shkreliand Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας. Παιδια εχω προβλημα στο πσ του θειου. Το πσ ειναι μεν παλιο αλλα ειναι πεντακαθαρω διοτι αυτος βλεπει και διαβαζει ειδισης στο ιντερνετ. Δυσκολευεται πολυ να ανοιξει σελιδες. Το καθαρισα καθαρισα με το spybot, εσβησα το microsoft essential μιπος επιρεαζε αλλα δεν αλλαζει κατι. Τι μπορει να φταιει;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 καλημερα, εγκατεστησε ενα antivirus και κανε ελεγχο να δεις μηπως ειναι ιος...avira,bitdefender akoma kalitera εγκατεστησε και το chrome poy ειναι πιο σβελτος και μαλον θα παιξει σωστα to essentials microsoft ειναι αδυναμο προγραμμα για ιους μαλον εχει κολησει....
arc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Πέρα απο τους ελέγχους του pc (μη γράφεις πσ) πρέπει να δεις και τη σύνδεση στο Internet. Αν π.χ. εχει ανασφαλές ασύρματο και του κλέβουν internet τοτε εινα λογικό να σέρνεται το internet. Επισης μπορεί να εχει πρόβλημα η γραμμή και να σέρνεται. Τέλος πες μας σε ποια sites (1-2) προσπαθεί να δει ειδήσεις. Αν π.χ. προσπαθεί να μπει στο zougla και εχει παλιό μηχανημα, ειναι λογικό να σερνεται γιατι το zougla ειναι πολύ φορτωμένο και βαρυ.
shkreliand Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Κανει μια ωρα να ανοιγει και φορουμ εδω, ζοριζεται σε ολοες τις σελιδες. Δοκιμαζω την ταμπλετα και τρεχει μια χαρα οπως και απο το κινιτο ανοιγουν οι σελιδες σφαιρα αλλα ο υπολογιστης αργει να φορτωσει τις σελιδες. Το pc εχει amd athlon x2 4800+ με 3gb ram. Ανοιγει γρηγορα για τα δεδομενα του επεισης και απλες εφαρμογες. Εχω πανω το spybot και μολις κατεβασα το avg free και το σκαναρα και δειχνει καθαρο..
arc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 (μεχρι να βρεις το πρόβλημα) Δοκίμασε αλλο browser Κάνε επανεκκίνηση στο router Αν ειναι wifi, δοκίμασε καλώδιο και το αναποδο Άλλαξε καλώδιο και θύρα συνδεσης στο router Αφαίρεσε του drivers της κάρτας δικτύου (όποια χρησιμοποιεί), επανεκκίνηση, πέρασε τους νεότερους, επανεκκίνηση Δες στις ρυθμίσεις του Internet (του γενικους και του browser) αν ειναι περασμένος κάποιος proxy server Υποθέτω οτι δεν κάνει torrenting (αυτός ή κάποια αλλη συσκευή στο δίκτυο του) αλλά αν κάνει κλείσε το και δοκίμασε Αν δεν παίξει κάποιο απο τα παραπανω, τοτε δοκίμασε το internet με κάποιο linux live dvd. Ετσι θα εχεις μια σχεδόν ξεκάθαρη εικόνα αν ειναι θέμα hardware ή λειτουργικου. Αν ειναι θέμα λειτουργικου, κάνε καθαρή εκγατάσταση των windows.
shkreliand Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δοκίμασα διαφορετικούς browsers όπως άλλαξα το καλώδιο και θέση στο ρουτερ χωρίς αποτέλεσμα. Δεν κανει torrenting ούτε κατεβάζει, 55αρις άνθρωπος είναι Για την ώρα δεν βρίσκομαι εκεί. αλλά μόλις πάω θα πάρω ένα wireless usb adapter που χρησιμοποιώ στο δικό μου pc να το δοκιμάσω όπως και τις παραπάνω λύσεις που μου πρότεινες. Σε ευχαριστώ.. 1
arc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Επιμένω και στο Linux live dvd. Θα σε σώσει απο πολύ ψάξιμο, αν τελικά πρέπει να ρίξεις format (εσύ ή τεχνικός)
shkreliand Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Έχω cd με ubuntu για να το δοκιμάσω. Πολύ σωστά, θα καταλάβω αν φταίει κάποιο hardware ή λειτουργικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα