gregdel Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής: Για κάποιον άγνωστο λόγο το netbookάκι δεν έχει partition για factory reset (Windows XP), που σημαίνει ότι δεν μπορώ να τον ξανασετάρω ως έχει αγοραστεί!! Τα cntr-F11 κλπ δεν λειτουργούν γιατί λείπει το partition!! Τι μπορώ να κάνω? Να εγκαταστήσω windows και να βρω drivers? Επίσης ένα πρόβλημα ακόμα είναι το εξής: Το καρτελάκι από κάτω έχει ξεφτίσει και δεν βλέπω το serial των XP Home... Και το περίεργο είναι το εξής: - Το καρτελάκι έχει κάποιο serial (βλέπω μόνο τα 5πρώτα γράμματα και όχι ολόκληρο). - Με ανάκτηση serial (με 2-3 προγράμματα) μου βγάζει διαφορετικό serial. Αν εγκαταστήσω τα windows με το ανεκτημένο serial θα έχω πρόβλημα? Μήπως όλα τα dell έρχονται με ίδιο εγκατεστημένο serial αλλά με διαφορετικό χαρτάκι?????
SPANK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 To netbook ηταν καινούργιο η μεταχειρισμένο ? γιατι αν ηταν μεταχειρισμένο λογικά καποιος έχει κανει format και πέρασε οχι αυθεντικά windows
gregdel Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Το netbook ήταν καινούριο. Έκανε install μόνο του τα windows... απλά έχει πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι ακριβως πως και τι...
SPANK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Τα διαφορετικά serials μπορεί να ειναι και απο αλλα προγράμματα οχι μονο απο τα windows αλλα αφού βλέπεις ορισμένα ψηφία απο κατω στο netbook ισως μπορείς να καταλάβεις πιο απο τα serials ειναι το σωστό , τώρα απο εκει και πέρα αν βρείς ακριβώς ίδια έκδοση με αυτη του serial λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα αλλα επειδή αυτο ειναι λίγο σχετικό μπορεί και να μην πετύχει.
gregdel Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Από τα windows είναι... το χαρτάκι αφορά στα windows xp
SPANK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Στο λέω αυτο γιατι εχω δεί να εμφανίζονται κωδικοί και απο αλλα προγράμματα της microsft μην αυθεντικά τώρα μου φαίνεται περίεργο πως εχει πολλα serial , δές οπως σου ειπα πιο απο αυτά συμπίπτει με τα νούμερα που μπορείς να δεις στο χαρτάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα