constantineparas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Πρόκειται να στείλω έναν σκληρό δίσκο στην Αθήνα από Θεσσαλονίκη με ΕΛΤΑ, απλά θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο ασφαλής είναι αυτός ο τρόπος; δεν θέλω στην μεταφορά να χτυπηθεί και να υπάρξει μετά θέμα, είναι παλαιού τύπου IDE 40άρης άριστος! κάποιοι μου είπαν ότι αν τυλιχτεί καλά δεν θα υπάρξει πρόβλημα... Καμία ιδέα; Ευχαριστώ.
~mxls~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Προσωπικά τυλίγω με 2-3 περάσματα τον HDD με φυσαλίδες. Στη συνέχεια τον πακετάρω σε φάκελο με ενσωματωμένες φυσαλίδες (το παράδειγμα τυχαίο, ψάξε για κάποιο που να καλύπτει τις διαστάσεις) και φροντίζω εσωτερικά να μην υπάρχει κενό στο φάκελο. Όσες φορές έστειλα απο ΕΛΤΑ δεν υπήρξε πρόβλημα.
theoritikos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μπορείς αντί για φάκελο να βάλεις τον δίσκο σε ένα μικρό κουτί. Μετά τον κολλάς, όπως είναι τυλιγμένος με τις φυσαλίδες, με σελοτέιπ στον πάτο του. Έχω στείλει με αυτό τον τρόπο αρκετά πράγματα. Πότε δεν μου παρουσιάστηκε πρόβλημα.
VasKag Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Το καλυτερο τυλιγμα να κανεις, αν ο "Χ" υπαλληλος κατα τη μεταφορα το πεταξει λιγο αγαρμπα, δεν το σωνεις. Εκτος αν γραψεις οτι ειναι ευθραυστο. πχ ποτηρια, πιατα.
constantineparas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 έγινε παιδιά σας ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα