Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<< θα τον ασπαστείς, θα τον ενστερνίστεις>>. ΤΟΝ νιώθω πίσω μου!

ωχ αμάν!! ψάξου πίσω σου!!! αν ξαναδείς κατι παρόμοιο πιάσε τοίχο!!

Δημοσ.

Παιδιά να κόψετε τα πολλά θρίλερ. Σας πειράζουν.

Σε τι βασιζεις το ότι βλέπω θριλερ ή το οτι με πειραζουν σε κάτι?(αν βλέπω)

Μην το γράψεις εδώ. Επίτηδες σε παροτρύνουν οι υπόλοιποι για να γελάνε μετά μαζί σου.

Είχες δίκιο τελικά.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως μία τέτοια εμπειρία δεν μπορείς να την επινοήσεις αν δεν είναι αλήθεια.

Μην σε παίρνει απο κάτω. Σε ζηλεύουν επειδή ξέρουν ότι δεν θα μπορούσαν να περάσουν ούτε τα μισά απο αυτά χωρίς να χάσουν τα λογικά τους.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως μία τέτοια εμπειρία δεν μπορείς να την επινοήσεις αν δεν είναι αλήθεια.

Μην σε παίρνει απο κάτω. Σε ζηλεύουν επειδή ξέρουν ότι δεν θα μπορούσαν να περάσουν ούτε τα μισά απο αυτά χωρίς να χάσουν τα λογικά τους.

Φίλε μου ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Το κείμενο το έγραψα όταν ήμουνα μέσα στο καράβι (πάω για ναυτικός) και δεν αποτελεί προσωπική εμπειρία αλλά έμπνευση τις στιγμής επιρεασμένη κυρίως από τα ταξίδια που έκανε το μυαλό μου ακούγοντας dark trance.(το σώμα ταξίδευε έτσι κι αλλιώς)

Φιλε θα σου έλεγα αλλα μιας και εισαι εδώ γιατί να σε στειλω αλλού? Ποσταρε και μην φοβάσαι έχουν δει τα μάτια μας...τι συνέβη?

finally ? :D

Δημοσ.

Σε τι βασιζεις το ότι βλέπω θριλερ ή το οτι με πειραζουν σε κάτι?(αν βλέπω)

λένε οτι τα όνειρα που βλέπουμε έχουν σχέση με το υποσυνείδητό και τις σκέψης μας... κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω, αλλά προσωπικά απο τα 2 μεγαλύτερα άσχημα συμβάντα της ζωής μου έβλεπα για καιρό όνειρα σχετικά με αυτά και ακόμα βλέπω.

Δημοσ.

Ουπς, δεν ξαναδιαβασα το thread απ'την αρχη και νόμιζα ότι ήταν κάποιο όνειρο ή κάτι τέτοιο.

Αλλά δεν αλλάζει κάτι.

Είχε ενδιαφερον και καλα έκανες και το ποσταρες.

Δημοσ.

λένε οτι τα όνειρα που βλέπουμε έχουν σχέση με το υποσυνείδητό και τις σκέψης μας... κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω, αλλά προσωπικά απο τα 2 μεγαλύτερα άσχημα συμβάντα της ζωής μου έβλεπα για καιρό όνειρα σχετικά με αυτά και ακόμα βλέπω.

Το ξαναλέω και θα το ξαναπω δεν είναι όνειρο φίλε.

Δημοσ.

Φίλε μου ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Το κείμενο το έγραψα όταν ήμουνα μέσα στο καράβι (πάω για ναυτικός) και δεν αποτελεί προσωπική εμπειρία αλλά έμπνευση τις στιγμής επιρεασμένη κυρίως από τα ταξίδια που έκανε το μυαλό μου ακούγοντας dark trance.(το σώμα ταξίδευε έτσι κι αλλιώς)

ε τι ειναι?ονειρομαλακιοφαντασια...ασε μας,ασε μας...

Δημοσ.

ε τι ειναι?ονειρομαλακιοφαντασια...ασε μας,ασε μας...

Τι ήθελες ώστε την επόμενη φορά να το χω κατά νου;

Εμένα για copy paste μου κάνει  :mad:

Έφυγες.

Δημοσ.
πριν πολλα χρονια θυμαμαι ενας μας ελεγε μια ιστορια.. πως ηξερε ενα ατομο που πηγε να επισκεφτει το ταφο της γιαγιας του,.και τελοσπαντων οποτε πηγαινε εβλεπε στο διπλα διπλα ταφο ενα κοριτσακι να κλαει βλεποντας το ταφο. Tη τριτη φορα που πηγε ξαναδε το κοριτσακι.και πλησιαζει και της λεει.

για sou  γιατι κλαις; εχασες καπιον δικο σου

και αυτη εγνεψε

και τη ρωτησε πως σε λενε;

μαρια

α ωραιο ονομα .εχασες τη γιαγια σου μαρια;;

αυτη κουνησε αρνητικα το κεφαλι της

εχασες τη μαμα σου μηπως;;

αυτη παλι εγνεψε αρνητικα το κεφαλι της

πιον τοτε οχι το μπαμπα σου ε;

ο μπαμπας μου με εγκατελειψε του ειπε

τοτε πιον;; αυτη τοτε τοv κοιταξε και ειπε.πρεπει να φυγω θα ρθει η μαμα

και εφυγε γρηγορα

μετα απο μια βδομαδα ο τυπος ξαναπηγε στο ταφο της γιαγιας του να αφησει κατι λουλουδια, και ειδε μια γυναικα με μακρια μαλια να ναι στο διπλα διπλα ταφο .τη πλησιασε και την ειπε.

λυπαμαι για την απωλεια σας

ευχαριστω του απαντησε

να χτες ειδα και τη κορη σας εδω.

Α σοβαρα;; την ειπα να μην ερθει  δεν τη κανει καλο.εχασε την αδερφη της και της ειναι δυσκολο

λυπαμαι .εκεινη την ωρα πηγε να φυγει οταν το βλεμμα του επεσε στο ονομα που εγραφε η ταφοπλακα και ταραχτηκε

το ονομα εγραφε

Μαρια :fear:  και απο κατω μια μικρη φωτογραφια της ετσι πως την ειδε χτες

Δεν ξαναπατησε στο ταφο της γιαγιας του και τη θρηνει διαφορετικα πλεον

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...