xristos_c Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδια συγνωμη αλλα εφοσον την εγκατασταση δεν την εκανε ο φιλος αλλα καποιος "επαγγελματιας τεχνικος" το παιδι δεν πρεπει να κανει τιποτα, πιθανοταταν δεν ξερει ο Χρηστος να απενεργοποιησει την onboard, οντως ομως ρε Χρησταρα με το τσιγγελι σου τα βγαζουμε, δηλαδη, πατας κουμπακι εμφανιζει το καταραμενο λογοτυπο τουρμποξ και τελος? μπαταρια bios ή ρεσετ σε αυτο? εχεις κανει, γνωριζεις πως να κανεις?
Χρηστακης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Έκανα και reset αλλα παλι τα ιδια αλλα με αυτην την καρτα δεν μπορώ να μπω στα bios γτ δεν προχοραει η εκκίνηση μενει στο λογότυπο turbo-x τώρα όμως τον δουλευω χωρίς κάρτα γραφικών δλδ με την καρτα της Μητρικής πως μπορω να απενεργοποίησω την onboard ;
xristos_c Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 δηλαδη αν απλα πατησεις κουμπακι χωρις καρτα γραφικων κανει κανονικα post?
Χρηστακης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ρώτησα τον τεχνικό μού τώρα και μου είπε οτι σε υπολογιστή με 500w τροφοδοτικό (οχι ποιοτικό) και με μια σχετικά καλη μητρική η κάρτα δούλεψε.Ξέχασα να σας πω οτι οταν ανάβω τον υπολογιστή το ανεμηστηρακι της μητρικής ξεκινά να περιστρεφεται μετα απο 10 δευτερόλεπτα και ανεβοκατεβάζει της στροφες του για τουλάχιστον 2 λεπτά
Χρηστακης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Καλύτερα μητρική παρά τροφοδοτικό.
looproll Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Κοιτα τα turbo-xi προιόντα απλά ΧΙ δε θα το αναλύσω παραπάνω το έχω γράψει ξανά και ξανά....., ΑΛΛΑ το hantol είναι απο τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ τροφοδοτικά που υπάρχουν διάβασε ΑΥΤΟ http://www.hardwaresecrets.com/blog/Hantol-PSU-Fake-PFC-Made-of-Cement/220 OI ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για passive coil έχουν ενα κομμάτι τσιμέντο με δύο καλώδια που δεν οδηγούν πουθενά ( :shock: :shock: :shock: Μετά απο αυτό θα βρεθούν κάποιοι α(σχετικοί) να πούν α το καλό τροφοδοτικό πρέπει να είναι βαρύ, ε φανταζομαι στα tuvlo-x θα βάζουν μετα απο αυτό τι να πω βίδες μπαταρίες τελειωμενες ucar απο ραδιόφωνο 1
xristos_c Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Χρηστο τελικα τι εγινε?πηρε μπροστα? βρηκες ακρη?
Χρηστακης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια τελικα πηρα την μητρική asrock h61 vg4 και αυτο το τροφοδοτικό http://www.skroutz.gr/s/2189434/Approx-650W-Power-Supply.html Το οποιο το εχει ενας φιλος μου εδω και 3 χρόνια και δεν παρουσιασε κανενα πρόβλημα τωρα τον εχω 2 μερες και μου φενεται πολυ καλος πεζει wach dogs σε full high γραφικα χωρις να κολλαει καθόλου αναβει πολυ γρήγορα σε (2 δευτερόλεπτα ) αν συνεχίσει ετσι θα είμαι απόλυτα καλυμμένος.Ευχαριστώ πολυ για τις γνωμες σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα