iCyd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα . Εχει κανα 2 μερες ειπα να ξεκινησω να streamαρω στο twitch.tv αλλα για καποιο λογο,ενω ολα ειναι κομπλε πρωτου αρχισω το stream με το ping μου στο game μου ( 60 - 80),μολις ξεκινησω το stream το ping μου ανεβαινει σα τρελος,χτυπαει κατι 600αρια. Αυτο ειναι θεμα καθαρα απο το internet? Mε OBS streamαρω και εχω δοκιμασει σχεδον ολους τους servers που ειναι κοντα γεωγραφικα στον τοπο μου. Περιμενω απαντηση σας Eυχαριστω προκαταβολικα.
infin1tyGR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Θα πρέπει να μειώσεις το bitrate του βίντεο και του ήχου προσπαθώντας να διατηρήσεις ισορροπία ανάμεσα στην ποιότητα του βίντεο και στο όσο το δυνατόν μικρότερο ping. Κυρίως με αρκετές δοκιμές θα το πετύχεις, εξαρτάται από το upload της γραμμής σου.
Atallos1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Οτι ειπε ο Infinity Αν δεν εχεις 1mb upload το ξεχνας . Νομιζω με 1mb βγαζεις 480p , δεν ειμαι σιγουρος Στην σελιδα του OBS εχει ενα μικρο setup wizard για τα settings σου
naruto14 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Θέλεις αρκετά δυνατή σύνδεση για να σηκώσεις live stream σε Online game. Δοκίμασε κατεβάζοντας bitrate, ανάλυση και το frame rate στα 30.
iCyd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπον. Στην ΙΡ μου λεει οτι εχω upload 1023 Kbps. Με speedtest μου λεει 0.89 Μbps. Aυτα στο obs πρεπει να τα ψαξω.
frozex Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Το bitrate νομίζω είναι καλά κοντά στα 300 - 400...
iCyd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Επαιξα λιγο με το obs βρηκα το σημειο που δεν ξεπερνα το ping μου τα 100 αλλα μολις παω για το κατι παραπανω σε αναλυση χαλαει η δουλεια :/
Atallos1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Aν δεν εχεις upload , δεν γινεται κατι παραπανω Καποιες εταιρειες δινουν 1 upload περισσοτερ για καποια λιγα ευρω νομιζω
iCyd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Aν δεν εχεις upload , δεν γινεται κατι παραπανω Καποιες εταιρειες δινουν 1 upload περισσοτερ για καποια λιγα ευρω νομιζω Ναι κατι ειδα αλλα νταξ,δεν αξιζει τωρα για τις 10-20 φορες που θα κανω την πλακα μου με την παρεα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα