείο και αυτός πλησιάζει!Σηκώνει το θεόρατο χέρι του και στο κατέβασμα αυτού, όλα σβήνουν. Ξυπνάω.Κοιτάω δεξιά και αριστερά.Ένα δωμάτιο νοσοκομείου.Γιατί βρίσκομαι εδώ; Κοιτάω τα πόδια μου γιατί νιώθω ένα μούδιασμα. Χαχα! Μου φαίνεται αστείο που το ένα λείπει. Απέναντι μου, μια νοσοκόμα κάθεται σε μια καρέκλα με γυρισμένη την πλάτη της σε μένα. Της φωνάζω αλλά δεν μου βγαίνει φωνή. Αρπάζω τις πατερίτσες μου και την πλησιάζω ελπίζοντας ότι θα μου λύσει τις αμέτρητες απορίες μου. Την ακουμπάω στον ώμο. Μέσα σε μια στιγμή, το σώμα και το κεφάλι της, δύο ξεχωριστά πράγματα. Δεν με συγκινεί. Βγαίνοντας από το κατώφλι της πόρτας ρίχνω μία τελευταία ματιά και αποφασίζω πως δεν θέλω να θυμάμαι κάτι από αυτά που είδα. Αριστερά και δεξιά μου, απέραντοι σκοτεινοί, άδειοι διάδρομοι. Στους τοίχους βρίσκονται κρεμασμένα ρολόγια, που στην θέση των αριθμών υπάρχουν ονόματα και κάθε φορά που αλλάζει η ώρα ακούγεται το νεκρικό εμβατήριο. Παράλληλα μια απόκοσμη φωνή φαίνεται να επαναλαμβάνει τα ίδια λόγια:<<Θα με ασπαστείς, θα με ενστερνιστείς...>>. Αυτός είναι! Μην μπορώντας να κάνω κάτι άλλο κρύβομαι κάτω από κάτι που μοιάζει με χειρουργικό τραπέζι. Όταν πλησιάζει αρκετά του μπήγω στο πόδι ένα νυστέρι που έκρυβα κάτω από τα ματωμένα σεντόνια μου. Του το καρφώνω ξανά. Και ξανά. Και ξανά.Όλα σβήνουν. Ξυπνάω. Νιώθω παντοδύναμος. Κοιτάω δεξιά και αριστερά. Το ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου. Κοιτάω τα πόδια μου γιατί νιώθω ένα μούδιασμα. Έχω τρία πλέον! Περίεργο. Απέναντί μου στον μισοσπασμένο πίνακα αναγράφεται κάτι με αίμα: .. έχει πολλά ποδάρια. ποσταρε εδω.. οταν ακουω σε μια προταση "υπερφυσικο" και "extreme" αρπαζω με την μια το ποπκορν.. Tο πόσταρα
Donalhioy Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Tο πόσταρα Και πολυ καλα εκανες.. αν το ειδες αυτο σε ονειρο πρεπει να εχασες ισα με 10 χρονια! μου φερνει κατι σε θριλερ. Κατι σε κελι, drag me to hell και inception μαζι.. "πλακα πλακα.. καντο σε ταινια.. ονομασε το "after me" και στειλτο hollywood... ποτε μη λες ποτε"
gpgalanis Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Παιδιά να κόψετε τα πολλά θρίλερ. Σας πειράζουν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Σορρυ παιδια ειχα χασει τον κωδικο μου το κειμενο το παραθετω εδω λοιπον δεκτη καθε κριτικηΔεν τον ειχες χασει, αλλα αγνωστες υπερφυσικες δυναμεις που ειχαν καταλαβει τη ψυχη και το μυαλο σου δεν σε αφηναν να τον θυμηθεις. Η Ανασταση του Ιησου ημων Χριστου τις ξορκισε και εισαι ξανα ο εαυτος σου. Με username και password. (Το οφειλεις στον εαυτο σου να δημιουργησεις μια ιστορια που να εξηγει το συμβαν, τιποτα δεν ειναι τυχαιο). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα